24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Afghanistan Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah Iran Breaking News News wong Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ora bener: Ukraina nolak pembajakan pesawat ing Kabul

Ukraina nolak pembajakan pesawat ing Kabul
Ukraina nolak pembajakan pesawat ing Kabul
ditulis dening Harry Johnson

Miturut Menteri Luar Negeri Ukraina, kabeh pesawat sing digunakake Kiev kanggo evakuasi warga Ukraina saka Afghanistan wis bali kanthi aman menyang Ukraina.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ukraina ujar manawa ora ana pesawat Ukraina sing dibajak ing Kabul utawa ing papan liya.
  • Kabeh pesawat evakuasi Ukraina wis kondur menyang Kiev.
  • 256 wong dievakuasi ing telung penerbangan.

Miturut juru bicara Menteri Luar Negeri Ukraina, laporan sadurunge pesawat Ukraina sing dibajak ing ibukutha Afghanistan Kabul lan banjur diterbitake menyang Iran ora bener.

Ukraina nolak pembajakan pesawat ing Kabul

"Ora ana pesawat Ukraina sing dibajak ing Kabul utawa ing papan liya. Laporan pesawat sing dibajak manawa sawetara media wis nyebar ora bener, ”ujare juru bicara Kementerian Luar Negeri Ukraina Oleg Nikolenko ing sawijining wawancara karo kantor berita RBC Ukraina dina iki.

Miturut Menteri Luar Negeri resmi, kabeh pesawat sing digunakake Kiev kanggo ngevakuasi warga Ukraina saka Afghanistan wis bali kanthi aman menyang Ukraina. Saiki, 256 wong dievakuasi ing telung penerbangan.

Juru bicara Organisasi Penerbangan Sipil Iran, Mohammad Hassan Zibakhsh, uga nolak laporan babagan pesawat sing dibajak. Miturut kantor berita Mehr, dheweke negesake manawa maskapai penerbangan Ukraina kasebut mandheg kanggo ngisi bahan bakar ing kutha Iran ing Mashhad, dina Senin lan banjur budhal menyang Kiev, sing ndharat jam 10 wektu lokal.

Wakil Menteri Luar Negeri Ukraina Yevgeny Yenin negesake sadurunge manawa ana wong sing ora dingerteni ngrebut pesawat Ukraina dina Slasa lan nuli menyang Iran. Miturut pejabat kasebut, pesawat kasebut pancen dibajak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar