24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Curacao Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Sandal: Resor mewah mung 5 bintang ing donya

Sandal Resor

Sandals Resorts and Beaches nduwe paket kemewahan bintang 5 sing paling lengkap ing saindenging jagad, para tamu bisa nikmati pesisir pasir putih sing apik, restoran Global Gourmet ™, akomodasi mewah, omben-omben premium tanpa wates, olahraga banyu sing nyenengake, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Nalika Sandals Resorts ujar manawa kalebu kabeh, tegese kabeh kalebu ing kabeh cara sing bisa dibayangake lan kanthi cara 5 bintang.
  2. Ora ana biaya utawa kejutan sing didhelikake, lan pengalaman tamu pancen positif lan ora bisa diarepake.
  3. Saka menit tamu mudhun saka pesawat, kabeh diurus saka transfer bandara menyang tips - wiwit awal plancongan nganti tamu mlebu pesawat kanggo mulih.

Sejatine yaiku sing kalebu kabeh tambahan kalebu biaya - kayata pajak pamrentah, transfer bandara, minuman keras premium, kegiatan sing diupgrade, makan khusus, lan tip. Ngomong babagan tip, iki tips. Iki ora bakal kedadeyan ing Sandal, amarga pancen kabeh kalebu, ora dikenani biaya uga ora ana kejutan, kajaba kabeh perkara sing nggumunake - kayata kemewahan bintang 5 sejati.

Ing segara

Sandal iku siji-sijine jagad Resor kalebu kemewahan bintang 5 ing endi wae mesthi kalebu kabeh-kabeh. Sandal menehi tamu kalebu kualitas luwih apik tinimbang resor liyane ing planet iki. Contone, Sandal kalebu pilihan sing paling akeh ing olahraga banyu - sanajan sing nganggo motor - kalebu kalebu instruksi. Mung Sandal kalebu nyilem scuba saben dina uga peralatan scuba profesional, pandhuan profesional, boat nyilem Newton, lan situs selam paling apik ing Karibia.

Ing dharatan

Ing dharatan, Sandal kalebu olahraga sing paling jembar kaya golf kanthi biaya ijo gratis - saben babak tanpa muter-muter. Ora ana klebu kabeh kursus golf kejuaraan sing dirancang Greg Norman.

Kepiye suite kasebut

Nganti tekan akomodasi, ora ana standar babagan Suite Sandal, sing nyedhiyakake akeh suite mewah kayata Skypool Suites, Swim-Up Suites, Millionaire Suites, Rondoval Suites, Round-the-Water Villas, lan Bungalow Over-the-Water. Lan mung Sandal kalebu butler pribadi ing sayang Butler Suites.

Cheers!

Kabeh omben-omben premium kalebu kabeh wektu - ora kudu ngenteni siji jam seneng sajrone dina. Ana nganti 11 bar ing saben resort tanpa tab lan ora ana watesan. Ing Sandals, para tamu bisa uga ngombe anggur Robert Mondavi Twin Oaks tanpa winates.

Nuwun!

Panganan spesial ing Sandal, uga spesialisasi. Sandal kalebu restoran gourmet global bintang 5 tanpa wates nganti 16 restoran khusus saben resor. Saben restoran duwe koki kelas internasional sing nggunakake bahan-bahan pertanian sing paling anyar.

Saben paket liburan kalebu Sandal kalebu:

Mangan + MINUM

  • Makan gourmet bintang 5 nganti 16 restoran saben resort
  • Sarapan, nedha awan, nedha bengi lan cemilan kapan wae
  • Unlimited omben-omben premium
  • Nganti 11 bar saben resort
  • Bar sing diisi ing saben kamar
  • Unlimited Robert Mondavi Twin Oaks® anggur

DOLANAN

  • PADI-Disertifikasi scuba diving (lan kabeh peralatan)
  • Plancongan snorkeling (lan kabeh peralatan)
  • Kucing Hobie, papan dayung, kayak
  • Instruksi profesional kanggo olahraga banyu
  • Private pulau lepas pantai ing Sandals Royal Caribbean lan Sandals Royal Bahamian
  • Fees ijo ing kita golf kursus ing pilih resort
  • Bola voli pantai, basket, tabel kolam renang
  • Tenis awan lan wengi
  • Pusat fitness kanthi peralatan canggih
  • Dina lan wengi hiburan kalebu acara langsung
  • Sindh olahraga banyu ing pilih resort
  • Exclusive Hak istimewa Exchange antarane resort

TANPA NGRASA

  • Kabeh tips, pajak lan hadiah
  • Transfer bandara Roundtrip
  • Lounge Kedatangan Bandara Eksklusif ing Jamaika lan Saint Lucia
  • Kabeh resor Sandals khusus kanggo wong diwasa, dirancang kanggo pasangan sing tresna
  • WiFi gratis (ing kamar lan kabeh wilayah umum)
  • Manten gratis (kanggo nginep 3 wengi utawa luwih)
  • Personal Layanan Butler lan transfer pribadi ing paling suite paling dhuwur
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar