24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Hyatt nambah portofolio luang kanthi akuisisi Apple Leisure Group

Hyatt nambah portofolio luang kanthi akuisisi Apple Leisure Group
Hyatt nambah portofolio luang kanthi akuisisi Apple Leisure Group
ditulis dening Harry Johnson

Pamulihan plancongan mewah kanthi ekspansi geografis portofolio pasar Hyatt nuduhake bathi ing perusahaan mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email
  • Hyatt ngembangake penawaran rekreasi mewah.
  • Hyatt, entuk Apple Leisure Group kanthi rega $ 2.7 milyar.
  • Apple Leisure makaryakke 100 resort mewah mewah ing macem-macem merek.

Klompok hotel utama AS, Hyatt, tuku operator resort, Apple Leisure Group, kanthi rega US $ 2.7 milyar, kanggo nggedhekake penawaran santai. Pamulihan plancongan mewah kanthi ekspansi geografis portofolio pasar Hyatt nuduhake bathi ing perusahaan mbesuk.

Grup Leisure Apple makaryakke 100 resort mewah kabeh kalebu ing macem-macem merek, kalebu, nanging ora winates, Sunscape Resorts lan Spa kajawi Rahasia Resor lan Spa. Tambahan iki bakal ningkatake portofolio mewah Hyatt, sing wis pusaté ing pasar iki.

Pamulihan lelungan mewah katon apik. Prakiraan analis industri ngandhakake yen wengi kamar sing dikepung kanggo hotel mewah (antarane 60 pasar utama) bakal nemoni kenaikan taun (YoY) sing luwih gedhe (69.7%) ing taun 2021 tinimbang anggaran (59%).

Pamulihan babagan segmen kemewahan sing luwih gedhe bisa uga nggambarake kenaikan permintaan lan pasokan mewah ing taun 2021, lan minangka tandha sing bakal njanjeni Hyatt portofolio Penawaran tikel kaping pindho saka resor Hyatt bakal luwih apik kanthi panjaluk plancongan mewah sajrone paningkatan COVID-19. Kanthi panjaluk lelungan bisnis tetep kurang kanggo sing bisa diramalake, akuisisi iki bakal ngidini Hyatt nambah posisi ing pasar sing diarepake luwih cepet.

Jajak pendapat industri pungkasan nemokake manawa 28% responden global saiki duwe anggaran luwih dhuwur (16%) utawa rada luwih dhuwur (12%) kanggo preinan, nuduhake manawa jelas ana sekelompok konsumen sing pengin nggunakake ekstra ing plancongan mbesuk.

Kanggo sawetara konsumen, kunci nasional lan larangan perjalanan internasional tegese luwih akeh wektu ing omah. Iki wis ngidini tabungan digawe lan anggaran lelungan tambah sawetara. Mula, sawetara wong plancong gelem mbayar luwih akeh, golek istirahat mewah, lan menehi acara khusus ing plancongan sabanjure.

Tren panginepan pungkasan nuduhake para hoteler liyane sing wis ngembangake portofolio mewah. Agustus 2021 weruh InterContinental Hotel Group (IHG) ngumumake rencana ngluncurake merek resort mewah anyar kanggo nambah tuwuh. Marriott uga negesake manawa arep nambah penawaran resort kabeh kalebu.

Apple Leisure Group wis dadi salah sawijining operator tur paling gedhe kanggo preinan paket ing AS, Meksiko lan Karibia. Kesepakatan iki bakal nambah portofolio Hyatt ing Eropa nganti 60%, nambah kompetisi karo wong kaya Marriott, Hilton lan IHG.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar