24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Industri Hospitality Italia Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Maskapai Alitalia: Ditutup kanggo bisnis

Arrivederci Alialia

Wiwit tengah wengi, 24 Agustus 2021, maskapai Alitalia ora bakal adol tiket maneh kanggo penerbangan sing diwiwiti saka tanggal 15 Oktober. Maskapai iki bakal ngirim email menyang pelanggan sing wis tuku penerbangan wiwit tanggal 15 Oktober 2021, terus.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Apa opsi kanggo pelanggan kasebut lan apa sing kedadeyan karo tiket sing wis dibayar?
  2. Pelanggan bakal diwenehi pilihan kanggo ngganti pesawat karo setara liyane sing dikelola karo perusahaan Alitalia ing tanggal 14 Oktober 2021.
  3. Semono uga supaya pelanggan bisa nampa tiket lengkap.

Sawise entuk lisensi operasi lan sertifikat operator pesawat saka ENAC, Otoritas Penerbangan Sipil Italia tanggal 18 Agustus, maskapai penerbangan ITA (Italia Trasporto Aereo), sadurunge dikenal minangka Alitalia, wis siyap kanggo take off resmi. ITA bakal mbukak penjualan tiket wiwit tanggal 26 Agustus.

Tawaran naleni dadi apik kanggo aset penerbangan Alitalia

Dewan ITA, sing ditemoni dadi ketua Alfredo Altavilla, mutusake kanggo ngowahi tawaran non-naleni sing wis dikirim tanggal 16 Agustus menyang Administrasi Luar Biasa Alitalia dadi ikatan. Penawaran iki kalebu 52 pesawat, sawetara slot sing gegandhengan, uga kontrak lan aset tambahan saka cabang Penerbangan kanggo miwiti operasi tanggal 15 Oktober.

Sapa sing bakal ngatur layanan pelanggan?

Operator pusat pelanggan ITA anyar yaiku Covisian sing nggunakake teknologi cloud kanthi kolaborasi karo mitra kayata Salesforce lan Amazon Web.

Kajaba iku, wiwit tanggal 26 Agustus, situs kanggo koleksi aplikasi saka wong sing kepengin makarya karo ITA bakal dadi operasional. Iki bakal diterusake karo rapat karo serikat pekerja kanggo miwiti negosiasi kontrak kerja anyar.

ITA kanggo ngevaluasi karyawan saiki kanggo lapangan kerja

ITA bakal miwiti operasine karo 2,800 karyawan. Bisa diwaca ing komunikasi sing dikirim perusahaan menyang serikat pekerja amarga diwiwiti saka konfrontasi. Tenaga kerja "wiwitane dibutuhake kanggo miwiti kegiyatan" yaiku "padha, miturut Rencana Bisnis, nganti 2,800 karyawan" ujare ITA, sing ujar manawa "kasedhiya" kanggo nyipta tenaga kerja "uga ngevaluasi calon kerja sing diwenehake dening karyawan Alitalia Sai saiki. ”

Rencana Bisnis nyedhiyakake manawa perusahaan bisa "banjur nambah staf awal" nganti "tekan jumlah maksimal udakara 5,750 karyawan ing taun 2025. Kangge, ITA ngumumake kabeh karyawan bakal dijaluk entuk Pass Hijau anti-COVID.

Identifikasi penyedia pesawat strategis

ITA negesake keputusan supaya armada dadi homogen sajrone rencana industri lan, kanggo tujuan iki, kanggo miwiti proses nganyari maneh armada wiwitan kanthi cepet, ngganti karo generasi anyar pesawat sing luwih efisien lan ramah lingkungan .

Kaputusan babagan komposisi armada mbesuk bakal dijupuk lan dikomunikasikake nganti wulan September. ITA uga ngluncurake program loyalitas anyar "ing ndhuwur kualitas layanan sing ditawakake kanggo pelanggan, sing bisa integral karo mitra industri liyane" amarga peraturan Eropa nyegah perusahaan anyar kasebut supaya ora bisa bersaing karo akuisisi Alitalia Program MilleMiglia.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar