24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport Breaking News Internasional Car Rental News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK

Tarif Taksi Bandara Eropa paling apik sing didaftar saka € 5 nganti € 119

ubertaxi
ubertaxi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Industri pariwisata lan pariwisata ingEurope pulih. Ana akeh permintaan kanggo tiket maskapai, akomodasi, transportasi, lan kegiyatan dibandhingake taun 2020. Pertumbuhan jumlah pesenan kanggo taksi menyang lan saka bandara ing Eropa katon apik.

Rega sing luwih dhuwur kanggo mobil sewaan lan ora ana privasi ing transportasi umum dadi sebab sing jelas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Laporan Taxi Bandara Musim Panas 2021 'Tarif taksi ing bandara Eropa' mbandhingake tarif taksi ing 50 bandara paling rame ing Eropa.
  2. Amarga laporan kasebut nawakake para wisatawan ngerti babagan rega rata-rata kanggo numpak taksi bandara menyang pusat kutha, rega taksi sing wis dipesen ora kalebu ing perbandingan. 
  3. Mobil sewa larang banget adhedhasar pratelan dening para lelungan sing asring.

Tarif taksi sing didhaptar saka bandara menyang pusat kutha

Kanggo panyedhiya mobil sewaan, 2020 minangka taun sing mbebayani. Amarga meh ora ana sing njaluk panjaluk kepeksa adol armada akeh. Saiki setaun mengko, iki nyebabake masalah, amarga panjaluk ngluwihi pasokan. Kajaba iku, ana sawetara mobil anyar ing pasar amarga kekurangan chip global. Minangka asil saka kekurangane mobil sewaan, nyewa mobil luwih larang tinimbang biasane saiki. 

Angkutan umum rame banget 

Sanajan kedadeyan alon-alon ing arah sing bener ing Eropa, sawetara wong isih ragu-ragu pindhah ing klompok gedhe utawa dadi cedhak karo wong liya. Transportasi umum bisa nggawe rasa ora aman lan mula isih bisa diendhani dening sawetara wong plancongan. Numpak taksi luwih larang tinimbang numpak transportasi umum, nanging keamanan (rasa) menang luwih larang saka biaya sadurunge. 

Taksi populer ing bandara Eropa 

Angka kasebut bisa digunakake dhewe miturut Guus Wantia, pemilik AirMundo, perusahaan sing nindakake riset.

Kanggo perusahaan taksi, panjaluk sing tambah akeh saka turis lan turis kasedhiya ing wektu sing tepat, amarga sebagian ora duwe wisatawan bisnis. 

Pira taksi saka bandara menyang kutha?

Tarif Eropa wiwit € 112 ing Bandara London Stansted menyang € 5 ing Antalya, Turki.

Tarif taksi ing 50 bandara paling sibuk ing Eropa Airport Negara Tarip taksi KM / Mil Regane saben KM 
Bandara London Stansted UK € 112 (95 GBP) 63 / 39.1 € 1.78 
Bandara London London UK € 106 (90 GBP) 55 / 34.2 € 1.93 
Bandara Milan Bergamo Italia € 105 52 / 32.3 € 2.02 
Bandara London Gatwick UK € 100 (85 GBP) 47 / 29.2 € 2.13 
Bandara Malpensa Milan Italia € 95 50 / 31.1 € 1.90 
Bandara London Heathrow UK € 82 (70 GBP) 27 / 16.8 € 3.04 
Bandara Oslo Norway € 77 (800 NOK) 50 / 31.1 € 1.54 
Bandara Munich Jerman € 75 38 / 23.6 € 1.97 
Paris Charles de Gaulle Air. France € 58 26 / 16.2 € 2.23 
10 Bandara Stockholm Arlanda Swedia € 56 (575 SEK) 42 / 26.1 € 1.33 
11 Schiphol Bandara Amsterdam Walanda € 55 17 / 10.6 € 3.24 
12 Bandara Brandenburg Berlin Jerman € 53 27 / 16.8 € 1.96 
13 Bandara Roma Fiumicino Italia € 50 30 / 18.6 € 1.67 
14 Bandara Zurich Swiss € 47 (50 CHF) 12 / 7.5 € 3.92 
15 Bandara Brussels Belgium € 45 15 / 9.3 € 3.00 
16 Bandara Helsinki Finland € 45 20 / 12.4 € 2.25 
17 Bandara Kopenhagen Denmark € 40 (300 DKK) 10 / 6.2 € 4.00 
18 Bandara Jenewa Swiss € 37 (40 CHF) 6 / 3.7 € 6.17 
19 Bandara Paris Orly France € 37 18 / 11.2 € 2.06 
20 Bandara Wina Austria € 36 20 / 12.4 € 1.80 
21 Bandara Edinburgh UK € 35 (30 GBP) 13 / 8.1 € 2.69 
22 Bandar Udara Manchester UK € 35 (30 GBP) 14 / 8.7 € 2.50 
23 Bandara Barcelona Spanyol € 35 15 / 9.3 € 2.33 
24 Bandara Athena Yunani € 35 34 / 21.1 € 1.03 
25 Bandara Frankfurt Jerman € 33 12 / 7.5 € 2.75 
26 Bandara bagus France € 32 7 / 4.3 € 4.57 
27 Bandara Stuttgart Jerman € 32 13 / 8.1 € 2.46 
28 Bandara Hamburg Jerman € 30 11 / 6.8 € 2.73 
29 Bandara Madrid Barajas Spanyol € 30 17 / 10.6 € 1.76 
30 Bandara Grana Canaria Spanyol € 30 21 / 13 € 1.43 
31 Bandara Düsseldorf Jerman € 28 9 / 5.6 € 3.11 
32 Bandara Dublin Ireland € 27 12 / 7.5 € 2,25 
33 Udara Moscow Domodedovo. Rusia € 27 (2300 RUB) 45 / 28 € 0.60 
34 Bandara Porto Portugal € 25 16 / 9.9 € 1.56 
35 Bandara Istanbul Turkey € 25 (250 TRY) 50 / 31.1 € 0.50 
36 Istanbul Sabiha Gökcen Air. Turkey € 25 (250 TRY) 50 / 31.1 € 0.50 
37 Bandara Prague Rep. Ceko € 24 (600 CZK) 16 / 9.9 € 1.50 
38 Bandara Malaga Spanyol € 23 10 / 6.2 € 2.30 
39 Udara Sheremetyevo Moskow. Rusia € 23 (2000 RUB) 38 / 23.6 € 0.61 
40 Bandara Alicante Spanyol € 22 11 / 6.8 € 2.00 
41 Bandara Budapest Hungary € 21 (7300 HUF) 22 / 13.7 € 0.95 
42 Bandara Palma de Mallorca Spanyol € 20 10 / 6.2 € 2.00 
43 Bandara Vnukovo Moskow Rusia € 20 (1700 RUB) 30 / 18.6 € 0.67 
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar