24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UAE Kabar Breaking Uganda Maneka Warta

Uganda menyang Dubai: sawise metu saka dhaptar abang COVID

Uganda menyang Dubai: Siap kanggo lepas landas
ditulis dening Tony Ofungi - eTN Uganda

Uganda Airlines siyap kanggo miwiti penerbangan jarak jauh menyang Dubai sing dijadwalake ing wulan Oktober 2021, banjur London lan Guangzhou wiwit Airbus resmi nampa Sertifikat Operator Udara (AOC) saka Otoritas Penerbangan Sipil Uganda (UCAA) wingi, 23 Agustus 2021. .

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pangembangan iki mungkasi proses sertifikasi 5 tahap sing terus-terusan sing weruh pasangan pesawat A330 didhasarake ing Entebbe.
  2. Maskapai saiki bisa ngalih ing antarane CRJ-900 lan A330 kanthi kapasitas luwih dhuwur ing layanan, gumantung saka permintaan penumpang lan kargo.
  3. A330 bakal digunakake ing layanan menyang London, Dubai, Mumbai, lan Guangzhou yen Uganda entuk dhaptar abang COVID-19.

Pimpinan Direktur Jenderal UCAA, Fred Bamwesigye, memuji tim kasebut nalika sukses ngrampungake proses nambahake Airbus menyang Mitsubishi CRJ 900 ing AOC sajrone upacara penyerahan sing dianakake ing Entebbe.

Tahap pungkasan proses sertifikasi 5 tahap sawise penerbangan saka Entebbe, Uganda, menyang Johannesburg, Afrika Selatan, nalika kapten pelatihan senior Francis Barros lan kapten pelatihan senior Pete Thomase mlebu seri Neo Airbus # A330-800 tanggal 12 Agustus 2021, ing Bandara Internasional OR Tambo.

Pangembangan kasebut mungkasi proses sertifikasi 5 tahap sing terus-terusan sing ndeleng pasangan pesawat A330 didhasarake ing Entebbe, ngenteni AOC wiwit maskapai kasebut ngrampungake pesanan maskapai penerbangan nasional kaping 2 A330 ing wulan Februari saka pabrikan Airbus sing ngenteni AOC.

Saiki menehi fleksibilitas maskapai kanggo ngalih ing antarane CRJ-900 lan kapasitas A330 sing luwih dhuwur kanggo layanan, gumantung saka permintaan penumpang lan kargo.

Miturut CEO Tumindak Uganda Airlines, Jennifer Bamuturaki, A330 bakal digunakake ing layanan menyang London, Dubai, Mumbai, lan Guangzhou yen Uganda entuk dhaptar abang COVID-19 ing negara tujuan. Watesan perjalanan sing terus-terusan saka Uganda wis nyumurupi layanan sing direncanakake menyang Dubai nganti sewulan nganti Oktober, dene sing menyang London saiki wis dipindhah menyang awal 2022.

London, Mumbai, lan Guangzhou minangka salah sawijining rute paling dhuwur sing ora dilindhungi saka Entebbe miturut statistik wiwit taun 2019. Rute Entebbe-London duwe 84,000 penumpang perjalanan sajrone taun, diikuti karo Mumbai ing 42,000 lan Guangzhou dadi 29,000. Sing makili saben dinane 230 penumpang antara Entebbe lan London - 115 menyang Mumbai lan 79 menyang Guangzhou.

Ing Uganda, wiwit tanggal 3 Januari 2020, nganti saiki, 24 Agustus 2021, ana 118,673 kasus sing dikonfirmasi COVID-19 kanthi 2,960 tiwas, dilaporake menyang Organisasi Kesehatan Dunia (WHO). Ing tanggal 23 Agustus 2021, total Dosis vaksin 1,163,451 wis diwenehake.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Tony Ofungi - eTN Uganda

Ninggalake Komentar