24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Vaksinasi COVID-19 saiki wajib kanggo kabeh karyawan Air Canada

Vaksinasi COVID-19 saiki wajib kanggo kabeh karyawan Air Canada
Vaksinasi COVID-19 saiki wajib kanggo kabeh karyawan Air Canada
ditulis dening Harry Johnson

Gagal divaksinasi kanthi lengkap tanggal 30 Oktober 2021 bakal ana akibat lan kalebu cuti utawa pemutusan sing ora dibayar, kajaba sing nduweni kualifikasi kanggo akomodasi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Canada ngenalake kabijakan kesehatan lan keamanan anyar.
  • Kabeh karyawan Air Canada lan karyawan kudu vaksin tumrap virus corona.
  • Ing kabijakan vaksinasi wajib, tes ora bakal ditawakake minangka alternatif.

Air Canada dina iki ujar manawa wis ngenalake kabijakan kesehatan lan keamanan anyar kanggo nglindhungi karyawan lan pelanggan sing wajib dadi kabeh vaksinine divaksinasi nglawan COVID-19 lan nglaporake status vaksinasi wiwit 30 Oktober 2021. Kajaba iku, maskapai kasebut nggawe vaksinasi lengkap kanggo kondisi kerja kanggo sapa wae sing nyewa perusahaan.

Wiwit wiwitan pandemi Air Canada wis dadi pimpinan penerapan langkah-langkah adhedhasar sains kanggo nanggepi COVID-19. Iki kalebu maskapai sing kalebu sing pertama sing mbutuhake skrining suhu pra-asrama pelanggan, kabijakan nganggo topeng ing kapal wajib lan panggunaan tes. Keputusan supaya kabeh karyawan ing maskapai utama Air Canada, Air Canada Rouge lan Air Canada Vacations divaksinasi lan nglaporake status vaksinasi minangka inisiatif liya kanggo njamin keamanan lan kesejahteraan kabeh karyawan lan pelanggan.

ing kabijakan vaksinasi wajib, pengujian ora bakal ditawakake minangka alternatif. Nalika Air Canada bakal netepi kuwajibane kanggo nampung karyawan sing amarga alasan sing sah, kayata kahanan medis, ora bisa divaksinasi, kegagalan divaksinasi kanthi lengkap tanggal 30 Oktober 2021 bakal duwe akibat nganti kalebu cuti utawa penghentian sing ora dibayar, kajaba sing nduweni kualifikasi kanggo akomodasi Kawicaksanan Air Canada uga cocog karo wara-wara anyar saka Pamrentah Kanada sing nuntut karyawan ing sektor transportasi udara, rel, lan kelautan sing diatur federasi bakal divaksinasi ing pungkasan Oktober 2021. 

Air Canada tetep setya ing pangembangan lan aplikasi langkah-langkah lan proses keamanan anyar nalika kasedhiya sing efektif lan trep kanggo para pelanggan. Langkah-langkah kasebut penting banget kanggo restart aman saka industri transportasi udara sing, kajaba supaya wong Kanada bisa lelungan kanthi bebas, uga minangka pendorong kegiatan ekonomi ing Kanada. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar