24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Afghanistan Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Jerman Breaking News Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Misi penyelamat Lufthansa kanggo Afghanistan saiki

Lufthansa ngungsi luwih saka 1,500 pengungsi Afghanistan kanthi aman menyang Jerman
Lufthansa ngungsi luwih saka 1,500 pengungsi Afghanistan kanthi aman menyang Jerman
ditulis dening Harry Johnson

Lufthansa bakal terus ngoperasikake penerbangan tambahan saka Tashkent ing dina mbesuk kanthi koordinasi karo Kantor Luar Negeri Jerman.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wiwit seminggu, luwih saka 1,500 wong wis mabur menyang Jerman saka Tashkent kanthi rolas penerbangan.
  • Tim perawatan Lufthansa ngurusi para pencari perlindungan sawise teka.
  • Penerbangan liyane sing direncanakake ing dina mbesuk.

Sajrone minggu kepungkur, Lufthansa wis siyap pesawat kanggo ngungsi para pengungsi saka negara Asia Tengah menyang Jerman. Pesawat jarak jauh Airbus 340 digunakake ing saben kasus. Nganti saiki, penerbangan saben dina nggawa menyang Frankfurt gunggunge luwih saka 1,500 wong.

Lufthansa ngungsi luwih saka 1,500 pengungsi Afghanistan kanthi aman menyang Jerman

Sawise tekan Frankfurt, tim dhukungan Lufthansa mbiyantu para rawuh sing anyar karo panganan, omben-omben lan sandhangan, lan menehi perawatan medis lan psikologis wiwitan. Kanggo bocah-bocah sing saiki lagi tekan Frankfurt, pojok dolanan lan lukisan wis disiyapake lan dolanan diwenehake.

Lufthansa bakal terus ngoperasikake penerbangan tambahan saka Tashkent ing dina mbesuk kanthi koordinasi karo Kantor Luar Negeri Jerman.

Lufthansa wis dikontrak dening pamrentah Jerman kanggo mbantu evakuasi para pengungsi Afghanistan kanthi pesawat Airbus A340 sing charter. Pesawat maskapai Jerman ora mabur menyang Afghanistan, nanging nglumpukake wong-wong sing dipindhah saka negara kasebut dening Bundeswehr (angkatan bersenjata Jerman) menyang Doha, Qatar lan Tashkent, Uzbekistan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar