24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Warta Breaking Republik Dominika News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Ora ana watesan: Rusia nerusake penerbangan lengkap karo Republik Dominika, Republik Ceko lan Korea Selatan

Ora ana watesan: Rusia nerusake penerbangan lengkap karo Republik Dominika, Republik Ceko lan Korea Selatan
Ora ana watesan: Rusia nerusake penerbangan lengkap karo Republik Dominika, Republik Ceko lan Korea Selatan
ditulis dening Harry Johnson

Sanajan dibatalake kabeh larangan, saiki ora ana maskapai Rusia utawa manca negara sing nglaporake penerbangan tambahan dibukak saka Rusia menyang negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Republik Dominika, Republik Ceko lan Korea Selatan minangka telung negara pisanan, sing Rusia wis rampung maneh penerbangan.
  • Penerbangan menyang Prague ditindakake dening Rossiya saka St. Petersburg, lan Aeroflot lan Czech Airlines saka Moskow. 
  • Penerbangan menyang Republik Dominika dibukak ing wulan Agustus, sing mung duwe penerbangan charter ing Azur Air.

Otoritas penerbangan sipil Rusia lan pusat krisis anti-coronavirus ngumumake manawa kabeh larangan penerbangan menyang Republik Dominika, Korea Selatan lan Republik Ceko wis diwiwiti wiwit dina Jumuah, 27 Agustus.

Republik Dominika, Republik Ceko lan Korea Selatan minangka telung negara pisanan, sing Rusia wis rampung maneh penerbangan wiwit watesan diwiwiti dileksanakake ing tengah pandemi iki, lan negara-negara liyane isih dijamin mekanisme mekanisme kuota penerbangan. Kajaba iku, pusat iki mutusake nambah kuota kanggo penerbangan reguler menyang Mesir wiwit dina Jumuah.

Saiki ora ana maskapai penerbangan Rusia utawa asing sing nglaporake penerbangan tambahan sing dibukak menyang negara kasebut. Penerbangan menyang Prague ditindakake dening Rossiya saka St. Petersburg, lan Aeroflot lan Czech Airlines saka Moskow. Republik Ceko tetep ditutup kanggo turis amarga mung penumpang sing duwe hak kewarganegaraan utawa omah, utawa sing teka kanggo sinau utawa perawatan medis bisa mlebu ing negara kasebut.

Korea Selatan uga ditutup kanthi lengkap kanggo turis. Kabeh wong sing mlebu negara kasebut (mung warga utawa penumpang sing duwe ijin omah) bakal dikarantina nalika 14 dina. Kajaba iku, ing wulan April kepungkur, negara kasebut nolak plancongan tanpa visa karo Rusia lan visa sing ditanggepi. Mung Aeroflot sing nindakake penerbangan menyang negara kasebut.

Penerbangan menyang Republik Dominika dibukak ing wulan Agustus, sing mung duwe penerbangan charter ing Azur Air. Aeroflot uga ngumumake minat ing tujuan kasebut, sanajan perusahaan durung ngumumake tanggal wiwitan wiwitan penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar