24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Kuliner Industri Hospitality Hotel & Resor rapat News wong Warta Breaking Singapura Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Mitra Grup Selo karo Chef Meyrick sing terkenal kanggo ngembangake pengalaman kuliner

Mitra Grup Selo karo Chef Will Meyrick

Selo Group, perusahaan pangembangan pemenang penghargaan lan integral adhedhasar ing Singapura, dina iki ngumumake koki sing diakoni sacara internasional lan restoran sing misuwur Will Meyrick minangka mitra merek sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Koki bakal ngembangake pengalaman kuliner anyar kanggo proyek real estate Selo.
  2. Meyrick dadi jeneng kulawarga ing Indonesia kanthi pitu restoran sing sukses ing sabukane.
  3. Selong Selo Resort & Residences, sing dibukak ing pesisir apik Lombok Selatan ing Indonesia ing 2016, bakal dadi sing pertama sing ndeleng kreasi kuliner Meyrick.

Meyrick bakal nyedhiyakake keahliane kanggo ngembangake pengalaman kuliner anyar lan ngawasi program panganan lan minuman kanggo proyek real estate Selo, kalebu properti unggulan sing menang Selong Selo Resort & Residences ing Lombok, Indonesia.

"Will kenal banget karo pasar Indonesia lan wis dadi pengusaha sukses ing kana luwih saka 25 taun minangka pamilik sawetara restoran ing Bali, mula dheweke dadi calon sing sampurna kanggo ngetrapake upaya kuliner kanggo proyek kita," ujare Andrew Corkery, Grup SeloCEO. "Kita ngerti manawa tamu bakal seneng kreatifitas, ilmu sing jembar lan semangat kanggo lelungan lan sesambungan liwat panganan."

Pelopor wilayah panganan, Meyrick wis nggawe reputasi kanggo meksa watesan. Karir dheweke nggawa dheweke saka London menyang Sydney lan pungkasane menyang Asia Tenggara, ing saiki dheweke wis mapan. Sawise nyambut gawe ing rong restoran utama ing Sydney, Meyrick ngupaya menyang Indonesia, Thailand lan Hong Kong kanggo entuk kesempatan anyar lan tresna karo pulau cilik Bali, ing ngendi dheweke nggawe kerajaan restoran, Sarong Group. 

Dheweke dadi jeneng rumah tangga ing Indonesia kanthi pitung restoran sing sukses, kalebu Sarong sing menang penghargaan, Mama San, Hujan Locale ing Ubud, Jepang Jepang Billy Ho Izakaya ing Canggu, lan Monsoon ing Central, Hong Kong. Saliyane portofolio restoran lan buku masak, Meyrick bisa uga katon ing program TV nasional lan internasional kayata franchise Top Chef ing Indonesia lan Back to the Streets ing Asian Food Channel, uga seri YouTube lan Discovery Channel dhewe.

Selong Selo Resort & Residences, sing dibukak ing pesisir apik Lombok Selatan ing Indonesia ing 2016, bakal dadi sing pertama sing ndeleng kreasi kuliner Meyrick. Properti kasebut jarak perjalanan 25 menit saka Bandara Internasional Lombok lan nawakake luwih saka 50 vila mewah kanthi siji nganti pitung kamar turu, spa layanan lengkap, omah klub, Aura Bar & Lounge, klub bocah, lan akses klub pantai. Jejer Resor kasebut yaiku 20 villa surfing mewah eksklusif sing kasedhiya kanggo didol ing studio, siji utawa rong kamar kanthi kolam renang pribadi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Selo Group lan proyek kasebut, bukak www.selogroup.co

Babagan Selo Group

Selo Group nduwe rekam jejak kualitas bangunan, resor mewah lan vila mewah sing menang penghargaan ing wektu lan anggaran, nganti standar internasional paling dhuwur. Model bisnis dibangun babagan akuisisi, pengembangan, lan operasi. Tim internasional perusahaan sing berpengalaman ngawasi desain, penjualan lan pemasaran properti, konstruksi, lan operasi hotel lan resor. Selo Group nyedhiyakake macem-macem jinis pengembangan, konstruksi, operasi, lan layanan manajemen, ngawasi proyek wiwit wiwitan nganti pungkasan kanthi komitmen sing kuat kanggo keberlanjutan. Liwat integrasi vertikal, klompok kasebut nyekel efisiensi ing desain, sales lan vertikal konstruksi sing dovetail menyang resort operasi. Desain lan teknologi ijo Selo nduwe komitmen kanggo prinsip keberlanjutan ing metode konstruksi, operasi internal, lan keterlibatan karo komunitas lokal lan lingkungan alam. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar