24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Jerman Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality Israel Breaking News News Rusia Breaking News Warta Pecah Arab Saudi Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Mabur wiwit wulan Agustus: Seychelles nyathet nomer kedatangan pengunjung sing apik banget

Nomer pengunjung Seychelles

Tandha tonggak sejarah liyane ing taun iki, lan wiwit wiwitan wulan Agustus, tujuan pulau kasebut kanthi resmi nyerang 80,000 pengunjung, minangka tandha pulih positif kanggo industri pariwisata ing Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Nalika lelungan diwiwiti maneh ing Eropa, para pemangku kepentingan lokal ing tujuan pulau Samudra Hindia optimis bisa nyengkuyung para pengunjung saka pasar sumber tradisional ing Eropa Kulon.
  2. Sajrone minggu 37 taun 2021, ana 9,000 pengunjung sing kacathet ing tujuan kasebut.
  3. 6 pasar utama kanggo Seychelles ing taun iki tanggal 15 Agustus 2021, yaiku Rusia, UEA, Israel, Jerman, Prancis, lan Arab Saudi.

Ngitung jumlah pengunjung 10,413 sing nggumunake sajrone 2 minggu, Seychelles nampa pengunjung 76,737th kanggo taun tanggal 8 Agustus 2021, lan pengunjung 82,026 kaping 15,2021 Agustus 96, kanthi 2021% wong sing teka, direkam sawise tahap pungkasan mbukak maneh kanggo pariwisata ing Maret XNUMX.

Logo Seychelles 2021

Sajrone minggu 37 taun 2021, cathetan 9,000 pengunjung wis kacathet ing papan sing dituju, mung sewu kurang saka rata-rata pre-pandemi normal 2019 lawas.

5,289 pengunjung mudhun ing Seychelles sajrone minggu kaping loro Agustus 2021 kanthi kenaikan sing apik banget saka Prancis, kanthi 807 pengunjung nambah pendhudhukan sajrone minggu 9 nganti 15 Agustus 2021.

Nalika lelungan diwiwiti maneh ing Eropa lan negara-negara ngeculake watesan perjalanan, para pemangku kepentingan lokal ing tujuan pulau Samudra Hindia optimis bisa ndeleng akeh pengunjung saka pasar sumber tradisional ing Eropa Kulon.

Ibu Sherin Francis, Sekretaris Utama Pariwisata, negesake manawa jumlah saiki nyenengake banget, amarga nuduhake ramalan sing digawe Pariwisata Seychelles ing wiwitan taun kanggo nampa antarane 111,000 lan 189,000 pengunjung ing taun 2021.

"Panjaluk plancongan tetep akeh sanajan para wisatawan isih nemoni kahanan sing durung mesthi. Agustus wis diwiwiti kanthi cathetan positif kanggo tujuan, kita tekan udakara 700 pengunjung saben dina lan jumlahe tetep stabil. Pariwisata Seychelles ngarepake nomer sing bakal dijanjeni kanggo wulan ngarep. Kita ana ing dalan kanggo nggayuh target tekan pariwisata 2021. Aku yakin manawa karo upaya tim pemasaran lan mitra lelungan, setengah taun kapindho bakal dadi kesempatan sing luwih apik kanggo Seychelles kanggo ningkatake angka kedatangan pengunjung lan penghasilan pariwisata, "ujare Ibu Francis. 

Enem pasar utama kanggo Seychelles kanggo taun ing tanggal 15 Agustus 2021 yaiku Rusia kanthi 17,228 pengunjung sing diikuti karo Uni Emirat Arab (UEA) lan Israel kanthi 14,178 lan 7,086 pengunjung, Jerman kanthi 5,122 pengunjung, Prancis kanthi 4,276 pengunjung lan pungkasane Saudi Arab kanthi 3,166 pengunjung.

Tujuan kasebut saiki dilayani kanthi penerbangan reguler dening sangang mitra maskapai kayata Emirates Airlines, Qatar Airways, Aeroflot, Etihad Airways, Edelweiss, Ethiopian Airlines, Turkish Airline, Kenya Airways uga maskapai penerbangan nasional Air Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar