24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Pamrentah Industri Hospitality News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Badai Hurricane Ida ing Lacak kanggo Wilayah New Orleans

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Landfall sing ngrusak dening Hurricane Ida saiki bakal teka ing Louisiana Selatan, cedhak New Orleans ing Amerika Serikat.
Badai monster, bisa uga paling kuat sajrone 150 taun, bisa dadi badai kategori 5, lan yen kejiret ing badai iki, ora bisa ditemokake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Hurricane Ida kurang saka Badai 5 Badai sing dikarepake bakal tekan Pantai Louisiane Timur Kidul lan Kentucky, USA udakara jam 2 sore wektu lokal. Pengaruh paling ala diperkirake udakara 50 mil saka New Orleans.
  2. Iki bisa dadi badai paling angel sing direkam ing Amerika Serikat luwih saka 150 taun
  3. Wong sing ora ngungsi kudu ngerteni lonjakan judhul samodra 15ft, tornado saliyane 150+ mph angin topan

Jam 5 esuk wektu lokal, badai isih saya kuwat.

Kabeh unit pengawal nasional siyap-siyap kanggo mbantu sawise badai liwat.
Rumah sakit wis asring mlaku kanthi kapasitas amarga paningkatan COVID-19 sing gedhe banget.

Saiki, kecepatan angin 150 mph, mung kurang saka 7 mil saka badai kategori 5.

Juru bicara industri hotel ing New Orleans ujar manawa hotel siyap kanggo njaga tamu supaya aman.

Akeh hotel sing didol ing Arkansas, Texas, Louisiana dening tamu saka Louisiana Kidul sing nyoba uwal saka topan Ida.

Badai samesthine bisa langsung nyebrang pabrik kimia. Iki ora nate kedadeyan sadurunge lan nguwatirake miturut para ahli.

Informasi iki wiwit jam 6 esuk wektu lokal:

Nganyari Siklon Tropis Hurricane Ida Pusat NWS Nasional Hurricane Miami FL AL092021 600 AM CDT Sun Agt 29 2021 ... NOAA PLANE FINDS IDA LEWIH KANG ... ... KATEGORI KANGGO KANGGO 4 KANGGO NGARAM GAMPANG Gawe LANDFALL IN LOUISAYANA SELATRE .. Laporan saka pesawat Hurricane Hunter NOAA nuduhake manawa angin sing terus maksimum mundhak dadi cedhak 150 mph (240 km / jam) kanthi angin gedhe. Tekanan pusat minimum paling anyar sing diramal saka data pesawat pengintaian yaiku 935 mb (27.61 in). Stasiun NOAA C-MAN sing dhuwur ing Stasiun Pilot Timur cedhak Southwest Pass, Louisiana, bubar nglaporake angin terus 82 mph (131 km / jam) lan angin gedhe dadi 107 mph (172 km / jam). Stasiun C-MAN ing NOAA sing dhuwur ing Southwest Pass bubar nglaporake angin 77 jt (124 km / jam) lan angin kenceng 93 km / jam. RINGKASAN 150 AM CDT ... 600 UTC ... INFORMASI ------------------------------------ ---------- LOKASI ... 1100N 28.3W Kira-kira 89.4 MI ... 75 KM SSE OF GRAND ISLE LOUISIANA KANGGO 120 MI ... 60 KM SSW SUMUTEN MISSISSIPPI RIVER MAXIMUM SUSTAINED WINDS ... 95 MPH ... 150 KM / H GERAK PRESEN ... NW UTAWA 240 DEGREES AT 315 MPH ... 15 KM / H MINIMUM CENTRAL PRESSURE ... 24 MB ... 935 INCHES
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar