24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional budaya Industri Hospitality LGBTQ Warta Breaking Malta News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Perayaan Pride September mrentah ing Malta, permata sing didhelikake ing Mediterania

Tampilan Grand Harbour, Valletta, mung sak kunjungi nalika prayaan Malta Pride

Malta, sawijining nusantara ing Mediterania, minangka lokasi sing sampurna kanggo nerusake perayaan Pride 10-19 September, sawise rampung AS ing wulan Juni. Malta dadi peringkat nomer 1 dening ILGA-Eropa ing Daftar Pelangi UE suwene kaping 6 taun lan minangka salah sawijining tujuan plancongan LGBTQ + paling dhuwur ing donya. Malta wis entuk skor sakabehe 94% kanggo hak asasi manungsa LGBTQI.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Malta minangka salah sawijining tujuan plancongan LGBTQ + paling dhuwur ing donya.
  2. Pengunjung bisa ngrayakake Minggu Pride Malta wiwit tanggal 10-19 September 2021, sing kalebu Maret Pride Maret lan konser tanggal 18 September 2021.
  3. Malta ngrancang macem-macem acara sing bisa dinikmati sajrone pahargyan suwene seminggu supaya pengalaman sing ora bisa dilalekake kanggo kabeh pengunjung LGBTQ +. 

Minggu Pride Malta minangka kesempatan sing apik kanggo para pelancong LGBTQ + kanggo njelajah telung pulau, Malta, Gozo, lan Comino nalika ngrayakake minggu kebanggaan ing sawijining tujuan plancongan sing misuwur sajrone sejarah 7000 taun, kuliner kalebu 5 restoran lintang Michelin, pantai lan pantai gedhe urip wengi. Malta ngrancang macem-macem acara sing bisa dinikmati sajrone pahargyan suwene seminggu supaya pengalaman sing ora bisa dilalekake kanggo kabeh pengunjung LGBTQ +.  

Luzzu, Kapal Pancing Ikan Malta ing Marsaxlokk

Minggu Pride Malta duwe minggu sing kebak acara ing saben kategori kalebu fashion, seni, film lan musik.

  • REFRASI- Pameran Seni Visual - 10 September 
  • POP dening Lollipop - 11 & 17 September 
  • Demonstrasi Gendera Bendera Bangga - 12 September  
  • Dina Pantai Pride - 12 September
  • Pameran Seni lan Mode LGBTQI - 12 - 18 September
  • Rapat ing Maori - 12 September
  • Diskusi Komunitas - 14-17 September
  • Bangga Mbukak Mic Night - 15 September
  • Wengi Campuran - 15 September
  • Konferensi hak asasi manungsa - 16 September
  • Catch-up Saben Sasi ing Pabrik Coklat Malta - 16 September
  • Screening Film - 16 September
  • David Bowie sore sosial - 17 September
  • Ngumpulake Sosial Bangga - 17 September
  • Konser #YouAreIncluded Malta Pride - 18 September
  • Pesta Sawise - 18 September
  • Skrining dokumen: Bangga minangka Protes - 19 September

Sambutan warga Amerika vaksinasi ing Malta - kudu nggunakake aplikasi VeriFLY

Pelancong saka AS menyang Malta bakal duwe kesempatan kanggo verifikasi kesehatan lan menehi dokumentasi liyane, kaya sing diwajibake dening Panguwasa Kesehatan Maltese, liwat aplikasi VeriFLY sing mbantu nglancarake vaksin COVID-19, validasi dokumentasi, lan nampilake asil sing jelas , cara maca-loropaken. Sawise nggawe profil aman ing piranti seluler, penumpang bakal ngunggah informasi vaksin lan dokumentasi liyane kaya sing dibutuhake langsung menyang aplikasi VeriFLY. Aplikasi VeriFLY bakal verifikasi manawa informasi penumpang cocog karo syarat sing ditemtokake dening Malta lan nampilake pesen pass utawa gagal sing gampang. Sawise iku, penumpang bakal nuntun ngisi Formulir Penemu Penumpang kanggo mlebu ing Malta. Aplikasi VeriFLY, sing kasedhiya ing Google Play lan Apple App Store, bakal ngaktifake pangguna kanggo ngaktifake pass "Trip to Malta", sing nyakup persyaratan kanggo mlebu menyang Malta, diatur dadi dhaptar priksa pangguna, sawise ngrampungake kabeh kredensial sing dibutuhake .

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Acara Minggu Pride, bukak:

https://www.maltapride.org

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, dadi konsentrasi paling lengkap saka warisan sing dibangun kanthi utuh, kalebu kapadhetan paling dhuwur saka Situs Warisan Dunia UNESCO ing negara-negara ing endi wae. Valletta dibangun dening Knights of St. John sing bangga yaiku salah sawijining pemandangan UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropa kanggo taun 2018. Patrimoni Malta ing watu kalebu arsitektur watu sing paling tuwa ing donya, dadi salah sawijining Kekaisaran Inggris sing paling apik sistem pertahanan, lan kalebu campuran arsitektur domestik, religius lan militer sing akeh wiwit jaman kuno, abad pertengahan lan awal modern. Kanthi cuaca sing apik banget, pantai sing apik, urip wengi sing subur, lan sejarah sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan dideleng. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, bukak www.visitmalta.com.

Kanggo informasi luwih lengkap, riko: www.visitmalta.com, https://www.visitmalta.com/en/gay-friendly-malta

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar