24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

TLEE Spas nyedhiyakake proyek paling anyar: Willowbrook Spa ing The Lake House ing Canandaigua

Willowbrook Spa ing The Lake House ing Canandaigua

TLEE Spas, perusahaan pangembangan spa sing diakoni sacara global kanthi desain sing cerdas, bisa didhukung kanthi keramahan, diajeni kanggo mbukak Willowbrook Spa, sing bubar debut ing The Lake House ing Canandaigua, sawijining hotel lan spa sing diilhami kanthi desain lan pedunung ing Finger sing apik Wilayah Lakes ing New York. Tujuan kesehatan sing anyar njupuk inspirasi saka lokasi pinggir tlaga sing apik lan kaendahan Finger Lakes sing ora disaring, sing misuwur kanthi tampilan tasik lan bukit-bukit sing pas karo kertu pos lan wilayah pertanian sing sugih sejarah lokal.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tujuan kesehatan anyar mulihake lan menehi inspirasi karo sauna creekside lan perawatan sing bisa disesuaikan.
  2. Lake House entuk pangenalan ing Daftar Hot Condé Nast Traveler 2021 minangka salah sawijining sing paling anyar: hotel ing saindenging jagad, hotel berkelanjutan ing saindenging jagad, hotel ing AS lan Kanada, lan hotel alam ing saindenging jagad.
  3. Willowbrook Spa nglengkapi suasana hotel kanthi akses langsung menyang kebon sing subur, pinggir danau sing tenang, lan perawatan.

Nalika The Lake House dibukak musim panas pungkasan, sajrone pandemi COVID-19, bali menyang lelungan regional lan pariwisata luwih alon ngasilake akeh properti, ing endi papan njero ruangan lan ruangan bisa alami kanthi alami lan nggawe latar mburi sing apik kanggo kenangan salawase. Anyar ditampilake ing Travel + Leisure's It List 2021, pilihan hotel anyar sing paling apik ing saindenging jagad, The Lake House uga entuk pangenalan ing Daftar Hot Condé Nast Traveler 2021 minangka salah sawijining hotel anyar paling apik ing donya, sing paling anyar sustainable hotel ing jagad iki, hotel anyar sing paling apik ing Amerika Serikat lan Kanada, lan hotel alam anyar sing paling apik ing saindenging jagad. Ngalangi lingkungan alam sing apik, Willowbrook Spa nglengkapi suasana sing apik ing hotel, kanthi akses langsung menyang taman sing subur lan tlaga sing tenang, lan perawatan sing disesuaikan karo tujuan kesehatan para tamu.

"Willowbrook Spa wiwit ana maneh anane analogi kanggo ngrayakake sesambungane manungsa, langkah urip sing luwih alon, lan pengalaman ing njaba ruangan," ujare Lee. "Kita nggunakake filosofi komunitas lokal lan sesambungan karo alam kaya lumantar desain spa, produk efektif murni, lan layanan sing didhasarake asil."

Campuran pengaruh - kalebu gaya urip ing negara anggur lan seni kuliner - Willowbrook Spa minangka papan alami kanggo kesehatan kanthi macem-macem bentuk, wiwit gerakan sing eling ing tengah lingkungan sing tenang nganti perawatan ruangan lan mundur akhir minggu. Minangka wilayah Finger Lakes uga dikenal minangka wilayah anggur sing paling penting ing Pantai Timur Amerika Serikat, TLEE Spa nyawang wilayah sing ngerti banget, negara anggur California, lan nggabungake elemen sing mbantu nemtokake gaya urip sing unik menyang pengalaman spa anyar. Sun Room minangka lingkungan santai sing nampilake cahya alami, aliran udara seger, lan pemandangan sing inspirasi menyang Taman Spa, sing kalebu telung polong sauna danau pribadi kanthi shower ruangan lan area istirahat sing duwe siraman mandhi kontras al fresco. kanggo individu, pasangan utawa klompok cilik. Ing lanskap sekitar, pirang-pirang pilihan papan kanggo njobo pengalaman santai ing njobo njobo ruangan, menehi setting inspirasi kanggo jemaah sosial sing aman.

Terinspirasi karo warisan pertanian sing akeh ing wilayah kasebut, sing ngasilake semangat tetanen bahan-bahan kuliner kelas dunia lan tuwuh obat-obatan terapeutik alami, Willowbrook Spa nggunakake obat tetanduran kanggo ningkatake kesehatan sakabehe lan kalebu penawaran nyegerake kanggo nambah pengalaman tamu. Menu spa sing disengaja kanthi sederhana lan kanthi sengaja, nyedhiyakake pengalaman siji-sijine, kalebu perawatan perawatan kulit adhedhasar sesi lan penawaran pijet properti kanthi pasangan teknik resep karo minyak infus herbal lan obat topikal kanggo nglengkapi intelijen intuisi. ahli terapi Liwat macem-macem penawaran layanan sing narik kawigaten para pemula lan sing angel, Willowbrook Spa ngundang tamu supaya ningkatake gaya urip sing dipenuhi kesehatan kanthi mudhun, reboot, lan ngisi daya maneh ing garis pantai sing apik ing Danau Canandaigua musim panas lan musim gugur.

Saliyane Willowbrook Spa, TLEE Spas bubar nggawe program kanggo The Seawater Spa ing unggulan Gurney Montauk Resort, dijadwalake mbukak pungkasan taun 2021 ing ujung wetan Long Island. TLEE Spas fokus kanggo ndhelikake model kesehatan menyang sumur perairan eksklusif lan lokasi ngarep segara sing utama, ing endi sifat penyembuhan alami banyu sing akeh mineral lan udhara sing dipasang uyah dadi panggung utama. Willowbrook Spa ing The Lake House lan The Seawater Spa ing Gurney's Montauk bakal nduwe peran penting kanggo ningkatake pengalaman kesehatan ing danau lan properti tepi laut masing-masing, ngundang tamu supaya bisa nyambung karo alam ing lingkungan lingkungan inovatif sing dibentuk kanthi karakteristik situs unik lan konteks lokal .

Babagan Spa TLEE

TLEE Spas nggawa semangat, profesionalisme, lan adaptasi sing ora padha kanggo nggawe spa lan pengalaman kesehatan sing luar biasa. Dheweke nyedhaki saben proyek kanthi mripat sing seger, golek cara kanggo nambah bar lan mbedakake, kanthi rekam sukses sing wis sukses liwat koleksi proyek sing menang, menehi klien lan merek sing misuwur. Kanggo informasi luwih lengkap babagan TLEE Spas, bukak www.tleespas.com .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar