24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Kazakhstan News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Astana nampa jet Airbus A321LR kaping enem sing anyar

Air Astana nampa jet Airbus A321LR kaping enem sing anyar
Air Astana nampa jet Airbus A321LR kaping enem sing anyar
ditulis dening Harry Johnson

Armada Airbus A321LR beroperasi ing jaringan internasional maskapai, kanthi tujuan kalebu Dubai, Frankfurt, London (wiwit September 2021), Istanbul, Sharm el-Sheikh (Mesir) lan Podgorica (Montenegro).

Print Friendly, PDF & Email
  • Kabeh armada Airbus A321LR Air Astana disewakake saka Air Lease Corporation.
  • Airbus A321LR dilengkapi mesin Pratt & Whitney generasi paling anyar.
  • Armada Airbus A321LR dioperasikake ing jaringan internasional Air Astana.

Airbus A321LR anyar kaping enem Air Astana tekan Bandara Internasional Nur- Sultan langsung saka pabrik Airbus ing Hamburg, Jerman dina iki. Kabeh armada Airbus A321LR disewakake saka Air Lease Corporation, kanthi pesawat pertama teka ing wulan September 2019 lan siji jinis liyane bakal dikirim sadurunge pungkasan taun 2021.

The Airbus A321LR dilengkapi mesin Pratt & Whitney generasi paling anyar, sing nyuda konsumsi bahan bakar nganti 20%, biaya pangopènan nganti 5%, emisi karbon nganti 20% lan level swara nganti 50% dibandhingake karo pesawat sadurunge. Kabin kasebut dikonfigurasi karo 16 kursi kosong ing kelas Bisnis lan 150 kursi ing kelas Ekonomi, kanthi kabeh kursi dilengkapi layar individu.

Armada Airbus A321LR beroperasi ing jaringan internasional maskapai, kanthi tujuan kalebu Dubai, Frankfurt, London (wiwit September 2021), Istanbul, Sharm el-Sheikh (Mesir) lan Podgorica (Montenegro).

The Air Astana klompok ngoperasikake armada 35 pesawat sing ana 15 Airbus A320 / A320neo, 12 Airbus A321 / A321neo / A321LR, telung Boeing 767 lan lima Embraer E190-E2, kanthi gunggunge kalebu sangang A320 lan siji neo A320 kanthi divisi LCC, FlyArystan. Umure rata-rata armada Air Astana mung telung taun, dadi salah siji sing paling enom ing donya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar