24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga HITA Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pendapatan Hotel Hawaii saya akeh sajrone COVID-19 nomer rekor

Hotel Hawaii: Miwiti taun suwene
Hotel Hawaii

"Juli minangka wulan sing kuat kanggo industri hotel ing Hawaii ing saindenging negara, kanthi kabeh kategori hotel saka Kelas Mewah nganti Kelas Midscale & Ekonomi nglaporake pangasilan lan tarif kamar dibandhingake Juli 2019," ujare John De Fries, Presiden Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) lan CEO

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pendapatan kamar hotel Hawaii ing saindenging negara mundhak dadi $ 500.2 yuta (+ 1,519.4% vs. 2020, + 15.2% vs. 2019) ing wulan Juli.
  2. Ing wulan Juli 2021, umume penumpang sing teka ing luar negeri menyang Hawaii lan lelungan antar kabupaten bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid liwat program Safe Travels.
  3. Individu sing divaksinasi kanthi lengkap ing AS bisa ngliwati urutan karantina Hawaii wiwit tanggal 8 Juli.

"Kita diwanti-wanti babagan kepiye industri wis pulih ing musim panas iki, nanging kuatir manawa level kinerja iki bakal mlebu ing musim bahu, utamane yen pengaruh varian Delta ngatasi sistem kesehatan Hawaii lan nggawe kapercayan lan lelungan konsumen. panjaluk, "De Fries nambahake.

Jumlah kasus COVID anyar ing Hawaii saya tambah saben dina kanthi laporan atusan, luwih saka apa sing dialami nalika paling dhuwur nalika COVID kaping pisanan muncul ing taun 2020 kanthi luwih saka 300 kasus sing dilaporake ing sawijining dina nalika semana. Nomer kasus anyar sing pecah tekan paling dhuwur ing saindenging 1100 musim panas iki. Senadyan mangkono, turis plancongan menyang pulau kasebut kanthi akeh tanpa watesan lelungan anyar lembaga nganti saiki. Malah panjaluk saka pamrentah supaya ora nganggo topeng iku wajib. Ing taun 2020, turis diturunake kutipan dening Polisi Honolulu amarga ora nganggo topeng.

Hawaii hotel ing saindenging negara nglaporake bathi kanthi luwih dhuwur saben kamar sing kasedhiya (RevPAR), rata-rata tarif saben dina (ADR), lan pendhudhukan ing Juli 2021 dibandhingake karo Juli 2020 nalika pesenan karantina Negara kanggo para plancong amarga pandemi COVID-19 nyebabake penurunan industri industri hotel sacara dramatis. Yen dibandhingake karo Juli 2019, RevPAR ing saindenging negara lan ADR uga luwih dhuwur ing Juli 2021 nanging pendhudhukan luwih murah.

Miturut Laporan Kinerja Hotel Hawaii sing diterbitake dening Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), negara bagian RevPAR ing wulan Juli 2021 yaiku $ 303 (+ 718.7%), kanthi ADR $ 368 (+ 121.7%) lan pendhudhukan 82.4 persen (+60.1 poin persentase) dibandhingake karo Juli 2020. Dibandhingake karo Juli 2019, RevPAR luwih dhuwur 16.9 persen, didhukung dening tambah ADR (+ 21.0%) sing ngimbangi jumlah hunian sing luwih endhek (-2.9 poin persentase).

Temuan laporan kasebut nggunakake data sing dikompilasi dening STR, Inc., sing nganakake survey hotel paling gedhe lan paling lengkap ing Kepulauan Hawaii. Kanggo wulan Juli, survey kalebu 141 properti sing makili 45,575 kamar, utawa 84.3 persen saka kabeh akomodasi ¹ lan 85.6 persen properti panginepan kanthi 20 kamar utawa luwih ing Kepulauan Hawaii, kalebu sing nawakake layanan lengkap, layanan winates, lan hotel kondominium. Sewa liburan lan properti kaping ora kalebu ing survey iki.

Panjaluk kamar yaiku 1.4 yuta kamar wengi (+ 630.5% vs. 2020, -4.8% vs. 2019) lan pasokan kamar yaiku 1.7 yuta wengi ((97.8% vs. 2020, -1.5% vs. 2019). Akeh properti sing nutup utawa nyuda operasi wiwit wulan April 2020 amarga pandemi COVID-19. Amarga pengirangan pasokan kasebut, data komparatif kanggo pasar lan kelas rega tartamtu ora kasedhiya ing taun 2020; lan mbandhingake karo 2019 wis ditambahake.

Properti Kelas Mewah entuk RevPAR $ 599 (+ 1,675.1% vs. 2020, + 19.3% vs. 2019), kanthi ADR ing $ 828 (+ 66.1% vs. 2020, + 36.7% vs. 2019) lan pendhudhukan 72.4 persen (+65.6 poin persentase vs. 2020, -10.6 poin persentase vs. 2019). Properti Kelas Midscale & Economy entuk RevPAR $ 235 (+ 471.1% vs. 2020, + 56.5% vs. 2019) kanthi ADR ing $ 285 (+ 117.6% vs. 2020, + 60.3% vs. 2019) lan pendhudhukan 82.5 persen (+ 51.1 poin persentase vs. 2020, -2.0 poin persentase vs. 2019).

Hotel Maui County dadi pemimpin kabupaten ing wulan Juli lan entuk RevPAR sing ngluwihi Juli 2019. RevPAR yaiku $ 505 (+ 1,819.7% vs. 2020, + 41.1% vs. 2019), kanthi ADR ing $ 618 (+ 202.5% vs. 2020, + 43.0% vs. 2019) lan pendhudhukan 81.7 persen (+68.8 poin persentase vs. 2020, -1.1 poin persentase vs. 2019). Wilayah resor mewah Maui, Wailea duwe RevPAR $ 732 (+ 14.5% vs. 2019 ²), kanthi ADR $ 922 (+ 32.2% vs. 2019 ²) lan pendhudhukan 79.4 persen (-12.3 poin persentase vs. 2019²). Wilayah Lahaina / Kaanapali / Kapalua duwe RevPAR $ 447 (+ 6,110.3% vs. 2020, + 48.5% vs. 2019), ADR ing $ 533 (+ 257.1% vs. 2020, + 45.8% vs. 2019) lan pendhudhukan 83.8 persen (+79.0 poin persentase vs. 2020, +1.5 poin persentase vs. 2019).

Hotel ing pulau Hawaii nglaporake pertumbuhan RevPAR sing kuwat ing $ 320 (+ 794.1% vs. 2020, + 44.4% vs 2019), kanthi ADR ing $ 375 (+ 182.7% vs. 2020, + 41.3% vs 2019), lan pendhudhukan 85.3 persen (+58.3 poin persentase vs. 2020, +1.8 poin persentase vs. 2019). Hotel Pantai Kohala entuk RevPAR $ 498 (+ 54.1% vs 2019 ²), kanthi ADR $ 592 (+ 57.2% vs. 2019 ²), lan pendhudhukan 84.3 persen (-1.7 poin vs 2019 XNUMX).

Hotel Kauai entuk RevPAR $ 307 (+ 765.9% vs 2020, + 32.7% vs. 2019), kanthi ADR $ 369 (+ 126.5% vs. 2020, + 22.6% vs. 2019) lan hunian 83.0 persen (+61.3 persen poin vs. 2020, +6.3 poin persentase vs. 2019).

Hotel Oahu nglaporake RevPAR $ 212 (+ 397.9% vs 2020, -7.9% vs. 2019) ing wulan Juli, ADR ing $ 259 (+ 56.0% vs. 2020, -1.1% vs. 2019) lan pendhudhukan 82.0 persen (+56.3 poin persentase vs. 2020, -6.0 poin persentase vs. 2019). Hotel Waikiki entuk $ 202 (+ 450.1% vs. 2020, -9.5% vs. 2019) ing RevPAR kanthi ADR $ 244 (+ 48.9% vs. 2020, -4.2% vs. 2019) lan pendhudhukan 82.9 persen (+60.5 poin persentase vs. 2020, -4.9 poin persentase vs. 2019).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar