24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Paling ora 21 tiwas, puluhan sing ilang ing bencana prau Bangladesh

Paling ora 21 tiwas, puluhan sing ilang ing bencana prau Bangladesh
Paling ora 21 tiwas, puluhan sing ilang ing bencana prau Bangladesh
ditulis dening Harry Johnson

Para ahli nyalahake pangopènan sing ora apik, standar keamanan sing santai ing galangan kapal lan akeh banget kanggo akeh kedadeyan sing mateni.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kapal penumpang klelep ing sawijining tlaga ing kutha Bijoynagar ing sisih wetan Bangladesh.
  • Kapal penumpang dilaporake tabrakan karo kapal kargo.
  • Paling ora ana 21 wong sing tilar donya nalika klelep ing prau.

Kapal penumpang dilaporake nggawa luwih saka 60 penumpang wis klelep ing tlaga ing sisih wetan Bangladesh sawise tabrakan karo kapal kargo sing sarat.

Paling ora 21 wong tiwas lan puluhan isih ora ana ing insiden sing kedadeyan ing sawijining tlaga ing kutha Bijoynagar, ujare pejabat lokal.

Ujung baja kargo kapal lan kapal kasebut tabrakan, nyebabake kapal penumpang kepleset, miturut pejabat lokal.

Para penyelamat wis mbalekake 21 mayit kalebu sangang wanita lan enem bocah nganti saiki, nanging pejabat kasebut ngelingake yen korban umume bakal nambah.

Ora dingerteni manawa ana akeh wong sing lagi numpak kapal nalika tabrakan, lan pira sing isih ilang. Miturut pejabat polisi lokal, sing slamet ujar udakara 100 wong ing kapal kasebut.

Para penyelam nggoleki papan kanggo mayit, lan bala bala ditelpon saka kutha-kutha tetanggan. Warga lokal uga melu upaya nylametake.

Polisi ujar paling ora ana pitung wong sing digawa menyang rumah sakit lokal sawise ditulungi saka prau sing wis kecemplung.

Wilayah bencana yaiku 51 mil (82km) sisih wétan ibukota, Dhaka. Pejabat lokal nggawe komite kanggo investigasi kacilakan kasebut.

The sinking minangka sing paling anyar ing kedadeyan kedadeyan sing padha ing negara Asia Kidul. Ing wulan April lan Mei, 54 tiwas ing rong kacilakan kapal sing beda-beda.

Para ahli nyalahake pangopènan sing ora apik, standar keamanan sing santai ing galangan kapal lan akeh banget kanggo akeh kedadeyan sing mateni.

Ing wulan Juni taun kepungkur, feri mudhun ing Dhaka sawise ditabrak feri liyane, paling ora ana 32 wong tiwas. Ing wulan Februari 2015, paling ora ana 78 wong sing tilar donya nalika kapal sing akeh banget nabrak kapal kargo.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar