24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Maladewa rapat wong Mbangun maneh Sao Tome lan Principe Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Wtn

Warisan Budaya Sugih Maladewa nguwuh gaya InternationalYacht Rally Style

MTDC
Direktur MITDC, Mohamed Raaidh
ditulis dening Juergen T Steinmetz

'Savaadheeththa Dhathuru' minangka acara pelayaran sing diselenggarakake dening Maldives Integrated Tourism Corporation (MITDC) sing ngundang para pelaut saka saindenging jagad kanggo melu lelungan liwat segara Maladewa, mandheg ing pulau-pulau lokal, njelajah warisan, ngalami situs menyelam sing misuwur, tebing pasir lsp. Perjalanan diwiwiti wulan Februari 2022 wiwit saka atol paling lor negara kasebut, Atol Haa Alif, suwene suwene 3 minggu tekan Tol Baa. Iki dirancang kanggo ngunjungi total 11 pulau sing dienggoni. 

Print Friendly, PDF & Email
  • Tujuan saka penyelenggara International Yacht Rally yaiku kanggo promosi budaya & warisan Maladewa, sejarah sing apik uga turis kapal pesiar lan ngeksploitasi mupangat kanggo ngiyatake wilayah kasebut ing industri pariwisata ing negara kasebut.
  • MITDC nyoroti acara iki minangka penghargaan kanggo salah sawijining Raja paling gedhe sing mrentah negara pulau cilik, As-Sultan al-Gaazee Muhammad Thakurufaanu al-Auzam (Bodu Thakurufaanu).
  • Iki bakal dadi tur eksklusif liwat sejarah Maladewa, nyorot peringatan sing didedikake kanggo Sultan Muhammed Thakurufaanu, lan ngunjungi situs bersejarah sing ana gandhengane karo usahane. 

Upacara peluncuran kanggo Savaadheeththa Rapat Yacht Internasional Dhathuru 2022 dianakake dina iki dina Senen, 23 Agustus 2021 ing Museum Nasional. 

Sambutan pambuka dening Direktur Managing, Mohamed Raaidh, negesake pentinge nggawa macem-macem industri Pariwisata Maladewa lan mbahas pentinge promosi Pariwisata Berbasis Komunitas ing pulau-pulau lokal.

Dheweke uga ngutip pidato Presiden Ibrahim Mohamed Solih babagan peringatan 100 taun Muleeaage ing Desember 2019, sing njaluk nggawe Pariwisata Warisan lan pentinge ing Maladewa.

Kaca kacathet iki 2 of wicara minangka inspirasi sing ngarahake MITDC tim kanggo ngatur rapat umum kapal pesiar Savaadheeththa Dhathuru. 

Rapat Yacht Savaadheeththa Dhathuru resmi diresmekake dening tamu kehormatan, Pak Salah Shihab, Direktur Utama lan Pendhiri Pendhudhuk Maladewa Voyages lan Seagull. 

Ing pidato kasebut, Pak Salah fokusake perhatian supaya bisa ngomong babagan pentinge wisata safari ing Nusantara kayata Maladewa lan ujar manawa iki minangka cara paling apik kanggo njelajah Maladewa sejati.

Sabanjure, dheweke mratelakake apresiasi kanggo ngatur Rally Yacht Internasional, amarga dheweke yakin yen demonstrasi kasebut bakal narik kawigatene komponen budaya ing Industri Pariwisata negara kasebut. 

Acara kasebut uga kalebu pidato saka Musheer Menteri Warisan, Nishaan Izzudheen ge Izzathuge Veriya Pak Abbas Ibrahim sing pidato ing resepsi babagan pentinge nglestarekake warisan bangsa, lan mratelakake panuwun marang kabeh sing melu ngatur acara kaya ngono. . 

Lagu tema resmi demonstrasi kasebut uga dirilis ing acara iki dening Direktur Utama MMPRC, Pak Thoyyib Mohamed. Ing pidato kasebut, dheweke njamin manawa MITDC bisa kerja sama saka MMPRC kanggo rapat umum kasebut, lan luwih penting pentinge miwiti acara kasebut. 

Upacara iki dirawuhi dening Menteri Ekonomi Uz. Fayyaz Ismail, Menteri Pertahanan Uz. Mariya Didi, anggota parlemen, pejabat pamrentah, lan pimpinan masing-masing kanggo sawetara organisasi paling dhuwur ing negara kasebut. 

Kanthi Peluncuran Resmi, partisipasi ing demonstrasi kapal pesiar Savaadheeththa Dhathuru saiki dibuka kanggo para pelaut saka saindenging jagad kanggo melu demonstrasi kapal pesiar pertama ing saindenging pulau Maladewa. Situs web resmi rally yacht yaiku www.maldivesyachtrally.com 

Maldives Integrated Tourism Development Corporation (MITDC) minangka BUMN Pamrentah Maldiv 100% sing prentah kanggo dhukungan lan nyengkuyung pangembangan lan pertumbuhan segmen pasar pertengahan Industri Pariwisata. Tujuan utamane yaiku nggawa pertumbuhan ekonomi kanggo bangsa kanthi nggedhekake kemungkinan sektor pariwisata liwat pangembangan pariwisata terpadu sing sistematis lan terencana ing industri iki. MTDC minangka anggota saka Jaringan Pariwisata Dunia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar