24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

South Africa Airways bali menyang langit tanggal 23 September

South Africa Airways bali menyang langit tanggal 23 September
South Africa Airways bali menyang langit tanggal 23 September
ditulis dening Harry Johnson

South Africa Airways bakal dadi fase awal kanggo mbukak penerbangan saka Johannesburg menyang Cape Town, Accra, Kinshasa, Harare, Lusaka lan Maputo.

Print Friendly, PDF & Email
  • South Africa Airways miwiti maneh operasi ing wulan September 2021.
  • SAA bakal terus dadi operator sing aman lan tetep protokol COVID-19.
  • SAA diwiwiti maneh karo kasus bisnis sing angel.

Ngenteni pungkasane rampung. Mung kurang saka sewulan, pesawat sing apik banget saka South Africa Airways (SAA) bakal katon maneh ing langit nalika maskapai kasebut nerusake operasi. Operator kasebut wis ngonfirmasi penerbangan pertama bakal diwiwiti dina Kamis, 23 September 2021. Tiket bakal didol ing dina Kamis, 26 Agustus 2021. Pesenan voyager lan penukaran Voucher Kredit Travel bakal kasedhiya wiwit dina Senen, 6 September 2021.

CEO interim South Africa Airways Thomas Kgokol

CEO sementara Thomas Kgokolo ujar, "Sawise pirang-pirang wulan kerja kanthi rajin, kita seneng banget yen SAA nerusake layanan lan kita ngarep-arep bisa nampa penumpang sing setia lan ngibakake bendera Afrika Selatan. Kita terus dadi operator sing aman lan netepi protokol COVID-19. ”

Kenya Airways bakal minangka tahap awal ngoperasikake penerbangan saka Johannesburg menyang Cape Town, Accra, Kinshasa, Harare, Lusaka lan Maputo. Tujuan liyane bakal ditambahake menyang jaringan rute amarga nambah operasi kanggo nanggepi kahanan pasar.

Kgokolo nambahake, "ana semangat banget ing Tim SAA nalika kita siyap-siyap, kanthi tujuan umum - kanggo mbangun lan njaga maskapai sing duwe bathi sing duwe peran kepemimpinan ing antarane maskapai lokal, bawana, lan internasional."

Cathetan Kgokolo, "Sektor penerbangan saiki ngliwati wektu uji coba, lan kita ngerti tantangan angel sing bakal ditindakake ing minggu ngarep. Matur suwun banget marang Afrika Selatan kanggo dhukungan sing wis kita tampa supaya bisa tekan saiki. Amarga saiki wis siyap kanggo lepas landas, kita bakal ndeleng iki minangka tonggak sejarah utama SAA lan
negara. ”

Miturut ketua Dewan SAA, John Lamola, wiwit maskapai nasional kasebut metu saka usaha ngluwari bisnis ing pungkasan April 2021, Departemen Perusahaan Publik bebarengan karo Dewan lan tim Manajemen wis entuk rencana kanggo ngluncurake maneh sing direstrukturisasi lan cocog kanggo tujuan
maskapai sing bisa dibangga maneh warga Afrika Selatan. "Maskapai iki diwiwiti maneh karo kasus bisnis sing angel", ujare Lamola.

Cuthbert Ncube, ketua Dewan Pariwisata Afrika (ATB), jarene nalika nampa warta, Dewan Pariwisata Afrika seneng banget nalika ndeleng South Africa Airways miwiti maneh operasi lan bali menyang langit. Bali saka pemain regional lan internasional utama kayata Kenya Airways bisnis penting kanggo industri pariwisata ing sisih kidul Afrika kanggo miwiti maneh lan miwiti pulih saka kabeh karusakan sing ditindakake dening pandemi COVID-19 global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar