24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport aviation Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality News wong Pengumuman Pers Pariwisata Pirembagan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Watesan Perjalanan Anyar kanggo Pengunjung Hawaii

John de Fries, CEO Otoritas Pariwisata Hawaii
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Rumah sakit ing Hawaii meh kebak, Tempat Tidur ICU meh ora kasedhiya, nanging luwih saka 20,000 pengunjung isih teka ing Aloha Negara saben dina.
Sawise bisu suwene setaun, CEO Otoritas Pariwisata Hawaii saiki ucapake kanthi meksa para pengunjung lan warga supaya tetep ing omah lan ora lelungan.
Iki diandharake dening Gubernur Hawaii Ige dina iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Gubernur Hawaii. David Ige dina iki njaluk warga lan pengunjung Hawaii nundha kabeh lelungan sing ora penting ing pungkasan Oktober 2021 amarga ana akeh kasus COVID-19 sing nyepetake sing saiki wis akeh banget ngrampungake fasilitas lan sumber daya kesehatan negara kasebut.
  • Gubernur Ige ngumumake pengumuman kasebut ing dina Jumuah ing pengarahan media, kanthi nyathet manawa, "Rumah sakit kita wis entuk kapasitas lan ICU wis diisi. Saiki dudu wayah sing pas kanggo lelungan menyang Hawaii. ” 
  • Gubernur Ige nambahake, "Mbuwang enem nganti pitung minggu kanggo ndeleng pangowahan sing signifikan kanggo jumlah kasus COVID. Saiki wayahe bebaya lelungan. Kabeh wong, warga lan pengunjung, kudu nyuda lelungan menyang kegiatan bisnis sing penting. "


Hawaii isih akeh pengunjung. Pusat blanja kaya Pusat Perbelanjaan Ala Moana, Waikiki, lan umume hotel sing kebak. FLights wis entek, nanging iki bisa uga bakal enggal mungkasi.

Pariwisata minangka industri komersial paling gedhe ing Aloha Negara Watesan anyar babagan kedatangan pariwisata bisa nyasar industri lan ekonomi iki kabeh ing Negara Bagian Hawaii.

Nganti 1000 kasus COVID-19 anyar, rumah sakit sing kebak, pariwisata ora bisa dilestarekake saiki Aloha Negara Panguwasa ing Hawaii lan negara liya ing Amerika Serikat nganggep ekonomi luwih sehat, lan kesalahan iki saiki dituduhake - lan medeni banget. Hawaii minangka negara pulau duwe tantangan sing luwih gedhe.

John De Fries, presiden, lan CEO saka Otoritas Pariwisata Hawaii nyathet manawa sanadyan tamu sing teka umume wis wiwit mudhun, kaya sejarah ing musim gugur, para pengunjung kudu mikir nundha perjalanan menyang Hawaii. 

"Komunitas, warga, lan industri pengunjung tanggung jawab kanggo kerja sama kanggo ngatasi krisis iki," ujare De Fries. "Kaya ngono, kita menehi saran banget marang para pengunjung manawa saiki dudu wektu sing pas kanggo lelungan, lan dheweke kudu nundha plancongan nganti akhir Oktober."


Dr. Elizabeth Char, direktur Departemen Kesehatan, negesake pentinge kahanan kasebut saiki. "Peningkatan kasus COVID utamane amarga nyebarake komunitas, banjur warga mabur menyang area hotspot ing luar negeri lan nggawa COVID bali menyang omah lan komunitas," ujare Char. "Yen ora owah, sistem perawatan kesehatan kita bakal lumpuh lan sing mbutuhake perawatan medis kanggo kabeh jinis penyakit, ciloko, lan kahanan, kalebu pengunjung, bisa uga angel golek perawatan sing dibutuhake."

Dhasar Hawaii Jaringan Pariwisata Dunia meksa Otoritas Pariwisata Hawaii lan Gubernur Hawaii Ige supaya tumindak. Panjaluk iki ora digatekake lan ditanggapi kanthi nglarang publikasi iki supaya ora takon ing acara pers.

eTurboNews ramalan luwih akeh watesan sing bakal teka, lan iki minangka langkah pertama dina iki.

Ing wektu iki, ana watesan lelungan sing ditrapake kanggo kabeh Pulo Hawaii utama, kalebu pulo Oahu, Kauai, Maui, Hawaii (Pulo Gedhe), Molokai, lan Lanai.

Iki kalebu watesan perjalanan trans-Pasifik sing dibutuhake kanggo kabeh wong sing plancong sing saiki ora divaksinasi ing Amerika Serikat.

Ing wektu iki, amarga lonjakan kasus lokal sing disebabake varian Delta, bisa diprediksi yen watesan lelungan bisa ditindakake maneh, kalebu tes PCR kanggo kabeh wong sing teka ing Aloha Negara supaya ora ana karantina 10 dina sing isih wajib.

Tes kasebut saiki wajib kanggo para plancong sing ora divaksinasi.

Ing tanggal 10 Agustus, watesan-watesan anyar ing Negara kasebut dipesen dening Gubernur Ige.

  • Klumpukan sosial bakal diwatesi ora luwih saka 10 wong ing njero omah lan ora luwih saka 25 ing njobo.
  • Panyengkuyung ing bar restoran lan perusahaan sosial kudu tetep lungguh karo pihak sing njaga paling ora 6 jarak antarane klompok (kanthi jumlah klompok maksimal 10 ing njero omah lan 25 ing njobo); ora bakal ana campuran, lan topeng kudu dienggo sawayah-wayah kajaba yen aktif mangan utawa ngombe.
  • Para kabupaten bakal mriksa usulan-usulan kanggo kabeh acara sing disponsori kanthi profesional kanggo luwih saka 50 wong, kanggo njamin praktik aman sing cocog bakal dileksanakake. Penyelenggara acara profesional kasebut kudu menehi informasi lan konsultasi karo agensi kabupaten ing ngisor iki sadurunge acara kasebut. Disetujoni County dibutuhake kanggo acara profesional kanggo luwih saka 50 wong.

Juergen Steinmetz, ketua Jaringan Pariwisata Dunia ujar nanggepi pengumuman iki: Aku seneng ndeleng HTA sing pungkasane ngomong. Temenan, iki uga omah kita, lan apa sing kedadeyan ing kene nggawe pribadi banget. Kita nawakake maneh Otoritas Pariwisata Hawaii dhukungan kanggo nggarap jaringan global lan para ahli lan pemimpin ing 128 negara kanggo koordinasi lan manuver liwat krisis mbebayani iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

4 Komentar

  • Aku minangka turis sing bakal teka ing Maui minggu ngarep. Kita mbatalake amarga panjaluk gubernur lan walikota. Pembatalan angel banget amarga ulang taune 50, nanging kita nyoba kanthi bener. Panyedhiya omah ora gelem kerja bareng karo kita (kita ilang $ 7500 kanggo nindakake sing bener). Kabeh perusahaan industri sing gegandhengan lelungan liyane lagi proses mbatalake reservasi kanthi pengembalian dana lengkap kalebu tiket pesawat. Kita rumangsa wis digunakake!

  • Kangge, Joe Biden tetep ngayun lawang lawang kita kanthi mbukak nganti Covid Positive Illegals, lan banjur sambat babagan Varian Delta. Iki Hipokrasi. Yen dheweke pancen peduli karo panyebaran Covid, dheweke bakal nutup wates kita saka Meksiko.