24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Italia Breaking News News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Venesia saiki ngisi biaya turis kanggo turis

Venesia mbayar Venice nggawe mbalek maneh

Turnstiles sing mbayar Venesia nggawe comeback kanggo turis mlebu kutha. Pandemi iki ora menehi kompromi darurat sing wis katon ora bisa diatasi ing Venesia, Italia - turisme sing luwih gedhe. Kelebihan turis sing, sanajan meh ora ana aliran saka luar negeri, uga dadi ciri musim panas Venesia iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Antisipasi mlebu wisatawan ing taun ngarep, Venesia bakal nggawa turnstile maneh supaya para turis kudu mbayar mlebu kutha kasebut.
  2. Skenario turnstile dimainake ing taun 2018 nanging ora sukses lan warga padha rame.
  3. Turnstil anyar bakal duwe pembaca optik ing endi warga, siswa, lan buruh duwe tombol virtual ing telpon kanggo akses gratis.

Keputusan sing wis suwe digantung ing udhara saiki bakal dileksanakake kanggo ngontrol jumlah turis sing ngunjungi Venesia.

Walikota Venesia Luigi Brugnaro

Wis taun ngarep, ing taun 2022, ibukutha Venesia bakal menehi lurung-lurung ing pirang-pirang turnstile sing dilengkapi pembaca optik, sing bakal luwih teknologi tinimbang gerbang sing dites dhewe ing taun 2018, sing liwat mung wong-wong sing wis ngunjungi kunjungan menyang tujuan utawa nginep ing fasilitas akomodasi bisa mlebu.

Uga ana biaya akses 10 euro sing kudu dibayar. Pendhudhuk, komuter, lan kategori liyane bakal dikecualekake saka toll. Tujuane supaya ora rame ing turis sing luwih diarepake kirim COVID.

"Kita bakal mutusake adhedhasar teknologi, [lan] kita bakal milih papan ing endi," ujare pamrentah sing dipimpin Walikota Venesia Luigi Brugnaro, nambah, "Ing wulan Juni, demonstrasi minat milih gerbang paling apik, ana papat perusahaan siyap nampilake proyek. ”

Tes pertama bakal diwiwiti wulan September. Dheweke bakal ditampilake ing pulau Tronchetto, pangkalan kantor pusat polisi lokal lan ing endi ruang kontrol cerdas.

Pendhudhuk, buruh lan siswa sing plancong-plancong ing kutha saben dina bisa mlebu amarga ana tombol virtual ing telpon. Sementara, para turis kudu milih papan sing isih ana sadurunge, banjur pindai sawetara tiket kanggo mlebu ing salah sawijining titik entri kasebut.

Ing wulan Juni, Menteri Kesehatan Italia Roberto Speranza ngumumake manawa Italia bakal ngidini wong Amerika mlebu negara kasebut kanthi sarat sing padha karo Sertifikat Hijau UE. Iki tegese para pelancong AS sing bisa nuduhake bukti vaksinasi, sertifikat pemulihan saka COVID-19, utawa tes PCR- utawa antigen cepet sing ditindakake sajrone 48 jam teka bisa lelungan menyang negara Mediterania tanpa kudu karantina nalika teka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar

1 Komentar