24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Breaking News Internasional Jerman Breaking News Warta Pamrentah News Teknologi

Umur Startup Penerbangan Nol-Emisi

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi tambah akeh perhatian ing kabeh industri kanggo tumindak perubahan iklim lan nyuda emisi CO2 global, potensial para pemain anyar ing teknologi penerbangan ora nate luwih gedhe. 

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kanthi perubahan iklim sing maju, langkah-langkah sing saiki direncanakake dening industri penerbangan ora bakal cukup. Panaliten anyar nyedhiyakake 40 wiwitan sing janjeni ing bidang penerbangan berkelanjutan. 
  2. Ringkesan dening peta Lab Aero Sustainable 40 wiwitan sing janjeni, kluster penerbangan mabur ing papat bidang teknologi: Bahan Bakar Penerbangan Berkelanjutan (SAF), Propulsi Listrik, Hidrogen, lan Backbone Digital.
  3. Iki uga ndeleng investasi modal ventura global dadi teknologi nol-emisi, sawijining lapangan sing entuk daya tarik signifikan sajrone enem taun kepungkur, nanging nganti saiki isih isin nyambung karo sektor penerbangan, utamane nalika ana segmen kompleks kayata hidrogen .

 Lab Aero Berkelanjutan fokus ing akselerasi startup lan wis menehi pimpinan startup ing saben segmen sing dijelasake ing panliten iki wiwit diluncurake ing wulan Februari 2021. Sawetara ahli sing paling misuwur saka kabeh segmen penerbangan wis gabung dadi mentor. 

Stephan Uhrenbacher, pangadeg lan CEO saka Lab Aero Berkelanjutan: "Wiwitan sing entuk perhatian ing bidang aerospace bubar yaiku nindakake plancongan luar angkasa lan taksi udara kutha. Nalika produk kasebut ngasilake obyek sing bisa dibayangake lan nglegakake kekarepane manungsa, sanadyan taksi udara utawa ora nuwuhake akeh wong ing angkasa ngatasi masalah sing diadhepi penerbangan komersial: Flying kudu bebas karbon. Lan iki kudu kedadeyan luwih cepet tinimbang umume wong industri. Iki mbukak ruang kanggo startup kanggo nyedhiyakake komponen kanggo pesawat mbesuk utawa uga kabeh pesawat, nanging uga mode operasi anyar. " 

"Penerbangan mabur langsung menyang krisis iklim. Durung umume industri fokus kanggo nyuda utawa ngimbangi emisi tambahan, tinimbang ngilangi kabeh. Ora ana wektu maneh kanggo njupuk pendekatan tambahan iki; efek saka perubahan iklim saya katon lan nyebabake saben urip saben dinane. Kita butuh solusi kandel sing bisa ngirim lelungan udara komersial tanpa emisi ing dasawarsa sabanjure yen duwe harapan bisa nggayuh tujuan Persetujuan Paris. Warta apik yaiku yen solusi kasebut ana lan makili kesempatan pasar sing gedhe, ” ujar Paul Eremenko, CEO lan salah sawijining pendiri Universal Hidrogen, lan mentor ing Lab Berkelanjutan Aero. Kanthi wiwitan dhewe, Universal Hydrogen, mantan CTO Airbus lan United Technologies mainake peran aktif ing pucuk kegiatan iki. 

sampeyan bisa temokake kabeh sinau dening Seroan Aero Lab, kalebu peta wiwitan lan analisis investasi modal ventura dadi teknologi emisi nol, ing situs web Lab www.sustainable.aero. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar