24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Cruising Warta Pamrentah News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta Wtn

Peringatan Plancongan AS, nanging isih luwih apik ing Bahama

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dhaptar negara sing ditambahake ing Amerika Serikat menyang "aja lelungan dhaptar" saya akeh. Wiwit wingi uga kalebu Bahama.
Isih luwih apik lan luwih aman ing Bahama yen dibandhingake menyang Amerika Serikat kaya Florida utawa Louisiana.
Amarga dhaptar lelungan domestik sing kaya ngono durung ana, lan mbandhingake domestik dudu bagean saka peringatan lelungan internasional, tujuan asing sing gumantung karo pariwisata kaya Bahama saiki dikalahake dening sistem Amerika.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit (CDC) AS wis menehi peringatan lelungan Level 4 kanggo para pelancong Amerika sing arep ngunjungi Bahama.
  • Iki bisa mengaruhi Tamu Pelayaran Disney Cruise sing rencana kanggo ngunjungi negara pulau kasebut ing kapal pesiar Disney ing wektu sing cedhak.
  • Nalika infeksi paling dhuwur ing Amerika Serikat, wong-wong mau saya suda ing Bahama, takon babagan peringatan Level 4 sing diterbitake AS marang tangga teparo Bahama.

CDC dina iki nambahake 6 negara menyang dhaptar peringatan lelungan Level 4.
Enem negara sing ditambahake ing dhaptar US Aja Lelungan yaiku:

  • Bahamas
  • Haiti
  • Kosovo
  • Libanon
  • Maroko
  • Sint Maarten

Apa luwih becik ngunjungi Bahama?

Luwih becik ing Bahama. Iki minangka slogan kanggo negara iki sing misuwur kanthi pantai berpasir putih, perairan biru, lan langit biru sing apik. Kapal pesiars uga minangka bagean penting saka portofolio pariwisata ing negara Karibia iki.

Sejatine isih luwih apik ing Bahama!

… Nanging pamrentah AS saiki ora menehi bagean babagan luwih aman yen ngunjungi Bahama dibandhingake Florida utawa Hawaii. Nanging, Pamrentah AS menehi peringatan ora lelungan Level 4 marang tangga teparo sing mung 100 mil saka pantai Florida.

Ekonomi Bahama gumantung karo industri pariwisata lan pariwisata. AS nerbitake Level 4 peringatan lelungan minangka kuciwo lan ancaman utama kanggo negara pulau lan 368,000 warga Bahama. Akeh sing makarya lan gumantung karo kesejahteraan industri pariwisata lan pariwisata, lan Amerika minangka mayoritas pengunjung.

Peringatan perjalanan AS nglawan Bahama diwaca:

Aja lelungan menyang Bahama amarga Covid-19. Ati-ati ing sawetara wilayah ing Bahama amarga angkara. Waca kabeh Penasihat Perjalanan.

Waca Departemen Luar Negeri Kaca COVID-19 sadurunge sampeyan ngrancang lelungan internasional.     

AS Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC) wis nerbitake a Kabar Kesehatan Plancongan Tingkat 4 kanggo Bahama amarga COVID-19, nuduhake level COVID-19 sing dhuwur banget ing negara kasebut. Risiko sampeyan kena COVID-19 lan ngalami gejala parah bisa uga luwih murah yen sampeyan divaksinasi lengkap karo Vaksin resmi saka FDA. Sadurunge ngrancang lelungan internasional, waca maneh rekomendasi CDC khusus kanggo divaksinasi lan ora divaksinasi wong lelungan. Dolan maring Kedutaan Besar Kaca COVID-19 kanggo informasi luwih lengkap babagan COVID-19 ing Bahama.

Ekonomi Bahama gumantung karo turisme, touri Amerikasts

Ironis Amerika Serikat ngilangi kabeh cathetan ing donya kanthi infeksi lan pati anyar, nalika jumlah Bahama ana tren mudhun. Nomer infeksi lan statistik pati ing Bahama ana angka ing ngisor iki ing Negara Bagian Florida utawa Hawaii yen katon padha karo populasi.

Bedane utama antara raksasa USA lan Bahama cilik yaiku vaksinasi.

nalika 33% wong Amerika ujar manawa ora bakal divaksinasi, lan umume sisa vaksin, nalika vaksinasi wis kasedhiya ing AS, Bahama cilik durung duwe vaksin sing cukup kanggo diterbitake kanggo kabeh pedunung. Mung 15.3% populasi sing divaksinasi.

Sambutan pengunjung sing divaksinasi penting kanggo kesehatan industri wisata lan pariwisata Bahama

Bahama nglaporake 103 infeksi saben 100,000 wong sajrone 7 dina pungkasan.
Angka kasebut nuduhake 37% pucuk, dene Amerika Serikat nglaporake 59% infeksi puncak.

Bisa dingerteni, Departemen Luar Negeri AS diwenehi mandhiri supaya ngelingake wong Amerika babagan bebaya ing luar negeri. Nanging, yen adhedhasar nomer sing ana ing Bahama kanggo wong Amerika sing divaksinasi, mesthi luwih aman tinimbang nginep ing omah ing pirang-pirang kasus, kenapa Departemen Luar Negeri ora pengin nyakup kasunyatan kasebut ing saran pariwara asing?

Lack koordinasi global ing pariwisata

Minangka conto liyane yen kurang kepemimpinan global ing pariwisata, utawa kepemimpinan global ora duwe representasi pariwisata.

Juergen Steinmetz, ketua Networ Pariwisata Duniak ujar: "Kurang koordinasi lan kepemimpinan ing industri pariwisata lan pariwisata global minangka ancaman paling gedhe tumrap ekonomi lan kesehatan."

Bahama minangka papan sing aman lan resik supaya bisa dinikmati kabeh.

TDewan Pariwisata Bahamas wis nganyari kaca kesehatan lelungan

Kesehatan lan kesejahteraan kabeh wong sing mlebu utawa manggon ing Bahama tetep dadi prioritas utama, lan upaya sregep ditindakake kanggo nyilikake panyebaran COVID-19. Protokol perjalanan lan entri ing ngisor iki wis diwenehake supaya Bahama dadi papan sing aman lan resik kanggo nikmati kabeh wong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar