24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Kabar Olahraga Industri Hospitality Italia Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Agensi wisata protes: Pratelan Menteri Pariwisata Italia nyasab

Menteri Pariwisata Italia sing positif lan seneng

"Musim iki wis lumaku, pameran lan kongres wis diwiwiti maneh. Aku ora bakal menehi nomer kasebut, nanging bakal dadi musim panas sing apik, cedhak karo 2019, yen ora ana ing sawetara kahanan. Singkat, musim sing positif banget. Kita wis nyoba musim salju, supaya mangsa tentrem, tanpa nggegirisi. ” Dadi ujar Massimo Garavaglia, Menteri Pariwisata Italia, ing Rapat Rimini.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Nggunakake tembung kaya apik, tentrem, lan positif dudu apa sing pengin dirungokake dening para petugas ing Italia saka Menteri Pariwisata.
  2. Sawise Menteri ngetokake pandangan positif babagan industri pariwisata ing negarane, agensi perjalanan cukup ngrungokake lan ngirim surat protes.
  3. Singkat, Gerakan Otonomi Agensi Perjalanan Italia ujar marang Menteri Pariwisata, "Iki dudu kasunyatan sing sejatine."

"Secara historis," tambah Menteri, "Pariwisata regane 14% PDB, nanging bisa nganti 20%. Iku ora gendheng. Kita duwe potensi gedhe. Nanging kita butuh sawetara prekara: contone, rencana umum kanggo panganan lan anggur. Banjur kita kudu duwe 60 ITS (Institut Teknis Tinggi kanggo siswa Pariwisata) kaya Spanyol. Kanthi minimal organisasi, kita bisa entuk pangsa pasar. ”

Enrica Montanucci

Protes MAAVI, (Gerakan Otonomi Agensi Perjalanan Italia)

Amarga D-Day kaping telu, dina kaping kamardikan kaping pisanan, tanggal 8 September jam 10:30 ing Piazza del Popolo ing Roma, Presiden Asosiasi Agensi Perjalanan, Enrica Montanucci, ngirim demonstrasi resmi menyang Pariwisata Italia Menteri Massimo, sing dadi tamu ing rapat Rimini 2021 lan sing ngrayakake musim panas turis Italia dadi musim rekor.

Surat kanggo Menteri saka Ibu Montanucci diwaca kaya ing ngisor iki:

"Dhumateng Menteri Garavaglia:

"Apa sing sampeyan wara-wara ing Rimini pancen ora bisa ditampa kanggo kabeh kategori agen perjalanan Italia. Yen kanthi 'musim meh ing level 2019' sampeyan nuduhake wong sing, ora bisa lunga menyang panggon liya, wis mlebu Resor wisata Italia, paling ora, nalika analisis pisanan, kesan yen kabeh wis katon normal, mula kita uga setuju karo sampeyan. Pantai lengkap, hotel lengkap, wong sekitar… niru-niru warna-warni surak musim panas sing ora rame.

"Iki dudu kasunyatane.

"Sapa wae sing kerja dadi agen perjalanan kanthi dagang, dheweke wis ndeleng akeh wong sing liwat kantor, adol (akeh lan angel amarga ora percaya lan kurang gamblang informasi) akeh tujuan Italia sing gelut karo reservasi online, karo para petugas hotel sing licik sing duwe asring nyoba nggayuh pelanggan kanthi langsung, pelanggan sing wedi lan ora yakin, rega sing dipompa nganti ekstrem, lan liya-liyane. Hotel lengkap ora ateges pariwisata wis pulih.

"Jagad kita, yaiku agensi lelungan sing nggunakake 80,000 wong, sing wis pirang-pirang taun mbayar pajeg meneng lan ora nate njaluk apa-apa, wis pungkasan. Kita ngalami musim panas sing ora duwe tujuan ekstra Eropa, volume jumlahe padha karo 35% ing taun 2019, mung diarani wulan musiman. Njupuk… Januari / Juli, gulung rata-rata yaiku 90%. Pokoke, ora ana sing owah.

"Kita yakin karo semangat sampeyan, nanging uga yakin manawa mbesuk sing bakal diadhepi mbutuhake dhukungan penting sing kudu dialokasikan kanthi prelu banget. Amarga alasan iki, bisa uga beboyo lan ora migunani banget kanggo medhot pernyataan sing salah.

"Saka MAAVI, mula dikirimake panjaluk supaya sampeyan mbatesi panggunaan media sing mbebayani lan mblusukake, kanggo ngrungokake jeritan 'rasa lara lan putus asa' agen perjalanan lan, menyang kolega, panjaluk supaya bali menyang dalan tanggal 8 September. Luwih akeh lan luwih akeh pertempuran tinimbang pungkasan nalika mbantah bla bla bla institusi, 'Tembung cekap. Wayahe nyatane. '”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar

1 Komentar