24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Topeng, Lederhosen, lan bir ing Penerbangan Air Canada Toronto nganti Munich sing anyar

Penerbangan Munich ke Toronto ing Air Canada ngumumake
ditulis dening Harry Johnson

Wong Bayern bakal diijini mlebu pesawat Dreamliner Air Canada 77-9 ing kabeh 3 kelas sing nganggo Lederhosen utawa Dirndl.
Lederhosen biasane digawe saka bahan kulit, dadi luwih gampang ngresiki lan ngilangi rereget lan bledug, sawise kerja keras. Mula, Lederhosen umume klambi kelas pekerja sing nggawa makna budaya lan sosial tartamtu ing budaya lan negara sing nganggo basa Jerman. Trendi ing Bavaria, nambah alis ing kabeh wilayah Jerman, nanging kudu dianggep unik ing Ontario utawa Kanada liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sawise pengumuman Pamrentah Kanada kanggo mbukak maneh wates internasional ing tanggal 7 September, Air Canada ngumumake rincian tambahan
    saka jadwal penerbangan Munich (MUC) - Toronto (YYZ) sing direncanakake.
  • Pembatasan watesan kasebut ndadekake warga negara asing sing wis divaksinasi kanthi vaksin sing ditampa Pamrentah Kanada (Moderna, Pfizer, AstraZeneca, lan J&J) paling ora 14 dina sadurunge lan sing nyukupi sarat mlebu tartamtu kanggo mlebu ing Kanada kanggo lelungan sing ora penting.
  • Jerman uga ngidini wong Kanada sing divaksinasi kanthi lengkap utawa sing bisa nuduhake tes COVID negatif sing valid kanggo mlebu ing Jerman lan wilayah Schengen.


Nganggo Lederhosen kanggo pria lan Dirndl kanggo wanita nalika mabur tanpa mandheg saka Ibu Kota Bavaria Munich menyang Toronto bakal bisa tanpa ngunggahake alis dening wong Jerman ing kutha-kutha liyane ing sanjabane Bavaria kaya Frankfurt.

Akeh wong ing Ontario, Kanada, seneng karo Oktoberfest lan nggambarake wong Jerman sing nganggo dirndl, lederhosen, lan topi jerman, katon minangka klambi tradisional Jerman Bayern Oktoberfest.

Lufthansa wis ngubungake Jerman lan Kanada kanthi penerbangan non stop, lan tambahan mitra Star Alliance Air Canada kanggo ngluncurake rute saka Munich tanpa henti menyang Toronto bakal nambah pasar santai lan bisnis iki.

Munich, Frankfurt, lan bandara Eropa liyane kayata Wina, Zurich, Amsterdam, Brussels, lan Paris nyambung menyang Kanada kanthi penerbangan langsung lan siji-nyambung.

Maskapai penerbangan lan bandara lan macem-macem aliansi saingan ing pasar iki. Kajaba iku, maskapai penerbangan murah lan charter kaya Condor nglayani pasar Kanada Jerman saka macem-macem bandara ing Jerman lan negara-negara tanggané.

Bandara utama ing Jerman tetep ana FRAPORT (Frankfurt), nanging Munich ing Negara Bagian Eropa Selatan Bavaria minangka pusat paling penting nomer loro kanggo nyambungake Jerman karo jagad iki

Meh kabeh bandara utama ana gandhengane karo sistem Sepur ICE, saéngga bisa nyambung kutha-kutha lan bandara-bandara utama ing Jerman sajrone sawetara jam lan kacepetan luwih saka 200 km / jam.

"Amarga watesan lelungan gampang diselehake ing jagad iki, kita duwe komitmen kanggo mbangun jaringan internasional lan terus dadi operator global sing nyambungake dunya karo Kanada. Kanthi wong Eropa kepengin lelungan maneh menyang Kanada, kita siyap nggabungake pelanggan karo kulawarga lan kanca-kanca, "ujare Jen-Christophe Hérault, Manajer Sales Regional Jerman, Swiss, Austria & Eropa Wétan ing Air Canada.

Kaya kabeh maskapai, dina iki rasa seneng Air Canada lan Bandara Munich adhedhasar kahanan saiki.

Mula, Air Canada nambahake rilis pers: “Elinga manawa jadwal komersial Air Canada bisa diatur kaya sing dibutuhake adhedhasar lintasan COVID-19 lan watesan pamrentah. Penumpang tanggung jawab kanggo mesthekake yen wis ketemu kabeh
syarat mlebu pemerintah, kalebu nyekel dokumen perjalanan, visa, sertifikat kesehatan sing dibutuhake, lan kabeh syarat eligibility liyane kanggo penerbangan sing dituku. Kanggo informasi paling anyar, bukak Situs Informasi utawa situs web IATA Timatic. Kebijakan Plancongan: Pesen kanthi kapercayan.

Syarat pamrentah bisa diganti kanthi ora ana kabar

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar