24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Garis Delta Air: Kabeh staf sing durung divaksinasi bakal dikenani biaya $ 200 kanggo asuransi kesehatan saben wulan

Garis Delta Air: Kabeh staf sing durung divaksinasi bakal dikenani biaya $ 200 kanggo asuransi kesehatan saben wulan
CEO Delta Air Lines Ed Bastian
ditulis dening Harry Johnson

Ing sawetara minggu pungkasan wiwit munculé varian B.1.617.2, kabeh karyawan Delta sing wis dirawat ing rumah sakit karo COVID durung divaksinasi kanthi lengkap.

Print Friendly, PDF & Email
  • Delta kanggo ngisi biaya karyawan sing durung divaksinasi kanggo keuntungan kesehatan.
  • Kebijakan asuransi kesehatan Delta anyar diwiwiti tanggal 1 November.
  • Rata-rata nginep ing rumah sakit kanthi COVID-19 regane Delta $ 50,000 saben wong.

Delta Air Lines ngumumake dina iki yen kabeh karyawan maskapai sing ora divaksinasi kanthi lengkap marang COVID-19 kudu mbayar $ 200 saben wulan kanggo jaminan asuransi kesehatan.

Memo CEO Delta Air Lines marang staf ujar manawa "biaya tambahan bakal dibutuhake kanggo ngatasi risiko finansial yen keputusan ora vaksinasi bakal digawe kanggo perusahaan kita."

miturut Kepala Eksekutif Delta Ed Bastian , "Rata-rata nginep ing rumah sakit kanggo COVID-19 regane Delta $ 50,000 saben wong" lan "ing sawetara minggu pungkasan wiwit muncul varian B.1.617.2, kabeh karyawan Delta sing dirawat ing rumah sakit COVID durung divaksinasi kanthi lengkap."

Sanajan 75% saka Delta Air Lines karyawan vaksin nglawan virus kasebut, Bastian ujar manawa "agresivitas" varian Delta COVID-19 "tegese kita kudu nggawe akeh wong liyane sing divaksinasi, lan meh 100 persen bisa ditindakake." 

Pangowahan kasebut bakal diwiwiti wiwit tanggal 1 November, nalika tanggal 12 September, karyawan sing durung divaksinasi uga kudu nyoba tes COVID-19 mingguan. Karyawan sing durung divaksinasi kudu tambahan nganggo masker rai ing njero omah.

Reaksi publik lan industri babagan keputusan maskapai kasebut beda-beda. Sawetara muji keputusan Delta, ujar manawa iku cara sing "pas" kanggo nyengkuyung vaksinasi lan bisa nggawe "prabédan nyata."

Nanging, wong liya ngelingake manawa bisa nemtokake tuladha sing ora becik yen negesake yen keputusan kasebut pungkasane adhedhasar rasa dhendha finansial, dudu keprigelan masarakat.

Maskapai penerbangan liyane, kalebu United Airlines, Air Canada lan Qantas Australia, nggawe vaksinasi marang COVID-19 wajib kanggo karyawan.

Awal wulan iki, CEO United Scott Kirby lan Presiden Brett Hart marang staf manawa, sanajan ngerti sawetara karyawan ora setuju karo keputusan kasebut, "kabeh wong luwih aman yen kabeh divaksinasi." 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar