24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mesir Breaking News News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Maskapai Rusia ngresiki kanggo ngluncurake penerbangan menyang resor Laut Merah Sharm El Sheikh lan Hurghada

Maskapai Rusia ngresiki kanggo ngluncurake penerbangan menyang resor Laut Merah Sharm El Sheikh lan Hurghada
Maskapai Rusia ngresiki kanggo ngluncurake penerbangan menyang resor Laut Merah Sharm El Sheikh lan Hurghada
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai penerbangan Aeroflot lan S7 bakal ngluncurake penerbangan saka Moskow, Rossiya, sing wis mabur menyang Mesir, bakal nambah frekuensi penerbangan. Ural Airlines, Azur air, Nordwind, Ikar, Red Wings, S7, lan Yamal bakal ngluncurake penerbangan saka wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pengatur penerbangan sipil Rusia menehi wewenang marang 9 maskapai kanggo ngluncurake penerbangan resor Mesir.
  • Penerbangan sing dijadwalake menyang Hurghada lan Sharm El Sheik diluncurake sajrone seminggu utawa rong.
  • Airlines kudu paling ora seminggu kanggo ngluncurake penjualan lan nggawe jaringan penerbangan.

Badan Transportasi Udara Federal Rusia ngumumake dina iki yen 9 maskapai penerbangan Rusia bakal diidini kanggo miwiti penerbangan rutin saka Rusia menyang resort Laut Merah Mesir, Hurghada lan Sharm El Sheikh.

"Maskapai penerbangan bakal diwenehi hak kanggo ngoperasikake siji penerbangan seminggu ing saben rute menyang Hurghada lan Sharm EL Sheikh. Uga ing rute Moskow - Hurghada lan Moskow - Sharm El Sheikh, jumlah penerbangan mundhak saka 5 nganti 15 penerbangan saben minggu, "ujare regulator penerbangan sipil Rusia.

Aeroflot lan maskapai S7 bakal ngluncurake penerbangan saka Moskow, Rossiya, sing wis mabur menyang Mesir, bakal nambah frekuensi penerbangan. Ural Airlines, Azur air, Nordwind, Ikar, Red Wings, S7, lan Yamal bakal ngluncurake penerbangan saka wilayah kasebut.

Nanging, maskapai penerbangan Rusia butuh paling ora seminggu kanggo ngluncurake penerbangan anyar menyang Mesir. Operator butuh wektu kanggo ngluncurake dodolan lan nggawe jaringan penerbangan.

"Maskapai Rusia ora bakal mbukak penerbangan anyar menyang Mesir ing wektu cedhak, kuota mung disebar wingi - operator kudu paling ora seminggu kanggo miwiti sales lan nggawe jadwal," ujare pejabat agensi kasebut.

Bebarengan karo ngusulake nambah jumlah penerbangan reguler menyang Mesir, Badan Transportasi Udara Federal Rusia uga menehi saran supaya wiwitan penerbangan charter menyang negara kasebut.

"Agensi kasebut kerja sama karo pejabat eksekutif federal sing berminat kanggo ngirim proposal menyang kantor pusat operasional kanggo nambah jumlah penerbangan charter reguler menyang kutha-kutha resor Mesir, loro saka Moskow lan saka wilayah liya ing negara kasebut," ujare agensi kasebut. .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar