24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah India Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Boeing 737 MAX ngresiki pesawat ing wilayah udara India maneh

Boeing 737 MAX ngresiki pesawat ing wilayah udara India maneh
Boeing 737 MAX ngresiki pesawat ing wilayah udara India maneh
ditulis dening Harry Johnson

Nganti saiki, 175 saka 195 negara wis ngilangi watesan Max, lan luwih saka 30 operator wis mbalekake pesawat kasebut menyang layanan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pengatur penerbangan sipil India ora ana watese jet Boeing 737 MAX.
  • SpiceJet ngarepake bakal miwiti operasi Boeing 737 MAX wulan ngarep.
  • India ngluncurake 737 MAX jet tanggal 13 Maret 2019.

Pengatur penerbangan sipil India ngumumake dina iki yen pesawat Boeing 737 MAX diidini beroperasi ing ruang udara India maneh.

Kabeh jet Boeing 737 MAX didhasarake sacara global ing wulan Maret 2019 sawise rong kacilakan sajrone 5 wulan.

India nglarang kabeh pesawat MAX mabur menyang, saka, ing njero ruangan ruangan udara India tanggal 13 Maret 2019.

Bubar, pesawat iki diijini mabur maneh dening regulator penerbangan sipil ing AS, Uni Eropa, UEA lan negara liya - sawise nindakake modifikasi keamanan sing dibutuhake lan ngalami nganyari perangkat keras lan piranti lunak sing dibutuhake kanggo keamanan.

SpiceJet Ltd India ujar yen dina Kamis ngarepake pesawat Boeing Co 737 MAX ing armadane bakal bali menyang layanan ing pungkasan wulan September sawise pemukiman diserang karo wong cilik Avolon babagan sewa pesawat kasebut.

SpiceJet - siji-sijine maskapai India sing duwe B737 Max ing India - mlebu pakampungan karo Avolon, penyewa utama MAX pesawat, mbukak dalan kanggo pesawat 737 MAX maskapai kasebut kanggo miwiti layanan maneh ... ing pungkasan September 2021, "subyek kanggo persetujuan peraturan. "

Kabeh, ana wolulas pesawat Boeing 737 Max ing India - limang mantan Jet lan 13 SpiceJet - nalika landasan.

Investor miliarder India, Rakesh Jhunjhunwala uga ngrancang bakal ngluncurake maskapai murah murah ing wiwitan taun ngarep kanthi armada B737 Max. Ex-Jet Max wis diterbitake dening wong cilik.

India Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil (DGCA) pangareping Arun Kumar nerbitake prentah sing mbatalake dhasar Maret 2019 saka B737-8 / 9 MAX dina iki.

"Penyelamatan iki ngidini operasional pesawat Boeing Company Model 737-8 lan Boeing Company Model 737-9 (MAX) mung sawise memenuhi syarat sing ditrapake kanggo bali menyang layanan," ujare Kumar.

Sadurungé ing wulan April, DGCA wis ngidini pesawat Boeing 737 Max sing ndaftar manca sing didhasarake ing India diterbitake menyang negara kasebut. Uga ngidini panggunaan Max sing diowahi luwih gedhe saka wilayah udara India.

Sawise iku, sawetara pesawat asing sing ndaftar ing macem-macem bandara ing India bisa nindakake RTS.

Nganti saiki, 175 saka 195 negara wis ngilangi watesan Max, lan luwih saka 30 operator wis mbalekake pesawat kasebut menyang layanan.

Ing sawijining pernyataan, Boeing ujar: "Keputusan DGCA minangka tonggak penting kanggo ngasilake 737 MAX kanthi aman menyang India. Boeing tetep kerja bareng karo regulator lan pelanggan kanggo mbalekake pesawat menyang layanan ing saindenging jagad. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar