24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Seychelles ngunjungi perusahaan cilik La Digue

Seychelles La Digue

Wangsul dhumateng panjenenganipun, Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde, piyambake minangka wong Diguois, budhal menyang pulau La Digue, njaluk perusahaan-perusahaan cilik kasebut kanthi terus-terusan ngupayakake kenal karo mitra turis lokal lan produke.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pemilik La Digue setuju kanthi setuju manawa pulau kasebut bakal urip maneh amarga pengunjung alon-alon bali.
  2. Menteri Radegonde negesake pentinge nglestarekake La Digue lan cara urip.
  3. Sekretaris Utama Pariwisata Ibu Sherin Francis mratelakake manawa sawetara perusahaan cilik kasebut duwe standar sing padha karo hotel mewah sing luwih gedhe.

Diiringi Sekretaris Utama Pariwisata Ibu Sherin Francis, Menteri Radegonde miwiti lelungane ing La Digue, Kamis, 19 Agustus 2021, ing Lakaz Safran. Iki diikuti karo La Digue Self Catering Apartments, Chez Marston, Domaine Les Rochers, Le Nautique Luxury Waterfront Hotel, Tanette's Villa, Fleur de Lys, Auberge De Nadege, Ylang Ylang, Hyde-Tide Apartments lan mungkasi ing La Digue Holiday Villas.

Logo Seychelles 2021

The Kunjungan menteri diterusake dina sabanjure diwiwiti ing Kaz Digwa Self Catering diikuti karo Pension Fidele, Gregoire Apartments, Pensiun Hibiscus, Lucy's Guesthouse, Cabane Des Anges, Pensiun Michel, Le Repaire Boutique Hotel & Restaurant, Chez Marva, La Belle Digue Don lan rampung karo Belle Amie.

Pemilik La Digue setuju kabeh manawa pulau kasebut bakal diuripake maneh nalika pengunjung alon-alon bali. Akeh wong sing seneng lelungan isih kepincut karo pesona pulau kasebut, utamane katenangan pulau kasebut lan keramahane masarakat, dheweke rumangsa kepenak ing omah.

Sawetara pamilik perusahaan kasebut duwe kuwatir babagan kekurangan tenaga kerja sing dipercaya lan mbebayani cara urip La Digue. Dheweke uga nyebutake rasa kuwatir amarga tambah akeh tripler dina. Minangka asil saka sawetara faktor kalebu nyuda frekuensi tekane prau menyang pulau sing mengaruhi tingkat pendhudhukan, luwih sithik pengunjung sing turu sewengi, sing nyuda penghasilan kanggo pulau kasebut.

Kanthi daya tarik kreole asli, La Digue wis misuwur amarga menehi pengalaman budaya ing para wisatawan, nanging modernisasi ngancam bakal ngrusak sawetara fitur paling unik ing pulau kasebut.

Menteri Radegonde negesake pentinge nglestarekake La Digue lan cara urip: "Diguois ora bisa urip ing wayah awan, kita kudu ngerti sebabe para pengunjung iki ora tetep sewengi. Kita kudu menehi pengunjung kanggo tetep, mula kudu nggawe macem-macem produk lan urip maneh kegiyatan budaya. Sanajan La Digue minangka salah sawijining papan sing isih ana ing Seychelles sing wis tetep bisa urip, mula kudu tetep urip. "

Sabanjure nambahake: "Perusahaan cilik kasebut menehi perhatian marang detil, menehi pengunjung asli Pengalaman Seychelles, mula dheweke butuh dhukungan sing paling gedhe. Kita kudu nggoleki ide-ide inovatif sing bakal nyengkuyung para pengunjung mbuwang lan mbantu perusahaan-perusahaan kasebut ningkatake cara pemasaran. "

PS Francis mratelakake kepuasan babagan kualitas produk ing La Digue, "Sawetara perusahaan cilik kasebut duwe standar sing padha karo hotel mewah sing luwih gedhe; wiyar banget lan apik banget kanggo menehi para tamu ngrasa mewah nalika njaga pesona kreole. "

Menteri Radegonde uga ngaturake ucapan selamat kanggo wong Diguois amarga peningkatan kebersihan pulau kasebut. Dheweke uga nyathet manawa ana keseimbangan produk ing babagan akomodasi kanthi perawatan lan upaya sing kuat kanggo produk kasebut. Nanging, dheweke ngakoni tantangane lan kepiye carane kudu fokus saka pasar tradisional Eropa Kulon banjur mlebu pasar, kayata Eropa Wétan lan UEA, sing nuduhake potensial gedhe sajrone pandemi iki.

Kunjungan kasebut minangka bagean saka misi Menteri Radegonde kanggo nggawe hubungan sing kuat karo industri pariwisata lokal lan ngatasi masalah sing penting.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar