24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga News Mbangun maneh Pariwisata Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Vaksin COVID paling apik ing donya kasedhiya gratis kanggo turis AS lan internasional ing Hawaii

Diskon Blanja Narkoba Longs
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pengunjung ing Hawaii mbayar $ 15.00 + pajak lan tips kanggo Mai Tai. Vaksin COVID, gratis, lan ora ana tips sing ditampa.

Turis sing entuk vaksin ing Hawaii nampa diskon belanja tambahan lan hadiah nalika vaksin ditembak.

Kabeh mau diwenehake dening wajib pajak Negara Bagian Hawaii lan Hawaii. Iki mblusukake statistik nomer vaksin COVID.

Gampang nggawe publik kanthi nomer sing salah mesthi nyumbang kanggo keamanan sing salah lan nambah infeksi lan tiwas.

Print Friendly, PDF & Email
  • Hawaii kaya akeh negara AS ora bisa ngyakinake kabeh warga supaya divaksinasi marang COVID-19. Saiki dheweke kanthi tenang nawakake vaksin kanggo pengunjung, lan ana sebab sing luwih peteng.
  • Pembayar pajak Hawaii ngundang pengunjung internasional sing sugih supaya entuk vaksin COVID-19 gratis.
  • Gubernur Hawaii Ige duwe wis ngajak para tamu supaya tetep omah. Napa dheweke ora nyebutake pengunjung pariwisata vaksin?

Mung sawetara wulan kepungkur, Hawaii nyathet 20-30 infeksi anyar sedina. Saiki karo turis sing mbanjiri negara kasebut, cedhak karo 1,000 kasus infeksi COVID-19 anyar lan korban kematian sing nggawe pariwisata serem.

Pusat blanja, hotel, lan restoran rame. Atraksi ngisi biaya mlebu telung ing sawetara kasus lan sibuk. Ora ana papan kanggo nyelehake andhuk ing pantai Waikiki, nanging kunci anyar dadi kasunyatane, nanging ora miturut Gubernur Letnan Gubernur Josh Green.

Gubernur Ige bubar njaluk pengunjung supaya mikir maneh lelungan menyang Aloha Negara.

Ing wektu sing padha, Toko Obat ing Hawaii mbukak iklan ing media lokal lan situs web supaya wong divaksinasi. Menehi vaksin gratis dadi bisnis gedhe lan toko obat dibayar. Supaya wong entuk vaksin gratis, akeh toko menehi voucer belanja diskon supaya bisa mlebu toko. Ing Hawaii, iki kalebu pengunjung.

Ana akeh vaksin sing kasedhiya ing Amerika Serikat. Negara sing ngandelake industri lelungan lan pariwisata kayata Hawaii dadi kreatif supaya katon luwih apik ing statistik vaksin. Katon bisa uga iki sebabe Negara Bagian Hawaii menehi tembangan menyang turis.

Kanthi akeh penerbangan nonstop internasional saka Asia menyang Hawaii sing dibalekake, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, lan ANA nggawa turis menyang pantai berpasir putih ing Aloha Negara.

Plancongan menyang Hawaii kanggo Jepang ora tanpa pangorbanan. Ora preduli saka asal usul internasional, kabeh wisatawan sing mlebu Jepang tetep tundhuk a Karantina 14 dina sawise tekan lan dilarang nggunakake transportasi umum kanggo nyakup penerbangan domestik, taksi, lan ril. Sapa wae sing mulih saka Hawaii kudu tetep ana karantina ing Jepang. Kok ana wong Jepang isih lelungan menyang pantai Hawaii?

Nomer vaksinasi ing pirang-pirang negara kalebu Asia Wétan kurang. Pfizer lan Moderna minangka vaksin COVID-19 sing paling efektif lan ora dikarepake. Kaloro vaksin kasebut ora kasedhiya ing sawetara negara. Pendhudhuk ing negara liya asring wis siyap-siyap nandur modal tabungane supaya entuk vaksin kasebut.

Perawat Klinik Narkoba Longs Drugs ing Waikiki, sing ora pengin dijenengi eTurboNews:

"Kita entuk akeh turis ing Obat Longs sing njaluk vaksin."

Saka ngendi turis vaksin sampeyan?

"Umume wong Jepang, nanging uga Korea, lan uga pengunjung Eropa sing njaluk divaksinasi. Kita duwe staf sing bisa basa Jepang kanggo mbantu. Kita uga njaluk pengunjung domestik sing njaluk divaksinasi. ”

Apa sampeyan diidini menehi vaksin kanggo sapa sing njaluk?

“Ya, kita ora mbedakake. Kita mung njaluk latar mburi etnis kanggo statistik, nanging ora njaluk kewarganegaraan, status omah, lsp. ”

Apa regane Longs Drugs kanggo vaksin sing diwenehake kanggo pengunjung manca utawa turis sing ora duwe negara?

"Kita ora dikenani biaya. Kita pancen nambah diskon utawa insentif kanggo sapa wae sing divaksinasi. ”

Sapa sing mbayar vaksin kasebut?

"Negara Hawaii mbayar vaksin kanggo kita."

Jenis vaksin apa sing sampeyan aturake kanggo pengunjung?

"Kita nyedhiyakake vaksin paling apik sing kasedhiya ing saindenging jagad: Vaksin COVID Pfizer utawa Moderna."

Kepiye Negara ngerti pirang-pirang warga sing entuk vaksin kasebut?

"Negara ora takon saka ngendi klien kita. Kita nyathet nomer KTP, kayata paspor, nomer SIM. Kanthi iki, kita menehi tagihan negara. "

Apa iki ora bakal ngrusak nomer vaksinasi laporan Negara Bagian Hawaii sing dikirim menyang CDC?

"Aku ngira Negara ora bakal ngerti sapa vaksin kasebut minangka warga lan sapa sing dadi pengunjung. Kabeh sing dijaluk marang pasien supaya dijupuk kaping pindho 3-4 minggu mengko. Aku kira iki bisnis sing apik kanggo hotel lan resort, restoran, lan ekonomi. ”

Adhedhasar iki, vaksinasi nembak kaping pisanan 71% ing Hawaii, lan tingkat vaksin sing rampung luwih saka 51% ing Negara iki kemungkinan paling salah.

Dhewe internasional, luwih saka 1,000 pengunjung teka ing Hawaii kanthi penerbangan non stop saben dina. Akeh manca internasional sing teka nalika nyambung penerbangan liwat daratan AS.

Domestik, Hawaii duwe luwih saka 20,000 rawuh saben dinane wiwit vaksin kasebut kasedhiya tanpa janji.

Iki bakal mbukak akeh pitakon.

  1. Nalika nomer vaksinasi salah diterbitake, apa masarakat ing Hawaii luwih rentan tinimbang sing diarepake?
  2. Apa iki bakal nerangake kenapa infeksi lan kematian Hawaii nyathet cathetan anyar meh saben dina?
  3. Napa Wajib Pajak Hawaii nyedhiyakake vaksin kasebut? Turis ora duwe omah utawa mlarat. Yen Resor utawa maskapai pengin mbantu mbayar, ora apa-apa. Kanthi jumlah wong sing ora duwe omah lan akeh wong sing urip ing Hawaii, Negara kasebut butuh penghasilan kanggo ngrampungake masalah sosial raksasa kasebut.
  4. Akeh negara ing donya sing ngalami wabah COVID lan tiwas. Dheweke butuh vaksin sing penting. Warga negara ora bisa plancongan Hawaii.
  5. Ora menehi vaksin menyang turis sing sugih, kenapa Hawaii ora ngasilake penghasilan saka vaksin kasebut lan dikirim menyang negara-negara sing butuh?
  6. Pariwisata vaksin ora ana sing salah. San Marino, Israel, lan sawetara negara liyane duwe industri pariwisata vaksin sing berkembang pesat. Masalah kasebut yaiku ngrusak statistik lan mbebayani warga kanthi menehi kasunyatan sing ora bener, sing ora mung salah, nanging bisa uga pidana.

Apa sing ditindakake Hawaii kanthi akeh lan kanthi kerahasiaan - kegiatan kasebut kanthi resmi dipromosekake lan dipublikasi ing Guam dening Dewan Pariwisata Guam.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar