24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Bingung karo sertifikat vaksin ngalangi pemulihan perjalanan

Bingung sertifikat vaksin bisa ngalangi pemulihan lelungan
Bingung sertifikat vaksin bisa ngalangi pemulihan lelungan
ditulis dening Harry Johnson

Kurangnya data digital ing sawetara negara, kalebu AS, mbuktekake status vaksin dadi angel.

Print Friendly, PDF & Email
  • Vaksin dipuji minangka pambiyantu lelungan lan sithik pangarep-arep kanggo industri.
  • Aturan sing pecah lan ora ana kesepakatan bebarengan terus mbatesi lelungan.
  • Pelancong wis bingung kepiye cara menehi status vaksinasi.

Kekurangan sistem sertifikasi vaksin sing diakoni sacara internasional bisa ngrusak pamulihan lelungan amarga akeh wong lelungan sing bingung babagan syarat karantina lan larangan perjalanan. Kanthi macem-macem aturan, sawetara bisa uga milih plancongan ing njero negeri, lan nyebabake tujuan sing gumantung karo kunjungan internasional.

Bingung sertifikat vaksin bisa ngalangi pemulihan lelungan

Vaksin dipuji minangka pambiyantu lelungan lan sithik pangarep-arep kanggo industri. Nanging, aturan sing ringkih lan ora ana kesepakatan bebarengan terus mbatesi lelungan, kanthi watesan lelungan dadi pancegahan paling gedhe nomer loro kanggo lelungan 55% responden ing jajak pendapat industri pungkasan.

Pelancong wis bingung ngerti carane nyedhiyakake status vaksinasi kanthi macem-macem aturan ing kabeh tujuan. Kanggo sawetara tujuan, para wisatawan kudu mlumpat liwat sawetara gelang kanggo mbuktekake statuse, lan yen lelungan menyang pirang-pirang negara, proses kasebut asring beda. Sanajan katon watesan wis suda, kerumitan mbuktekake vaksin bakal terus dadi penghalang.

Bangsa beda ndhikte macem-macem aturan sing kudu dituduhake bukti vaksinasi, saka kertas nganti cathetan digital. Data digital ora gampang dipikolehi ing sawetara negara, lan bakal nambah kompleksitas para lelungan, sing bisa nyebabake rencana mikir maneh.

Bukti vaksinasi kayane dipikirake saka peluncuran vaksin. Kurangnya data digital ing sawetara negara, kalebu AS, mbuktekake status vaksin dadi angel. IATAPass lelungan diarani minangka solusi industri nanging panyerapan pancen kurang apik, lan integrasi pamrentahan winates. Kanthi panyedhiya liyane sing mlebu ruang kasebut, nggawe sistem fragmentasi sing mbutuhake para wisatawan supaya bisa ngunggah bukti supaya bisa ngasilake digital. Pelancong bisa milih tujuan sing luwih gampang utawa milih plancongan ing njeron asil dadi tujuan sing ilang para pengunjung.

Wisatawan pengin solusi sederhana sing ora mbutuhake gaweyan. Industri kasebut kudu kerja sama kanggo nggabungake solusi sing bisa digunakake kanggo kabeh pihak industri. Nganti wektu iku, sawetara bakal nolak lelungan amarga sipat mbuktekaken status vaksinasi.

Kajaba langkah-langkah enggal ditindakake, bisa uga bisa nolak permintaan internasional amarga aturane angel banget kanggo dimengerteni lan pamulihan tujuan bisa uga mandheg minangka asil.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar