24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan karantina gratis menyang Singapura saiki karo Lufthansa

Penerbangan karantina gratis menyang Singapura saiki karo Lufthansa
Penerbangan karantina gratis menyang Singapura saiki karo Lufthansa
ditulis dening Harry Johnson

Lufthansa lan Singapore Airlines bareng-bareng nawakake penerbangan Vaksinasi Plancongan kasebut saben dina, saka Frankfurt utawa Munich, wiwit tanggal 16 September.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan saben dina tanggal 16 September kerja sama karo Singapore Airlines.
  • Entuk bebas karantina menyang Singapura mung yen lelungan diwiwiti ing Jerman.
  • Pengecualian karantina ditrapake kanggo penerbangan tartamtu, sing dikenal minangka penerbangan Vaksin Perjalanan Vaksin (VTL).

Entri menyang Singapura saka Jerman kanggo para plancong sing divaksinasi bakal bisa maneh wiwit 8 September. Karantina sadurunge sing dileksanakake nalika teka ing Singapura ora dibutuhake maneh wiwit saiki. Jerman minangka negara pisanan sing kutha mega ing Asia Tenggara wis menehi tandha persetujuan babagan iki.

Pengecualian karantina ditrapake kanggo penerbangan tartamtu, sing dikenal minangka penerbangan Vaksin Perjalanan Vaksin (VTL). Lufthansa lan Singapore Airlines bakal nawakake salah sawijining penerbangan VTL saben dina, saka Frankfurt utawa Munich, diwiwiti tanggal 16 September. Pesenan wis bisa ditindakake. Pelanggan uga bakal bisa ndhaptar penerbangan VTL ing situs web pamrentah Singapura wiwit tanggal 1 September.

"Singapura mbukak ora mung supaya wong bisa ngunjungi kanca lan kulawarga utawa ketemu mitra bisnis maneh, nanging uga ngirim sinyal penting menyang negara liya ing wilayah kasebut," ujare Elise Becker, Kepala Sales kanggo Lufthansa ing Asia-Pasifik. "Luwih penting tinimbang saiki, negara-negara kasebut kerja sama golek solusi kanggo mulihake perjalanan udara internasional uga. Lufthansa lan Singapore Airlines menehi kontribusi penting kanggo pembangunan iki. ”

Wiwit pengumuman pamrentah Singapura, panjaluk penerbangan ing antarane Jerman lan Singapura wis dadi telu.

Kriteria ing ngisor iki nduweni kualifikasi para lelungan kanggo penerbangan VTL menyang Singapura:

  • vaksinasi lengkap sing ditindakake ing Jerman utawa Singapura kanthi pfizer-BioNTech / Comirnaty, Moderna, utawa vaksin WHO EUL liyane.
  • tetep ing Jerman lan / utawa Singapura paling ora 21 dina berturut-turut sadurunge budhal menyang Singapura. Pelancong VTL ora kudu duwe kewarganegaraan Jerman.
  • tes PCR Covid-19 kanthi asil negatif paling ora 48 jam sadurunge budhal lan tes PCR liyane sawise tekan Singapura. Nganti asil negatif saka teks iki ditampa, para plancong kudu tetep ana ing hotel utawa akomodasi sing ditemtokake ing Singapura. Gumantung saka durasi perjalanan, maksimal rong tes PCR tambahan bisa uga dibutuhake ing Singapura.
  • pesenan penerbangan ing penerbangan VTL sing ditetepake.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar