24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

British Airways bali menyang Budapest kanthi penerbangan London Heathrow

British Airways bali menyang Budapest kanthi penerbangan London Heathrow
British Airways bali menyang Budapest kanthi penerbangan London Heathrow
ditulis dening Harry Johnson

Bali British Airways nawakake sambungan penumpang Budapest menyang penerbangan jarak jauh liwat hub nalika pasar luwih akeh dibukak maneh.   

Print Friendly, PDF & Email
  • British Airways miwiti maneh penerbangan London-Budapest
  • BA nawakake layanan kaping telu saben minggu antarane Budapest lan London.
  • British Airways kanggo nambah penerbangan kanggo musim salju sing bakal teka.

Bandara Budapest nampani maneh layanan udhara BA menyang London Heathrow. Muncul maneh hubungan antarane rong kutha gedhe, British Airways bali menyang pasar UK ing Budapest dina iki.  

Wiwitane nawakake layanan kaping telu saben minggu, kapal induk Inggris wis negesake kenaikan nganti kaping papat saben minggu ing pertengahan September, minangka dorongan signifikan kanggo musim salju sing bakal teka. British AirwaysBali uga nawakake sambungan penumpang Budapest menyang penerbangan jarak jauh liwat hub nalika pasar luwih adoh dibukak maneh.   

Balázs Bogáts, Kepala Pangembangan Maskapai, Bandara Budapest ujar: "Inggris wis dadi pasar negara paling gedhe ing Budapest sajrone pirang-pirang taun. Luwih penting, London wis dadi pasangan kutha paling gedhe kanthi volume sing signifikan, mula seneng banget nampani British Airways bali menyang bandara lan minangka pratandha pemulihan kita. ” 

Nglayani luwih saka setengah yuta penumpang ing wulan pungkasan - pertumbuhan 77% sing kuat dibandhingake wulan Juli pungkasan - Budapest dadi saksi tren positif kanthi munculake akeh rute sing wis suwe lan sukses. 

British Airways minangka maskapai maskapai penerbangan Inggris. Kantor pusaté ing London, Inggris, cedhak pusat utama ing Bandara Heathrow. Maskapai iki minangka maskapai penerbangan paling gedhe nomer loro ing Inggris, adhedhasar ukuran armada lan penumpang sing digawa, ing mburi easyJet.

London Heathrow minangka bandara internasional utama ing London, Inggris. Iki minangka salah sawijining enem bandara internasional sing melayani wilayah London. Fasilitas bandara duweke lan dioperasikake dening Heathrow Airport Holdings.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar