24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Jepang Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Jepang ngumumake Negara Darurat COVID-19 ing wolung prefektur

Jepang ngumumake Negara Darurat COVID-19 ing 8 prefektur liyane
Jepang ngumumake Negara Darurat COVID-19 ing 8 prefektur liyane
ditulis dening Harry Johnson

Prefektur Hokkaido, Miyagi, Gifu, Aichi, Mie, Shiga, Okayama lan Hiroshima bakal resmi mlebu Negara Darurat wiwit Jumuah iki nganti 12 September.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jepang ngembangake Negara Darurat coronavirus.
  • Ekspansi Negara Darurat nalika Tokyo dadi tuan rumah Paralimpik.
  • Rumah sakit ing saindenging Jepang berjuang sajrone tekanan COVID-19.

Miturut sumber pamrentah Jepang, Jepang bakal nambah wolung prefektur menyang Negara Darurat COVID-19 sing saiki nutupi Tokyo lan 12 wilayah liyane, ing upaya mungkasi tsunami infeksi coronavirus.

Prefektur Hokkaido, Miyagi, Gifu, Aichi, Mie, Shiga, Okayama lan Hiroshima bakal resmi mlebu Negara Darurat wiwit Jumuah iki nganti 12 September.

Perdana Menteri Jepang Yoshihide Suga ketemu karo anggota Kabinet kalebu menteri kesehatan Norihisa Tamura lan Yasutoshi Nishimura, menteri sing tanggung jawab nanggepi COVID-19, kanggo ngrembug babagan langkah kasebut, kanthi keputusan bakal digawe resmi ing rapat gugus tugas ing dina Rebo. .

Ing Negara Darurat, restoran dijaluk ora ngombe alkohol utawa nawakake karaoke, lan diprentah ditutup jam 8 bengi. Fasilitas komersial utama kalebu department store lan mall blanja dijaluk matesi jumlah pelanggan sing diidini sekaligus.

Suga uga njaluk publik supaya nyuda plancongan ing wilayah sing rame nganti 50%, lan supaya perusahaan duwe karyawan kerja ing omah lan ngethok komuter nganti 70%.

Ekspansi negara darurat - saiki ana ing Tokyo uga Ibaraki, Tochigi, Gunma, Chiba, Saitama, Kanagawa, Shizuoka, Kyoto, Osaka, Hyogo, Fukuoka lan Okinawa prefektur - dadi ibukutha dadi tuan rumah Paralimpik, sing bakal dianakake meh kabeh tanpa penonton, wiwit dina Selasa.

Pamrentah uga bakal nggedhekake negara darurat kuasi sing ngliputi 16 prefektur menyang papat liyane - Kochi, Saga, Nagasaki lan Miyazaki - sumber kasebut ujar, langkah sing ngidini para gubernur menehi larangan bisnis ing wilayah tartamtu tinimbang kabeh prefektur

Rumah sakit ing saindenging Jepang akeh sing gelut ing tengah kasus COVID-19, kanthi kekurangan amben meksa akeh sing ngalami gejala sing luwih entheng kanggo ngatasi omah.

Minggu kepungkur, ing Asosiasi Gubernur Nasional njaluk pamarentah supaya nemtokke kahanan darurat utawa negara darurat darurat kanggo negesake nyebarake infeksi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar