24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga News Mbangun maneh Keslametan Teknologi Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Plancongan lelungan menyang Hawaii saiki dadi keputusan mati lan pati

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hotel, atraksi, transportasi, toko, lan restoran wis gelut kanggo mbukak bisnis maneh ing Negara Bagian Hawaii. Maskapai penerbangan wis nambah tujuan pasar sumber wisata anyar kanggo Aloha Negara Bisnis apik - nanging apa iki misi bunuh diri?

Pilihan bakal teka. Ora ana wong ing Negara sing wani menehi saran lan ngetrapake watesan sing dibutuhake banget kanggo nggampangake lelungan aman menyang Hawaii maneh.

Apa bagean Hawaii sing ora aman dibukak saiki para turis ora ngerti?

Print Friendly, PDF & Email
  • Apa bagean saka "Hawaii ora aman kanggo pengunjung”Apa turis ora paham nalika lagi rame ing pesisir Hawaii nganggo andhuk ing sandhinge andhuk, nggawe jarak sosial ora bisa ditindakake?
  • Apa bagean "Hawaii ora aman kanggo pengunjung ” apa ora entuk jalur sing dawa sajrone restoran dadi pakewuh?
  • Apa bagean "Hawaii ora aman pengunjung ” wis ora paham nalika turis wis ora bisa ditampa maneh, rumah sakit mlaku kanthi kapasitas 125%, lan sing misuwur Aloha Roh wis ilang?

Pariwisata tetep berkembang ing Oahu, Maui, Kauai, Lanai, Molokai, lan Pulo Besar Hawaii, sanajan Gubernur Hawaii Ige, Letnan Gubernur Green, kepala CDC, lan John De Fries, CEO saka Otoritas Pariwisata Hawaii, njaluk supaya para pengunjung aja lelungan menyang Aloha Negara saiki.

Pesen sing jelas kanggo warga lan pengunjung yaiku "Perjalanan esensial!"

The angka pati dina iki ipaling dhuwur sing direkam ing Hawaii sajrone krisis COVID-19.

Kasus Coranavirus ing Hawaii

  • Ing tanggal 24 Agustus 2020, Negara Bagian Hawaii ndhaptar 169 kasus COVID-19 anyar ing sawijining dina, nyebabake larangan lan penutupan parah.
  • Tanggal 25 Agustus 2021, Negara Bagian Hawaii ndaftar 625 kasus COVID-19 anyar sajrone sedina. Mung sawetara watesan suntingan lan ora ana kunci sing kasedhiya.

COVID-19 Pati ing Hawaii

  • Ing tanggal 24 Agustus 2020, ora ana sing tiwas ing Hawaii saka COVID-19. Iki nalika puncak pandemi.
  • Ing tanggal 25 Agustus 2021, 8 wong tiwas amarga COVID-19 ing Hawaii, nomer paling dhuwur sing kacathet ing sawijining dina wiwit wabah pandemi kasebut.

Tekan Lalu Lintas Udara

  • Ing tanggal 23 Agustus 2019, 21,475 wong teka ing bandara Hawaii saka tujuan Domestik AS.
  • Tanggal 23 Agustus 2020, nomer tekane mudhun dadi 1,700. Ora ana sing divaksinasi.
  • Ing tanggal 23 Agustus 2021, total rekor 23,548 wong plancongan mlebu bandara Hawaii saka 49 negara bagian AS liyane.

Dietung minangka penumpang domestik trans-Pasifik saka negara liya Amerika Serikat sing tekan ing Honolulu, Kahului, Lihue, Hilo, lan Kona.

vaksinasi

  • Ing wulan Agustus 2020 ora ana sing divaksinasi.
  • Ing wulan Agustus 2021 luwih saka 70% ing Hawaii nampa paling ora siji dosis Vaksinasi.

Miturut Letnan Gubernur Green, ttingkat hunian rumah sakit ing Negara Bagian Hawaii saiki wis 125%. Wong sing kena serangan jantung lan penyakit serius liyane ora duwe akses menyang ICU amarga akeh pasien Coronavirus.

Hawaii lara. Hawaii luwih lara tinimbang negara kaya Bahama, kayata ing peringatan lelungan Tier 4 AS:

Aja lelungan ing wektu iki !

Pengunjung kudu nuduhake sawetara ALOHA kanggo wong Hawaii lan tetep omah.

Ekonomi Pariwisata

Pariwisata yaiku sumber modal pribadi paling gedhe kanggo Ekonomi Hawai'i. Ing 2019, ekonomi pariwisata Hawai'i nyathet:

➢ Pendapatan Pajak Negara: $ 2.07 milyar (+1.4%, + $ 28.5 yuta YOY lawan 2018).

Ri Kedatangan Pengunjung ing 2019: 10,424,995.

Ekonomi vs Kesehatan

Pemenang sing jelas kayane ekonomi pariwisata ing Hawaii. Mungkin iki sing dipikirake para demonstran anti-vaksinasi nalika demonstrasi ing ngarep omah Letnan Gubernur Green.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • Intine yaiku: Rumah sakit kita duwe kapasitas 125% tanpa kasur ICU. Pancen ora ana bedane sapa sing nggawa virus kasebut menyang Negara Kita. Kita kudu ngrembug sadurunge.

  • Yen sampeyan bakal nulis judhul inflamasi clickbait kaya paling ora, undhakake grammar kanthi bener! Nalika statistik sing bener, pariwara nul ora ana gandhengane karo panyebaran ing kene.