24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina USA Breaking News Maneka Warta

Turis Amerika dicekel ing Ukraina amarga nganggo kaos Rusia

Turis Amerika dicekel ing Ukraina amarga nganggo kaos Rusia
Turis Amerika dicekel ing Ukraina amarga nganggo kaos Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Ing video insiden Ukraina, sing diterbitake kanthi online, tersangka sing nganggo kaos sing dihiasi nganggo tembung "Rusia" lan bendera negara kasebut, bisa dirungokake kanthi ngolok-olok polisi supaya "terus nangis," lan terus-terusan nggawe provokasi para petugas meksa "sampeyan Nazi," lan "apa sing bakal sampeyan lakoni - tangkap aku?"

Print Friendly, PDF & Email
  • Pengunjung AS ditahan ing Odessa amarga tumindak kelainan.
  • Amerika nolak tumindak salah sawise ditahan ing Ukraina.
  • Turis AS ngganggu ketertiban umum, nyebabake konflik ing Odessa Ukraina.

Wong sing dipercaya dadi turis Amerika, wis dicekel polisi ing kutha Odessa kidul Ukraina amarga diduga nyebabake kerusuhan nalika perayaan lokal ulang taun kamardikan Ukraina saka USSR.

Odessa Kantor pusat polisi negesake negesake manawa warga negara asing umur 26 taun wis dicekel amarga "ngganggu ketertiban umum." 

Pratelan sing diterbitake dening departemen kepolisian lokal maca, "Sajrone pambocoran bendera Ukraina ing Tangga Potemkin, wong kasebut tumindak nantang lan nuwuhake konflik karo wong sing melu acara kasebut."

"Ora responsif marang panjaluk aparat penegak ukum kanggo mungkasi kegiyatan ilegal, wong kasebut nyoba lolos sanalika dheweke digawa menyang kantor polisi," terus.

Ing video kasebut Ukraine kedadeyan kasebut, diterbitake kanthi online, tersangka, nganggo kaos oblong sing ana tulisane "Rusia" lan bendera negara kasebut, bisa dirungokake kanthi ngolok-olok polisi supaya "terus nangis," lan terus-terusan mbujuk para petugas sing negesake manawa "sampeyan Nazi, "lan" apa sing bakal sampeyan lakoni - dicekel aku? " Sanajan ora ana rincian sing dikomunikasikake kanthi resmi dening polisi, dheweke katon ngomong karo aksen Amerika lan media lokal nglaporake manawa dheweke warga A.S.

Ing klip liyane saka adegan kasebut, dheweke kanthi wani nolak tumindak sing salah, kanthi negesake manawa dheweke "lagi wae mlaku-mlaku lan ditahan polisi. Apa kebebasan iki ing Ukraina? ”

Miturut sawetara laporan, wong kasebut lair ing Rusia ing taun 1994 lan pindhah menyang AS nalika kulawargane imigrasi ing kana.

Wong kasebut, sing durung diarani jenenge, saiki ditakoni lan dijadwalake dijaluk tuduhan cilik lan ora nuruti perintah utawa panjaluk pejabat polisi sing sah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar