24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Maroko News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kanada nglarang kabeh penerbangan penumpang langsung saka Maroko

Kanada nglarang kabeh penerbangan penumpang langsung saka Maroko
Kanada nglarang kabeh penerbangan penumpang langsung saka Maroko
ditulis dening Harry Johnson

Adhedhasar saran kesehatan masyarakat paling anyar saka Badan Kesehatan Publik Kanada, Transport Kanada nerbitake Kabar kanggo Airmen sing matesi kabeh penerbangan penumpang komersial lan pribadi langsung menyang Kanada saka Maroko wiwit tanggal 29 Agustus 2021 nganti 29 September 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Transport Kanada matesi kabeh penerbangan penumpang komersial lan pribadi langsung menyang Kanada saka Maroko.
  • Larangan penerbangan Maroko ditrapake wiwit tanggal 29 Agustus nganti 29 September.
  • Kanada disaranake supaya ora lelungan sing ora penting ing njaba Kanada

Kanada duwe sawetara langkah-langkah lelungan lan wates sing ketat ing jagad iki, lan prioritasake kesehatan lan kaslametan wong Kanada kanthi terus njupuk pendekatan adhedhasar risiko lan ngukur kanggo mbukak maneh watese.

Kaya unsur liyane saka tanggapan COVID-19 Kanada, langkah-langkah wates adhedhasar data sing kasedhiya, bukti ilmiah lan ngawasi kahanan epidemiologis ing Kanada lan internasional. Tambah asil tes positif COVID-19 diamati ing para plancong sing tekan Kanada saka Maroko sajrone wulan kepungkur.

Adhedhasar saran kesehatan umum paling anyar saka Badan Kesehatan Publik Kanada, Canad Pengangkutana nerbitake Kabar menyang Airmen (NOTAM) sing matesi kabeh penerbangan penumpang komersial lan pribadi langsung menyang Kanada saka Maroko wiwit tanggal 29 Agustus 2021, jam 00:01 EDT nganti tanggal 29 September 2021, jam 00:00 EDT. Kabeh penerbangan penumpang komersial lan pribadi langsung menyang Kanada saka Maroko tundhuk karo NOTAM. Operasi mung kargo, transfer medis utawa penerbangan militer ora kalebu.

Kanggo njamin keamanan penerbangan lan kanggo nyuda gangguan operasional, penerbangan saka Maroko sing wis transit nalika diterbitake NOTAM bakal diijini pindhah menyang Kanada. Minangka langkah interim, nganti NOTAM ditrapake, kabeh lelungan sing teka ing penerbangan kasebut kudu nyoba tes nalika teka ing Kanada.

Transport Kanada uga ndandani Pesenan Interim Ngenani Syarat Tertentu kanggo Penerbangan Sipil Amarga COVID-19, ana hubungane karo tes molekul COVID-19 pra-keberangkatan negara liya kanggo nyakup para plancong menyang Kanada saka Maroko liwat rute sing ora langsung. Iki tegese penumpang sing mangkat menyang Maroko menyang Kanada, liwat rute ora langsung, kudu njaluk tes pra-keberangkatan COVID-19 sing valid saka negara katelu - kajaba Maroko - sadurunge nerusake perjalanan menyang Kanada. Syarat uji coba negara katelu uga bakal diwiwiti tanggal 29 Agustus 2021, jam 00:01 EDT. 

Kanada terus ngawasi kanthi tliti, lan bakal kerja bareng karo Pamrentah Maroko lan operator penerbangan kanggo mesthekake prosedur sing cocog ditindakake supaya bisa aktif maneh penerbangan langsung yen wis sah.  

Watesan penerbangan saka negara-negara sing dadi perhatian minangka bagean saka pendekatan umum Kanada kanggo manajemen sing mbukak lan mbukak rencana pambukaan maneh wates Kanada.

Kanada disaranake supaya ora lelungan sing ora penting ing njaba Kanada - lelungan internasional nambah risiko kena, lan panyebaran, COVID-19 lan variane. Langkah-langkah wates uga tetep diganti nalika kahanan epidemiologis berkembang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar