24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan saka Bangkok menyang Samui, Chiang Mai, Phuket, Sukhothai lan Lampang resume

Penerbangan saka Bangkok menyang Samui, Chiang Mai, Phuket, Sukhothai lan Lampang resume
Penerbangan saka Bangkok menyang Samui, Chiang Mai, Phuket, Sukhothai lan Lampang resume
ditulis dening Harry Johnson

Bangkok Airways ngumumake maneh limang rute kasebut wiwit tanggal 1 September.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bangkok Airways miwiti maneh penerbangan BKK-USM, BKK-CNX, BKK-HKT, BKK-THS lan BKK-LPT.
  • Bangkok Airways tetep ndhukung proyek pambukaan Thailand.
  • Kabeh penumpang diwajibake ngetutake pedoman sing diterbitake dening saben kantor propinsi lan / utawa tujuan.

Bangkok Airways Public Company Limited ngumumake maneh limang rute yaiku Bangkok - Samui, Bangkok - Chiang Mai, Bangkok - Phuket, Bangkok - Sukhothai lan Bangkok - Lampang, wiwit tanggal 1 September 2021 lan sabanjure. 

Jadwal penerbangan kanggo rute sing diterusake maneh kaya ing ngisor iki: 

  1. Bangkok - Samui (vv) 3 penerbangan saben dina 
  2. Bangkok - Chiang Mai (vv) 5 penerbangan saben minggu (Senen, Rebo, Jumuah, Setu lan Minggu) 
  3. Bangkok - Phuket (vv) 5 penerbangan saben minggu (Senen, Rebo, Jumuah, Setu lan Minggu) 
  4. Bangkok - Lampang (vv) penerbangan 4 saben minggu (Senen, Kamis, Jumuah lan Minggu), * wiwit tanggal 9 September 2021 terus
  5. Bangkok - Sukhothai (vv) 3 penerbangan saben minggu (Senen, Rebo lan Jumuah), * wiwit tanggal 16 September 2021 terus 

Kajaba iku, maskapai kasebut terus ndhukung proyek pembukaan maneh Thailand yaiku Phuket Sandbox lan Samui Plus kanthi nawakake layanan ing ngisor iki:

  1. Bangkok - Samui (vv) (penerbangan sing ditutup) sing nampung penumpang transit / transfer internasional, nyambung saka Bangkok (Suvarnabhumi) menyang Koh Samui (2 penerbangan saben dina)  
  2. Samui - Singapura (vv), kasedhiya 3 penerbangan saben minggu (Senen, Kamis lan Minggu) 
  3. Samui - Phuket (vv) kasedhiya 5 penerbangan saben minggu (Senen, Rebo, Jumuah, Setu lan Minggu) 

Kabeh Bangkok Airways penumpang kudu nuruti pedoman sing diterbitake dening saben kantor propinsi lan / utawa tujuan. Penumpang bisa mriksa woro-woro, pesenan, lan prosedur perjalanan, kanggo saben tujuan sadurunge lelungan saka pejabat sing gegandhengan kayata:

  • Pusat Administrasi Kahanan COVID-19 (CCSA)  
  • Bandara ing Thailand
  • Departemen Bandara
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar