24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Albania Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News wong Mbangun maneh Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta Wtn

Pahlawan Pariwisata anyar Muncul saka Albania

Prof. Klodi Gorica
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Aula Pahlawan Pariwisata Internasional mbukak kanthi nominasi mung kanggo ngakoni wong-wong sing nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa. Pahlawan Pariwisata nindakake langkah ekstra.

Penghargaan Pahlawan Pariwisata Tahunan utawa Khusus diwenehake kanggo anggota Balai Pahlawan Pariwisata Internasional sing dipilih.
Dina iki Profesor Klodina Gorcia saka Tirana, Albania ditampa dadi Pahlawan Pariwisata dadi Balai Pahlawan Pariwisata Internasional.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Klodiana Gorica minangka profesor Manajemen Pariwisata Berkelanjutan, Pemasaran Wirausaha, lan Pemasaran Pariwisata ing Universitas Tirana.
  2. Dheweke dikonfirmasi dadi Balai Pahlawan Pariwisata Internasional dening Jaringan Pariwisata Dunia saiki.
  3. Aula saka Pahlawan Pariwisata Internasional mung mbukak kanthi nominasi kanggo ngenali sing wis nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa. Pahlawan Pariwisata nindakake langkah ekstra.

Prof Gorica dipilih dadi Balai Pahlawan Pariwisata dening Blendi Klosi, Menteri Pariwisata lan Lingkungan kanggo Albania.

Menteri kasebut ujar:

1. Wis puluhan taun, dheweke dadi wong sing penting kanggo promosi Negara-negara Balkan Kulon lan utamane Albania minangka tujuan unik ing Eropa lan luwih lanjut;

2. Dheweke wis kerja keras nggawe politik lan strategi sing paling apik kanggo nggayuh kesinambungan. wisata ing wilayah

3. Amarga kemampuane lan upaya sing efisien nggawe kemitraan sing kuat antara Institusi Pendidikan Tinggi lan institusi umum (Menteri Pariwisata lan Lingkungan), ing proyek lan inisiatif umum;

4. Amarga inisiatif lan jaringan internasional sing amba ing Wilayah Balkan, nanging ora mung, ing 2017 (pariwisata berkelanjutan 30th taun), bebarengan karo InSET (www.inset.al) ing ngendi dheweke dadi CEO lan Direktur Eksekutif lan miturut arahan UNWTO, lan uga Menteri Pariwisata ing Albania, dheweke uga nganakake Konferensi Internasional pertama babagan "Mbangun kemitraan publik-pribadi kanggo Pembangunan Berkelanjutan liwat Pariwisata".

Pemangku kepentingan sing penting yaiku presentasi kritis lan penting kanggo pariwisata berkelanjutan ing Albania.

Wiwit taun 2011 nganti 2016 dheweke dadi Wakil Dekan ing Fakultas Ekonomi, Universitas Tirana; anggota Dewan Ilmiah 2008-2012, lan sawise anggota Dewan Profesor 2016; Ahli Nasional Jaminan Kualitas Pendidikan Tinggi Agensi Albania wiwit 2008; melu inisiatif internasional, forum lan proyek, ora mung ahli nanging uga dadi pamicara Tamu, nggawe jaringan kanggo Balkan lan Pariwisata Berkelanjutan Eropa, ngawasi, nggawe lan ngatur tabel lan forum babak; anggota dewan editorial / panitia panaliten / pamicara utama jurnal internasional lan konferensi, lan pengalaman internasional ing pelatihan lan pengajaran wiwit taun 1997 ing universitas ing luar negeri.

Draft otomatis
pahlawan.lancaran

Panulis lan penulis penulis ing 13 buku ilmiah, 3 monograf (kaya ing ngisor iki) diterbitake saka Springer lan IEDC, Slovenia; Springer, Jerman, lan Swiss; nerbitake artikel ing konferensi ilmiah lan jurnal internasional. Kegiatan riset ing luar negeri ing universitas internasional ing negara kayata UK, USA, Belgia, Portugal, Norwegia, Slovenia, Italia, Prancis, Israel, Portugal, Kroasia, Austria, Serbia, Bosnia lan Hercegovina, Montenegro, Turki, Makedonia, Bulgaria, Rumania, lsp .

  1. "Pariwisata adhedhasar komunitas - Model sing nggawa keberlangsungan ekonomi"
  2. "Model Manajemen Masyarakat Informasi liwat Strategi Pangembangan Pasar TIK - aplikasi ing Albania lan negara berkembang liyane"
  3. "Pariwisata Berkelanjutan Budaya".

Juergen Steinmetz, ketua Jaringan Pariwisata Dunia ujar: "Kita nampani Profesor Gorica supaya bisa ditampa ing Balai Pahlawan Pariwisata Internasional. Profil dheweke, referensi, lan pengetahuane pancen apik banget. Kita bangga bisa uga duwe dadi anggota Jaringan Pariwisata Dunia. Jagad iki butuh pemimpin kaya Profesor Gorica. ”

Kanggo informasi luwih lengkap babagan program Pariwisata Pariwisata, kunjungi www.pawanes.pk

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Sugeng Profesor Klodina Gorcia amarga wis dikenal amarga pakaryan sing luar biasa, penting banget kanggo ngakoni upaya individu lan organisasi sing ngupayakake nggawe pariwisata berkelanjutan lan ramah lingkungan. kita butuh luwih akeh wong kaya Profesor Klodina Gorcia kanggo nyebar pesen lan makarya ing industri iki.