24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Rusia pengin Las Vegas dhewe ing Sochi

Bangunan Kasino lan Resor Sochi ing zona judi Polasnaya Polana, Sochi, Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Zona judi Krasnaya Polana Rusia bakal disetel kanggo saingan karo pusat hiburan internasional paling gedhe.

Print Friendly, PDF & Email
  • Resor Polyana Krasnaya Rusia kanggo adaptasi karo model bisnis Las Vegas ing taun 2026.
  • Pangembang ngrancang nyusun resor kanggo fokus ing bathi utamane ing layanan hiburan tinimbang judi.
  • Zona judi Krasnaya Polyana saiki diwakili dening telung perusahaan judi.

Krasnaya Polyana minangka pusat ski lan snowboard sing misuwur ing kutha Rusia sisih kidul Sochi kanthi reputasi minangka sing paling "dihormati" ing Rusia. Iki uga misuwur amarga zona judi sing digawe wulan Agustus 2016. 

Zona judi Krasnaya Polyana saiki diwakili dening telung perusahaan judi: Sochi Casino, Aula mesin slot Bonus, lan Kasino Boomerang. Zona judi uga kalebu téater, Bonus Hotel, sawetara restoran, lan area olahraga lan hiburan Wow Arena.

Saiki, infrastruktur resor Krasnaya Polyana lagi dikembangake lan ditambahi kanggo diadaptasi karo model bisnis Las Vegas ing taun 2026.

"Rencana strategis kalebu modernisasi fasilitas ing resor kasebut. Sajrone limang taun sabanjure, kita bakal nggedhekake lan adaptasi infrastruktur zona judi Krasnaya Polyana menyang model hiburan bisnis ing Las Vegas, "ujare Dmitry Anfinogenov, kepala pangembangan proyek.

Pangembang rencanakake kanggo miwiti ngembangake Kasino Boomerang sing wis ana, nggawe aula mesin slot anyar lan ngatur tiket masuk gratis menyang restoran premium Brunello. Opening restoran anyar ing resor Rosa Khutor uga dadi agenda 2021-22.

Uga, kerja-kerja renovasi ing Hotel Bonus saiki lagi ditindakake, kanthi tambahan kamar bakal ditambahake ing wulan ngarep. Wilayah olahraga lan hiburan Wow Arena uga bakal direnovasi nalika musim gugur, nalika teater anyar wis dibukak ing lantai loro Kasino Sochi.

Pangembang ngrancang nyusun resor kanggo fokus ing bathi utamane ing layanan hiburan tinimbang judi. Nanging, negesake manawa zona judi bakal disetel kanggo nandhingi pusat hiburan internasional paling gedhe.

Wiwit dibukak ing 2016, zona judi Krasnaya Polyana ing Sochi wis dikunjungi luwih saka 2 yuta wong saka 155 negara. Ing taun 2018, Casino Sochi menang penghargaan urip & bisnis Moskwa minangka proyek hiburan mewah paling apik ing Rusia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar