24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Fiji Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Fiji meksa nindakake perkara mbukak maneh pariwisata nganti Desember 2021

Fiji meksa nindakake perkara mbukak maneh pariwisata nganti Desember 2021
Fiji meksa nindakake perkara mbukak maneh pariwisata nganti Desember 2021
ditulis dening Harry Johnson

Saben vaksinasi ndadekake Fiji selangkah luwih cedhak supaya bisa nampani tamu internasional menyang pulau kasebut maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  • Luwih saka 92% populasi target Fiji nampa vaksin COVID-19 dosis pertama.
  • Fiji Pariwisata ngluncurake inisiatif lokal anyar kanggo nyengkuyung vaksinasi.
  • Industri pariwisata Fiji wis akeh nggunakake Komitmen Fiji Care.

Kanthi luwih saka 92% populasi target sing nampa dosis pertama vaksinasi COVID-19 lan luwih saka 41% saiki divaksinasi, Fiji nggawe kemajuan sing signifikan tumuju tujuane dibukak maneh nganti Desember 2021, amarga saben vaksinasi nggawa Fiji luwih cedhak. bisa nampani tamu internasional menyang pulau kasebut maneh.

Fiji meksa nindakake perkara mbukak maneh pariwisata nganti Desember 2021

"Kita ana ing persimpangan umur lelungan lan pariwisata sing anyar nalika lelungan lelungan internasional dilebokake ing pluru perak - vaksin COVID-19," ujare Menteri Perdagangan, Perdagangan, Pariwisata lan Pengangkutan, Hon. Faiyaz Koya. "Vaksinasi target target ora mung kanggo njaga supaya komunitas tetep aman, nanging uga siap nampani jagad bali menyang pesisir lan mbalekake warga Fiji menyang proyek sing disenengi."

Minangka bagean saka persiyapan kanggo mbukak maneh Fiji, Fiji Pariwisata ngluncurake inisiatif lokal sing anyar kanggo nyengkuyung kabeh warga Vietnam supaya divaksinasi lan siyap-siyap kanggo lelungan maneh nalika larangan dibuwang. Iki pesen sing sederhana, nanging sing penting: "Iki perjalanan sing paling apik: vaksin lan siyap-siyap." Kampanye kasebut gabung karo pesen Pariwisata Australia kanggo nuduhake dhukungan lan dorongan sing padha kanggo vaksinasi ing Fiji.

Kanggo njamin kesehatan lan kaslametan para wisatawan lan warga nalika mbukak wates, ing Industri pariwisata Fiji wis akeh nggunakake Komitmen Fiji Care; standar kesehatan lan praktik paling apik sing disetujoni WHO sing dirancang kanggo nyelarasake industri karo norma plancongan sing aman ing jagad pasca COVID. Operator pariwisata ngupayakake entuk vaksinasi 100% kanggo kabeh staf sing memenuhi syarat lan bakal nampa Cangko Vaksinasi 100% yen rampung. Nganti saiki, ana 46 resor Fiji sing wis entuk vaksinasi 100% stafe.

Kajaba iku, Pariwisata Fiji Amerika Utara wis ngluncurake kampanye pemasaran interaktif, sing diarani "Temokake Bula Sampeyan" kanggo nyengkuyung konsumen supaya bisa ngimpi lan ngrancang perjalanan sing sampurna ing Fiji. Kampanye kasebut fokus ing kuis kanggo mbantu para pelancong nemokake 'Bula' lan nampa saran plancongan sing cocog karo preferensi. Kampanye kasebut dipateni saka "bula" ucapan Fiji - istilah sing akeh arti kalebu hello, rasa seneng, kesehatan sing sehat, lan energi urip.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar