24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Bangkok pengin Kotak Pariwisata dhewe

Bangkok Pariwisata Sandbox

Sektor swasta Thailand ngusulake model Sandbox Pariwisata Bangkok, ngarep-arep dibukak maneh bisnis, nanging karo pelanggan diwatesi kanggo wong sing divaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sektor swasta wis ngusulake 3 langkah kanggo mbukak maneh bisnis, kalebu promosi bisnis miturut pandhuan kanggo nglindhungi Coronavirus lan tingkat vaksinasi 70% ing antarane staf.
  2. Usul nomer loro yaiku nggunakake Digital Health Pass kanggo klien sing divaksinasi.
  3. Usulan kaping telu yaiku miwiti proyek pilot ing bisnis ritel tartamtu sing ngumumake wis siyap dibukak maneh, kanthi langkah-langkah ketat.

Miturut Sanan Angubolkul, Presiden Kamar Dagang Thailand, sektor swasta wis ngusulake 3 langkah kanggo mbukak maneh bisnis, kalebu standar kayata SHA + (SHA PLUS), promosi bisnis miturut pedoman perlindungan Coronavirus lan tingkat vaksinasi 70% ing antarane para staf. Model Sha Plus saiki digunakake ing proyek Sanduk Phuket.

Proposal kaping pindho yaiku nggunakake Digital Health Pass kanggo klien sing divaksinasi, nggunakake database Kementerian Kesehatan Umum, lan nampa klien sing bisa nuduhake asil tes ATK, supaya sing bisa nindakake, luwih becik nggunakake layanan kasebut saka bisnis kasebut

Usul "Pass Kesehatan Digital"Bisa digunakake karo wong sing divaksinasi sing rinciane dicathet ing aplikasi" Siap Dokter "utawa" Moh Prom ", sing ditrapake kanggo wong-wong sing ndaftar dhewe kanggo jab sing disedhiyakake dening pamrentah.

Proposal kaping telu yaiku miwiti proyek pilot ing bisnis ritel tartamtu sing ngumumake wis siyap dibukak maneh lan bisa ngetrapake langkah-langkah kasebut.

Minangka kanggo sektor industri, model "Sandbox Pabrik" wis digunakake kanggo ngisolasi para pekerja sing kena infeksi lan menehi vaksin kanggo nambah kapercayan ing sektor ekspor.

Diluncurake tanggal 1 Juli 2021, kothak wedhi Phuket mbisakake para pengunjung internasional sing divaksinasi bisa langsung mabur menyang tujuan lan tetep ing pulau kasebut bebas karantina. Hotel kudu mesthekake paling ora 70% staf sing nampa vaksin - tingkat inokulasi sing padha karo populasi Phuket, sing nggawe kekebalan awak marang COVID-19. Nalika proteksi tingkat dhuwur ora ngalangi wong supaya nyekel COVID-19, nyuda kemungkinan infeksi serius lan rawat inap ing rumah sakit.

Wakil Gubernur Phuket, Pak Piyapong Choowong, negesake: "Aku pengin negesake manawa kita ndhukung Phuket Sandbox. Kita yakin manawa ana wong ing pulau kasebut lan kabeh pengunjung wis aman supaya kita bisa mlaku nganggo kothak wedhi kanthi lancar lan terus nampani luwih akeh turis ing Phuket. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar