24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Warta Breaking Walanda News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Kabar Breaking Uganda Maneka Warta

Festival Film Pariwisata Global diluncurake tanggal 21 Oktober

Festival Film Pariwisata Global dibukak tanggal 21 Oktober
Festival Film Pariwisata Global dibukak tanggal 21 Oktober
ditulis dening Harry Johnson

GTFF, Festival Film Pariwisata nomaden kaping pisanan digawe kanggo nyengkuyung tujuan pariwisata lan ekonomi lokal sing gumantung karo pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  • GTFF diproduksi dening pimpinan industri pariwisata lan film Kanada lan AS.
  • GTFF ngakoni para pembuat film internasional lan produksi audio-visual sing dhasar nggabungake lan ningkatake kesadaran tujuan global.
  • Sebagéan saka bathi GTFF bakal dituduhake karo dhasar aktif sing siyap nganjurake prinsip pariwisata berkelanjutan.

Festival Film Pariwisata Global (GTFF) minangka Festival Film paling anyar sing nampilake film sing duwe kekuwatan kanggo ningkatake kesadharan babagan tujuan penting sing ditindakake ing sukses bioskop lan televisi. GTFF, Festival Film Pariwisata nomaden kaping pisanan digawe kanggo nyengkuyung tujuan pariwisata lan ekonomi lokal sing gumantung karo pariwisata.

Festival Film Pariwisata Global dibukak tanggal 21 Oktober

GTFF ngenali produksi film internasional lan produksi audio-visual sing dhasar nggabungake lan ningkatake kesadaran tujuan global. Didhukung karo pernyataan misi sing kuat, kegiyatan GTFF kalebu lokakarya industri film uga seminar sing njelajah pariwisata berkelanjutan; pamirsa sing menehi inspirasi supaya tumindak preservatif positif.

Edisi Virtual GTFF 2021 diproduksi kanthi asosiasi lan dhukungan saka Pariwisata Walanda.

Misi Festival Film Pariwisata Global yaiku:

  • Kanggo ngakoni lan menehi penghargaan marang para turis film turis sing duwe bakat.
  • Kanggo nampilake film lan produksi umum babagan tujuan wisata lan produk.
  • Kanggo promosi tren paling anyar ing pembuatan film pariwisata.
  • Kanggo narik minat bisnis turis lan perusahaan produksi tumrap produk film pariwisata.
  • Kanggo menehi inspirasi marang para profesional industri film supaya bisa ngupayakake lan spesialisasine nggawe film pariwisata.
  • Kanggo narik perhatian perusahaan produksi film, media, pariwisata, lan publik menyang siji platform.
  • Kanggo nggawe kahanan kanggo konten promosi sing efektif banget.

Sebagéan saka bathi GTFF bakal dituduhake karo dhasar aktif sing siyap nganjurake prinsip pariwisata berkelanjutan.

GTFF diproduksi dening pimpinan industri pariwisata lan film Kanada lan AS sing nduwe latar mburi sing misuwur ing Film lan Pariwisata kalebu janjian kanggo komisi regulasi film lan pariwisata.

Saka perdana dunia nganti upacara penghargaan, wiwit ditampilake nganti jaringan industri sing subur, saka kompetisi sengit sing digiring juri internasional, nganti pamicara utama sing cetha, kesempatan kanggo nyukupi kabutuhan para peserta supaya luwih ngerti lan dadi bagean saka tren utama nggawe film akeh banget.

Sektor publik, film lan pariwisata uga bisa ngakses warta lan informasi saka pejabat berwisata internasional kanthi informasi tujuan sing ana gandhengane karo bioskop lan film.

Saliyane Pilihan Film Festival, 2021 GTFF nyedhiyakake akses menyang seminar industri lan lokakarya gratis sing jero sing dikirimake dening guru industri. Seminar kanggo para pembuat film kalebu nambah modal kanggo produksi, publisitas film, distribusi lan dhasar-dhasar casting. Lokakarya pambuka sing nggawe film, nulis skrip lan kinerja kamera kasedhiya kanggo komunitas film. Seminar tujuan dening Walanda lan Papan Pariwisata Uganda bakal nyebabake lan nutup acara informasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar