24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata USA Breaking News Maneka Warta

Momentum pembeli terus kanggo edisi 10 IMEX Amerika

Ketua IMEX Ray Bloom lan CEO IMEX Carina Bauer.

Luwih saka 3,000 panuku saiki wis ndhaptar kanggo melu ing IMEX Amerika saka komunitas perencana - agensi acara, asosiasi, perencana perusahaan, lan independen - kabeh duwe bisnis lan akeh ing level senior (sing diarani level C, direktur, pamilik / mitra).

Print Friendly, PDF & Email

Omah anyar, ati sing padha duweni bisnis

  1. Acara kasebut yaiku babagan nyambungake pembeli lan pameran menyang bisnis.
  2. Acara kasebut dadi bagean penting ing pamulihan bisnis jangka panjang, nyedhiyakake kesempatan pas wektune kanggo ngukur kapercayan industri lan prospek pertumbuhan wektu nyata nalika ketemu kolega lan mitra.
  3. Acara kasebut ditindakake ing Teluk Mandalay, tanggal 9-11 November ing Las Vegas lan didhisiki Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November.

Agensi saiki nyumbang 47% saka total, pembeli perusahaan 22% nalika pembeli asosiasi kalebu 9% lan pembeli independen 18% (liyane - 4%). 

amerika imex

"Intine, acara kasebut yaiku babagan nyambungake pembeli lan pameran kanggo nggawe bisnis - iki minangka dhasar saka kabeh perkara sing ditindakake. Kita seneng banget nalika ndeleng panjaluk kaya kasebut saka komunitas acara bisnis supaya bisa nemokake maneh ing IMEX Amerika ing wulan November iki. Kanggo akeh industri, acara kasebut dijadwalake duwe peran penting ing pamulihan bisnis jangka panjang, nyedhiyakake kesempatan tepat wektu kanggo ngukur kapercayan industri lan prospek tuwuh nyata nalika ketemu kolega lan mitra sing durung nate ditemoni. pasuryan meh rong taun. ” Carina Bauer, CEO saka Grup IMEX, ngrembug babagan registrasi momentum kanggo pertunjukan sing kedadeyan ing Teluk Mandalay, 9-11 November ing Las Vegas lan didhisiki Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November.

Profesional rapat lan acara dijaluk gabung karo sing ditawakake dadi acara kondangan industrie ndaftar gratis, kaya biasane. Para rawuh bisa ngarep-arep pengalaman acara langsung 'aman nanging ora disteril' sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan bisnis saiki. Iki bakal ngidini dheweke ngrancang lan ngrancang bisnis mbesuk nalika mbukak program pendidikan ekstensif adhedhasar trek anyar lan pamicara sing ngerti tantangan lan potensi industri ing taun 2022.

Saliyane para pembeli, sawetara pameran internasional duwe kontrak saben minggu lan kalebu kabeh sektor industri. Iki kalebu tujuan Australia, Singapura, Dubai, Italia, Kanada, Boston, Atlanta, Argentina, Hawaii, Panama lan Puerto Rico uga klompok hotel Four Seasons, Wyndham Hotel Group, Mandarin Oriental Hotel Group lan Associated Luxury Hotels International.

Carina nerusake: "Mitra kita duwe peran penting kanggo mbantu kita nggawe pertunjukan langsung sing nuduhake iklim bisnis saiki lan target kanggo kebutuhan masarakat. Kita uga kerja bareng karo papan anyar - Teluk Mandalay - lan kutha tuan rumah - LVCVA - kanggo mesthekake yen IMEX Amerika bisa memenuhi standar kesehatan, kenyamanan lan keamanan paling dhuwur. Misi kita yaiku nggawe pertunjukan sing didhukung karo langkah-langkah keamanan sing aman nalika ngirim sentuhan IMEX klasik sing nyenengake, jiwa lan ati sing kita ngerti saiki sing dikarepake komunitas. ”

Nggoleki edisi 10 IMEX Amerika, Carina lan Ketua IMEX Ray Bloom ngrembug babagan permintaan pasar, level minat peserta pameran lan pembeli, owah-owahan pengalaman acara lan liya-liyane - deleng "Obrolan karo Carina" paling anyar kene

IMEX America kaleksanan tanggal 9 - 11 November ing Teluk Mandalay ing Las Vegas kanthi Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November. Kanggo ndhaptar - gratis - klik kene.

Kanggo rincian liyane babagan pilihan akomodasi lan kanggo dipesen, klik kene.

www.imexamerica.com

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX.

# IMEX21

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar