24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga India Breaking News News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kanthi luwih saka 40,000 kasus COVID anyar ing 2 dina India njaluk loro negara bagian kanggo nggawe jam tundha

Kanthi luwih saka 40,000 kasus COVID anyar ing 2 dina India njaluk loro negara bagian kanggo nggawe jam tundha
Kanthi luwih saka 40,000 kasus COVID anyar ing 2 dina India njaluk loro negara bagian kanggo nggawe jam tundha
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah India njaluk negara bagian Kerala lan Maharashtra kanggo nimbang jam wengi minangka kenaikan kasus COVID anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • India nglaporake luwih saka 40,000 infeksi COVID-19 anyar sajrone rong dina berturut-turut dina Jumuah.
  • Infeksi coronavirus anyar mundhak banget ing India sajrone telung dina kepungkur.
  • Kerala nyathet meh 60% kasus anyar ing minggu kepungkur, banjur 16% ing Maharashtra.

Pamrentah pusat India ndhesek negara bagian Kerala lan Maharashtra kanggo nggawe jam malam ing wilayah sing kena infeksi virus corona nalika India nyathet luwih saka 40,000 kasus COVID-19 anyar suwene rong dina suwene.

Kasus Coronavirus mudhun dadi paling endhek 5 wulan 25,166 ing pertengahan Agustus nanging mundhak banget ing telung dina pungkasan, umume ing Kerala sing nembe nganakake festival utama sing kulawarga biasane kumpul.

India nglaporake 44,658 infeksi COVID-19 anyar ing dina Jumuah, kanthi total dadi 32.6 yuta, paling akeh ing saindenging jagad sawise Amerika Serikat. Pati mundhak nganti 496 dadi 436,861.

Kerala, ing pucuk sisih kidul India, nyumbang meh 60 persen kasus anyar ing minggu kepungkur lan luwih saka setengah saka total kasus aktif, banjur 16 persen ing negara sisih kulon Maharashtra.

"Luwih akeh upaya sing dibutuhake kanggo nyegah tambah infeksi," ing menteri omah federal ujare ing sawijining pernyataan Kamis sore sawise sekretaris kasebut nganakake rapat karo rong negara kasebut, sajrone Kerala lan Maharashtra dijaluk "njelajah kemungkinan nyelehake jam malam ing wilayah sing duwe positivitas tinggi".

Menteri kasebut uga njamin pasokan tambahan vaksin COVID-19 bakal dikirim menyang rong negara kasebut.

India saiki wis menehi luwih saka 611 yuta dosis vaksin, paling ora menehi siji dosis kanggo luwih saka setengah saka 944 yuta wong diwasa lan rong dosis dibutuhake udakara 15 persen.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar