24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Pos Tamu

Pandhuan Cepet kanggo ngrancang plancongan ing Georgia Sajrone Pandemi

ditulis dening editor

Apa sing paling sampeyan kejawab babagan jagad pra-pandemi? Takokake pitakon iki marang para penggemar perjalanan lan dheweke bakal menehi semangat babagan kepiye anggone nggoleki kutha, masakan, lan budaya anyar. Nalika pandemi COVID-19 wis mengaruhi macem-macem aspek ing urip kita, pengaruhe marang rencana lelungan banget monumental kanggo diabaikan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Georgia, kanthi arsitektur sing sregep, lanskap nyata, lan sejarah sing beda-beda, nawakake harta karun kanggo wong sing wis bosen nginep ing omah.
  2. Negara bagian kidul-wétan nampilake campuran eklektik saka dusun sing apik, kutha-kutha idilis, lan kutha-kutha kutha.
  3. Wis kasedhiya kanggo saben wong lelungan.

Nanging yen sampeyan ngrencanakake lelungan menyang Georgia sajrone pandemi, sampeyan bakal nemoni pirang-pirang pitakon lan dilema.

Apa saiki aman kanggo lelungan menyang Georgia? Apa aku bisa ngunjungi Georgia sanajan ora divaksinasi kanthi lengkap? Apa aku kudu nganggo topeng ing papan umum? Apa aku kudu nggawa laporan tes RT-PCR negatif kanggo ngetik negara kasebut?

Iku mung sadhela pitakon sing bakal mbayangake nalika mikir babagan lelungan menyang Georgia. Ing blog iki, kita wis nyritakake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo ngrasakake liburan sing aman lan nyenengake ing Georgia. Ayo goleki.

Apa Kahanan COVID-19 Saiki ing Georgia?

Nomer infeksi COVID-19 sing dikonfirmasi ing Georgia saiki saya mundhak wiwit 5 Juli 2021, nalika negara kasebut rata-rata paling murah taun. Negara kasebut nglaporake rata-rata 7,400 kasus anyar saben dina sajrone minggu kepungkur. Mlumpat 25x dibandhingake karo angka wiwit pitung minggu kepungkur.

Saklawasé 5,000 pasien COVID-19 nampa perawatan ing macem-macem rumah sakit Georgia. Fasilitas kesehatan ing negara iki wis operasi ing 90% kapasitas ICU.

Apa tegese sampeyan kudu ora lelungan menyang Georgia kabeh?

Ya, ora ana cara sing gampang kanggo njawab pitakonan iki. Apike sampeyan nyingkiri sembarang lelungan sing ora penting sajrone pandemi kasebut. Nanging ana cara kanggo njamin keamanan lan kesejahteraan sampeyan, sanajan sampeyan milih plancongan saiki.

Kepiye Watesan Perjalanan ing Georgia?

Nalika nulis iki, Georgia mbukak para lelungan saka AS lan negara kasebut uga nampani turis internasional, ngalangi sawetara negara, kayata India, Iran, Afrika Selatan, lan China. Kajaba iku, ora ana syarat wajib kanggo para plancong ngalami karantina sawise tekan Georgia.

Pelancong internasional isih kudu menehi laporan negatif RT-PCR (ora luwih saka 72 jam) nalika teka. Ora ana peraturan kaya ngono kanggo turis domestik.

Umume obyek wisata, restoran, pub, lan pusat bisnis liyane sing ora penting kabuka. Nanging dheweke lagi operasi kanthi kapasitas suda, lan bisa uga nggunakake langkah-langkah keamanan COVID-19 tambahan. Kajaba iku, transportasi umum operasi kanthi kapasitas winates ing umume kutha.

Kepiye Rencanakake Lelungan menyang Georgia?

Kanggo miwiti, sampeyan kudu eling yen watesan lelungan sing gegandhengan karo pandemi terus berkembang. Priksa manawa sampeyan mriksa pandhuan paling anyar saka sumber sing bisa dipercaya, kayata Situs web CDC. Uga, nonton warta lokal kanggo ngawasi status infeksi COVID-19.

Mangkene sawetara tips tambahan kanggo mbantu sampeyan nggunakake paling apik ing Georgia:

Kunjungi Tujuan sing Ora Dikenal

Sampeyan ora prelu wong liya ngandhani yen cara paling apik kanggo njaga novel coronavirus yaiku tetep adoh saka papan sing rame. Umume turis sing ngunjungi Georgia bakal menyang kutha-kutha populer, kayata Athena lan Atlanta.

Nanging Georgia luwih akeh sing ditawakake. Yen sampeyan lagi golek obyek wisata sing tenang lan sepi ing Georgia, coba kunjungi kutha sing ora pati pati pati, kayata Snellville lan Dahlonega. Ing panggonan kasebut, sampeyan bakal weruh sekilas pesona Georgia sing apik banget nalika sampeyan seneng plancongan kanthi cepet.

Sampeyan uga bisa ngrencanakake lelungan menyang kutha Savannah sing aneh utawa Pulo Golden sing sampurna. Aja lali mriksa watesan perjalanan lokal sadurunge ngrancang itinerary sampeyan.

Priksa Cuaca

Georgia seneng karo iklim subtropis kanthi musim panas sing dawa lan anget. Negara iki rawan asring udan lan prahara. Uga, hawa cenderung beda-beda gumantung karo medan.

Mula iku apike kanggo mriksa cuaca ing Snellville, Dahlonega, Savannah, lan tujuan liyane sing pengin dikunjungi ing Georgia. Sampeyan bakal mesthekake yen sampeyan seneng plancongan sing nyenengake lan tanpa stres sanajan ana pandemi.

Ati-ati Babagan Keamanan Sampeyan

Nalika akeh perusahaan ing Georgia ora duwe kabijakan masking wajib maneh, priksa manawa sampeyan nganggo topeng yen sampeyan ngunjungi papan wisata. Aja lali ngetutake protokol higienis tangan lan sosial. Yen sampeyan arep mangan, priksa manawa sampeyan takon ing restoran babagan cara keamanan sing digunakake saiki.

Apa sampeyan pengin minggat seminggu utawa plancongan ing akhir minggu, Georgia duwe sawetara pilihan kanggo kabeh wong. Riset watesan perjalanan paling anyar sadurunge ngrancang perjalanan. Priksa prakiraan cuaca sadurunge supaya ora ana alangan sajrone lelungan. Uga, pilih tujuan sing ora dingerteni kanggo ngindhari turis sing kepengin banget, lan nikmati preinan sing aman lan tentrem.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar