24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah News wong Kabar Breaking Senegal Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Wtn

Pahlawan Pariwisata paling anyar nggawe Senegal Bangga

Draft otomatis
pahlawan.lancaran
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penghargaan Pahlawan Pariwisata diwiwiti dening Jaringan Pariwisata Dunia, jaringan profesional pariwisata ing 128 negara. WTN miwiti pambangunan maneh. Tur ing wulan Maret 2020 ing Berlin, Jerman.

Penghargaan kasebut ora adhedhasar biaya promosi. Iki mesthi gratis lan kudu ngakoni wong sing luwih maju kanggo kabegjan Industri Pariwisata Dunia, Dr. Deme Mou isin Faouzou saiki dadi salah sawijine, lan Pahlawan Pariwisata pertama saka Afrika Kulon.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pak Deme Mou isin Faouzou minangka penasehat Menteri Pariwisata lan Pengangkutan Udara ing Senegal, lan saiki dadi sing paling anyar Pahlawan Pariwisata dening Jaringan Pariwisata Dunia.
  • Aula Pahlawan Pariwisata Internasional mung mbukak kanthi nominasi kanggo ngenali sing wis nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa. Pahlawan Pariwisata nindakake langkah ekstra. Ora ana beya saben.
  • Dheweke ujar: Aku ngerti pentinge lan beban hak istimewa iki amarga kepribadian turisme gedhe ing dunya lan aku pengin njamin dhukungan kanthi nggandha upaya jumlah lan kualitas kanggo urip maneh pariwisata Afrika pasca COVID-19.

Pak Deme Mou isin Faouzou dipilih dening Josef Kafunda ing Namibia lan liya-liyane dadi Pahlawan Pariwisata paling anyar dening Jaringan Pariwisata Dunia.

Dheweke dadi pemegang penghargaan pertama ing Senegal, nomer 9 ing Afrika, lan nomer 25 ing saindenging jagad, lan pahlawan kaping 4 ing taun iki (2021) ing saindenging jagad.

Dheweke ujar: Aku trenyuh, ya!

Ing usul Pak Joseph Kafunda saka Namibia, aktor lan profesional turis sing apik nganjurake profilku kanggo milih calon kanggo Pahlawan Pariwisata.

Ngidini, aku menehi penghormatan lan matur nuwun marang panitia pilihan sing wis dipimpin amarga wis sinau lan nampa kanggo menehi gelar Pahlawan Pariwisata sing prestisius.

Pengangkatan iki mung diwiwiti setaun sawise panitia eksekutif pariwisata Afrika menehi aku penghormatan munggah pangkat dadi Duta Besar wisata Afrika.

Pengabdian iki, wani, minangka asil saka pengalaman lan kerja keras sajrone 30 taun kanggo menehi kontribusi sithik kanggo pangembangan pariwisata Afrika, ing saindenging jagad lan khusus saka Senegal, negara sing menehi kabeh.

Penghormatan kasebut diwenehake kanggo aku minggu iki supaya bisa dipilih dening panitia Penghargaan Pyne 2021 kanggo nyedhiyakake pemenang pemenang perusahaan Afrika paling apik nalika upacara resmi ing ngarsane Menteri lan Duta Besar lan Diaspora.

Aku ngerti pentinge lan beban hak istimewa iki disebabake dening kepribadian pariwisata jagad sing gedhe lan aku pengin njamin dhukungan kanthi nggandha upaya jumlah lan kualitas kanggo urip maneh pariwisata Afrika pasca-Covid 19

  • Pak Deme Mou isin Faouzou
  • Pahlawan Pariwisata ing Dakar, Senegal

    Pak Deme Mou isin Faouzou dadi instrumental nalika investasi Investasi ing Senegal lan liya-liyane.

    Dheweke minangka penasihat saka Menteri Pariwisata lan Pengangkutan Udara ing Senegal.

    Dheweke misuwur bisa ngomong tanpa wedi nalika pariwisata lan pariwisata kudu mlaku.

    Dheweke ahli ing sektor pariwisata, perhotelan, lan Penerbangan Sipil. Pengalaman dheweke ing sektor swasta lan administrasi umum minangka prekara sing ora ditemokake ing pimpinan

    Dheweke seneng banget babagan pariwisata, pangembangane lan kepengin banget nglawan negara-negara sing durung maju supaya bisa entuk investasi liwat pariwisata,

    Dheweke minangka wong sing ngemot nilai-nilai hormat, nuduhake, solidaritas, lan prinsip 'keterbukaan lan nggawe kekayaan.

    Pak Faouzou minangka anggota saka Jaringan Pariwisata Dunia.

    Dheweke ngomong eTurboNews:

    Pak Faouou ujar:

    Aku dadi aktor profesional sing lulus saka sektor pariwisata, perhotelan, lan Penerbangan Sipil, kanthi pengalaman sawetara taun ing sektor swasta lan administrasi umum

    Aku seneng banget babagan pariwisata, aku seneng banget karo pembangunane lan aku kepengin banget ndeleng akses negara-negara maju kanggo muncul liwat pariwisata, sing ngemot nilai-nilai hormat, nuduhake, solidaritas, lan prinsip-prinsip 'keterbukaan lan nggawe kekayaan .

    Aku dadi dosen ahli Pariwisata Universitas Penasihat Teknis Menteri Pariwisata lan Pengangkutan Udara ing Senegal.

    Aku dadi direktur agensi perjalanan, manajer hotel, pembicara, pelatih, Konsultan Senior, lan Presiden Observatorium Nasional kanggo Pengembangan Pariwisata ing Senegal

    Aku anggota lan Perwakilan kanggo Senegal menyang Asosiasi Profesional Perhotelan Afrika (AAHP), sawijining Perwakilan Komite Pariwisata Afrika ing Afrika sing nganggo basa Prancis.

    Aku dadi duta besar kanggo Dewan Pariwisata Afrika.

    Aku uga dadi penulis sawetara buku, kalebu lelungan lan petualangan Senegal.

    Aku dadi calon Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia - UNWTO.

    Aku nampa Ksatria Orde Keberuntungan Nasional Republik Senegal 2017.

    Pak Faouzou ana ing Perusahaan. Temokake 16 Pahlawan pariwisata ing kene.

    Ketua WTN Juergen Steinmetz ujar:
    "We bangga banget kanggo ngurmati Deme Mou isin dadi Pahlawan Pariwisata pisanan ing Afrika Kulon. Dheweke wis kerja keras kanggo menehi pengakuan Senegal negarane ing bidang plancongan lan pariwisata sing ngalami krisis saiki. Sampeyan kudu mandhegani sesanti, energi, lan pengaruhe. Sugeng! "

    Print Friendly, PDF & Email

    About penulis

    Juergen T Steinmetz

    Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
    Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

    Ninggalake Komentar

    1 Komentar

    • Sugeng Deme Mohamed gabung karo Keluarga Penghargaan Pahlawan Pariwisata Internasional WTN sing aku duwe pakurmatan bisa dilebokake ing taun 2020 lan ngarep-arep bisa ngubungi sampeyan kanthi cepet