24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Delta Air Lines tuku 30 pesawat Airbus A321neo liyane

Delta Air Lines tuku 30 pesawat Airbus A321neo liyane
Delta Air Lines tuku 30 pesawat Airbus A321neo liyane
ditulis dening Harry Johnson

Nambahake pesawat Airbus A321neo nguatake komitmen Delta Air Lines kanggo ngganti armada sing luwih lawas nganggo jet sing luwih berkelanjutan lan efisien.

Print Friendly, PDF & Email
  • Delta Air Lines pesen 30 jet tambahan Airbus A321neo.
  • Pesenan anyar nggawa pesenan Airbus sing luar biasa saka Delta kanthi total 155 A321neos.
  • Delta nuduhake kepemimpinan sing tanggung jawab lan menehi kapercayan sing kuat saiki ing A321neo.

Delta Air Lines mrentahake 30 pesawat Airbus A321neo tambahan kanggo mbantu memenuhi persyaratan armada masa depan maskapai kasebut. Pesawat sing nembe dipesen iku uga pesenan maskapai sing wis ana kanggo 125 jinis, nggawa pesanan luar biasa saka Delta nganti 155 A321neos.

Delta Air Lines tuku 30 pesawat Airbus A321neo liyane

"Nambahake pesawat iki nguatake komitmen Delta kanggo ngganti armada lawas kanthi jet sing luwih sustainable, efisien, lan menehi pengalaman pelanggan paling apik ing industri kasebut," ujare Mahendra Nair, Delta Air Lines'Wakil Presiden Senior - Rantai Pasokan Fleet lan TechOps. "Delta ngurmati kemitraan sing akeh karo tim Airbus kanggo ndhukung rencana pertumbuhan strategis, lan kita ngarep-arep terus bisa kerja bareng sajrone pemulihan lan liya-liyane."

"Nalika industri katon metu saka pandemi, Delta nuduhake kepemimpinan sing tanggung jawab lan menehi kapercayan sing kuat saiki ing A321neo," ujare Christian Scherer, Kepala Pegawai Komersial lan Kepala Airbus International. "Kanthi prentah kanggo 30 pesawat liyane sing dikarepake banget ing saindenging jagad, mitra kita ing Delta negesake peran strategis sing ditemokake kanggo A321neo kanthi kinerja lingkungan sing luar biasa kanggo layanan pelanggan lan kehandalan maskapai sing wis misuwur nganti pirang-pirang taun. mbesuk. ”

A321neos Delta bakal didhukung dening mesin turbin Pratt & Whitney PW1100G generasi sabanjure sing ngasilake efisiensi sing signifikan tinimbang pesawat A321 Delta sing saiki wis efisien. Dilengkapi total lelungan kanggo 194 pelanggan kanthi 20 ing Kelas Pertama, 42 ing Delta Comfort + lan 132 ing Kabin Utama, A321neos Delta bakal dikirim utamane liwat jaringan domestik sing akeh maskapai, nglengkapi armada A321 Delta sing luwih saka 120 pesawat. Maskapai kasebut dijadwalake nampa pesawat pertama sing ana ing pesawat A155neo 321 ing taun ngarep.

Akeh A321neos Delta bakal dikirim saka Fasilitas Pabrik Airbus AS ing Mobile, Alabama. Maskapai iki wis ngirim 87 pesawat Airbus buatan AS wiwit 2016.

Ing pungkasan Juli, armada pesawat Airbus Delta cacahe 358, kalebu 50 pesawat A220, 240 anggota Keluarga A320, 53 widebodies A330, lan 15 pesawat A350 XWB.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar