24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Denmark Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Denmark mungkasi ALL watesan COVID-19 tanggal 10 September

Denmark mungkasi kabeh watesan COVID-19 tanggal 10 September
Denmark mungkasi kabeh watesan COVID-19 tanggal 10 September
ditulis dening Harry Johnson

Klasifikasi COVID-19 sing bakal rampung minangka ancaman sosial sing kritis ngidini panguwasa Denmark meksa larangan kasebut kayata syarat nganggo topeng wajib lan syarat 'coronapass', uga larangan nglumpukake akeh ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Denmark mandheg nggolongake virus kasebut minangka "penyakit kritis sosial". 
  • Denmark bakal ngilangi kabeh watesan sing gegandhengan karo pandemi ing wulan September.
  • Asil positif minangka asil saka "kontrol epidemi sing kuat".

Pejabat kesehatan Denmark nerbitake sawijining pernyataan dina iki sing ngumumake yen dheweke wis njupuk keputusan kanggo mandheg nggolongake COVID-19 minangka "penyakit kritis sosial," amarga dheweke bisa dikontrol. Keputusan kasebut tegese ana dhasar legal kanggo larangan sing gegandhengan karo pandemi ora ana lan mulane kabeh watesan bakal ditarik tanggal 10 September.

"Epidemi kasebut dikendhaleni, kita duwe angka vaksinasi sing dhuwur," ujare pernyataan kasebut. 

Nalika asil positif minangka asil saka "kontrol epidemi sing kuat," aturan khusus sing diwenehake ing Denmark kanggo nglawan virus agawe ora bakal ana maneh wiwit tanggal 10 September, miturut wara-wara resmi kasebut.

Klasifikasi COVID-19 sing bakal rampung minangka ancaman sosial sing kritis ngidini panguwasa meksa larangan kasebut kayata syarat nyandhang topeng lan syarat 'coronapass', uga nglarang nglumpukake akeh ing Denmark.

"Pamrentah wis janji ora bakal ngukur langkah-langkah luwih dawa tinimbang sing dibutuhake, lan saiki kita lagi," ujare pratelan kasebut, ora nambah syarat khusus sing dibutuhake, sanajan kanggo acara-acara umum utama, lan uga babagan akses menyang negara kasebut urip wengi. Nanging, pihak berwenang duwe hak kanggo nguatake watesan sing gegandhengan karo COVID "yen pandemi maneh ngancam fungsi penting ing masyarakat."

"Pakaryan kerja durung rampung, lan ndeleng ing jagad iki nuduhake kenapa kita kudu tetep waspada," Menteri Kesehatan Denmark Magnus Heunicke nulis ing Twitter, nalika uga muji "manajemen epidemi" negarane.

Denmark minangka salah sawijining negara pertama sing duwe larangan sing gegandhengan karo pandemi nalika parlemen menehi komando eksekutif sing nggolongake penyakit kasebut minangka ancaman kritis kanggo masarakat ing wulan Maret 2020. Penguncian parsial diwiwiti nalika semana, kanthi aturan anyar sing mengko ditambahake, santai , lan dikuatake sajrone pandemi. Ing pungkasan Agustus, luwih saka 70% populasi negara kasebut wis divaksinasi kanthi lengkap. Denmark wis ndhaptar luwih saka 342,000 kasus virus, kanthi luwih saka 2,500 wong sing tiwas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar