24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport Breaking News Internasional Warta Pamrentah News transportasi USA Breaking News Maneka Warta

Ngowahi Bandara dadi kesempatan kas Milyar Dolar kanggo kutha-kutha AS

Sheremetyevo Moskow Dijenengi Bandara Paling Tepat Waktu ing Eropa
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pandemi COVID-19 nyebabake stres fiskal anyar kanggo sawetara pamrentah negara lan lokal. Siji alat sing bisa mbantu ngrampungake diarani "monetisasi aset," kadang diarani "daur ulang aset infrastruktur." Kaya sing ditindakake dening Australia lan sawetara yuridiksi AS, konsep kasebut yaiku supaya pamrentah bisa adol utawa nyewa aset sing ngasilake penghasilan, mbukak kunci nilai asete kanggo digunakake kanggo tujuan umum sing prioritas utama liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Adhedhasar data saka penjualan bandara sadurunge lan sewa jangka panjang ing saindenging jagad, sawijining panliten nuduhake manawa ing loro bandara paling gedhe ing Hawaii bisa regane nganti $ 3.6 milyar, dikatutake liwat sewa jangka panjang kanggo perusahaan bandara swasta lan investor, kayata FRAPORT futawa conto.
  2. Panliten kasebut nemokake manawa ing Hawaii, Bandara Internasional Daniel K. Inouye, ing Honolulu, bisa ngasilake $ 2.7 milyar lan Bandara Kahului ing Maui bisa entuk $ 935 yuta kanthi sewa jangka panjang.
  3. Nanging, bandara-bandara kasebut duwe utang udakara $ 2.5 milyar. Sawise mbayar obligasi bandara negara sing wis ana, kaya sing diwajibake karo ukum federal minangka bagean saka kontrak sewa, negara kasebut ngasilake dhuwit saka sewa jangka panjang saka rong bandara kasebut udakara udakara $ 1.1 milyar.

Ing peraturan bandara federal AS, pamilik bandara pamrentah ora diidini nampa bathi bandara; kabeh bathi kasebut kudu disimpen ing bandara lan digunakake kanggo tujuan bandara. Ing luar negeri, ora ana larangan kasebut. Sajrone 30 taun kepungkur, akeh pamrentah sing nggawe korporasi utawa privatisasi bandara gedhe lan menengah lan nampa keuntungan finansial langsung saka nglakoni.

Ing 2018, minangka bagean saka undang-undang sing ngidini maneh Administrasi Penerbangan Federal, Kongres nggawe pangecualian penting kanggo watesan sing wis suwe. Program Kemitraan Investasi Bandara (AIPP) sing anyar ngidini pamilik bandara pamrentah nggawe sewa kemitraan publik-pribadi jangka panjang (P3) - lan nggunakake dhuwit sewa bersih kanggo tujuan pamrentah umum.

Panaliten iki nyinaoni potensial sewa kemitraan publik-pribadi bandara kanggo 31 bandara hub gedhe lan menengah sing diduweni dening pamrentah kutha, kabupaten, lan negara. Iki entuk data saka puluhan transaksi sewa kontrak kemitraan publik-pribadi bandara jaban rangkah ing taun-taun pungkasan kanggo ngramal apa saben bandara sing bisa dimupangatake para investor.

Regane reged yaiku apa sing bisa ditindakake bandara ing pasar global. Evaluasi net nimbang ketentuan kode pajak AS sing mbutuhake obligasi bandara sing kudu dibayar yen ana pangowahan kontrol, kayata sewa jangka panjang. Mula, estimasi nilai net yaiku regane bruto dikurangi regane obligasi bandara sing tetep.

Amarga sewa bandara P3 ora umum ing Amerika Serikat (conto sing ana mung yaiku bandara San Juan, Puerto Rico), panelitian kasebut nerangake telung kategori kemungkinan investor ing bandara AS.

Kaping pisanan minangka semesta perusahaan bandara global sing saya akeh, kalebu limang klompok bandara paling gedhe ing donya, sing ngoperasikake pangembangan bandara paling gedhe ing donya kanthi penghasilan taunan.

Sing nomer loro yaiku akeh dana investasi infrastruktur, sing nglumpukake atusan miliaran dolar kanggo nandur modal minangka ekuitas ing fasilitas prasarana sing dipersonalisasi lan disewakake P3 ing saindenging jagad.

Kategori kaping telu yaiku dana pensiun umum, sing mboko sithik ngembangake investasi kanggo prasarana kanggo upaya mundur saka tingkat laba investasi umume.

Katelu jinis investor duwe jangka wektu sing suwe lan kepenak investasi ing lan luwih akeh ngembangake jinis aset kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar